Искам да кажа ... (132)_24.07-30.07

• 52 516
  • 1 112
  •   1
Отговори
# 840
  • Sofia
Тонка,ако ти не достигат млади и убаФки другарки,Да се цаня и аз-и луканки ям,и вино пия 😄.
Кафявото на пясъка е раковина,според мен 🤔.
Рая, и двете ти щерки са ПРЕКРАСНИ 😍.
Същото казвам и за на Сбъдваща мечти, тримата наследници 👍.

# 841
Тонка, този е амнастия лекар. (намиг) Имам си хронична болка от над 3 години и половина. Ту я има, ту я няма. Като я има не ме оправят обезболяващи и противовъзпалителни.  Каквито и изследвания да са ми назначавали- всичко в норма.  Обаче където и да ида, и като се направи преглед, и нищо не се пръкне, като се види, и цитонамазката, и тя една хубава, и никой не иска да лекува, нещо за което само споменавам, а те при тези резултати от изследвания не обръщат внимание.. Сега на тоя обясних, че като получа пак такава болка  ще изприпкам при него. Е, хубаво, ама ся и тоя си би камшика. Постави диагноза, но не изписа лечение.

Тонка, ДжеНа, личи си че сте безмъжове! Ай спрете се!

# 842
  • Sofia
Тонка, ДжеНа, личи си че сте безмъжове! Ай спрете се!
😎😆😇.

# 843
  • В Космоса
Тони, що ти е тъжно? Да минава бързо! Аз не чета много тук напоследък, но като попадах на някои твои постове ми се струваше някак доволна от живота и щастлива, в новото жилище с новите съседи...
Рая, прекрасни снимка и дъщеричка!
Белинда, пропуснах да честитя на рожденика. Да е жив и здрав!
Оф, минахме Ямбол, още малко...

# 844
Мари, същата история съм, ужасна болка на моменти, разкъсваща, все едно раждам, а всичко чудесно бе, колко лекари смених, няма гинекологична причина. Май ще ходя на коремен хирург. Тонка, много ви се радвам на съседската идилия, пу-пу, много е готино така. Подозирам, че някой близък те е наранил, т.е. звучиш ми много познато.

# 845
  • Ямбол
Татти е определил темата ни като спамо-чат 🤔. Сега ще ни я налазят 😲🙃.
  нямам впечатление тук да е частен клуб
КОй е казал, че е частен клуб? Простотиите от онази тема на никого не са приятни. Но пък тук трудно се задава онзи тон, който беше там, та няма страшно.

За чудещете се за зодията на Шантала - стрелец е. Все пак мненията ѝ стоят, а тя много обича да говори за зодии. Особено словоохотлива е била в началото с първата си регистрация.

# 846
Рая, минала съм през нефролог, гастро, гинеколог. Днес този лекар ме накара да се замисля за невролог, защото имам и болки в кръста, ама те са от над 10 години.
Щерката ти е разкошна. Ние нещо с ММ объркахме маята и синът прави шпагат без проблеми, и тренировки, а момата не може.

# 847
Аз малко четох от онази тема, но се надявам да не се прехвърлят някои персони от там. Толкова си е уютно и приятно тук Hug Мари, и аз имам проблем с кръста, ужас, разкажи ако отидеш, че при нас са гола вода всичките. Щерката е онова злоядото, 27 кг пети клас ще е. Не знам на кого се е метнало, останалите добре си хапваме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 848
И моята е злояда- сега ще е 6 клас- 33 кг. Непременно ще разкажа, ако отида скоро, Райче.

Контесо, фейсът на ММ му казва, че може да те познава!

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 21:23 от mariat

# 849
  • В Космоса
Хм,  стрелец... Не да ми познати. Имах една приятелка стрелец, беше изключително принципна, чак прекалено, та до степен да е малко кон с капаци. Не знам дали е типично за зодията.

# 850
А така сега. Интрига.
Ми кажете кой кой е и и ще си помисля малко дали  и аз да си признавам кой откъде познавам..

Тонка, нищо не разбрах, но прегръдки  Hug

Рая, страхотно дете! Много грациозно! bouquet

Ша, е стрелец. И аз го помня.
Типична представителка.

# 851
Ей сега се върнах от пазаруването на подаръци за роднините, обаче какви подаръци купих, не е за разправяне. Всичките са за мен. Mr. Green Едва довлачих торбите и по пътя репетирах оправдателна реч, а той мъжът ми спукал гума, счупил ключа с който се развиват болтовете за гумата, звънял на спешна помощ, купувал и нова гума защото старата се пръснала направо и всъщност дал поне три пъти повече пари от мен за някаква скапана гума!

# 852
Чек, успокои ме, с тая наша счупена кола бая шопинг ще мога да оправдая и аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 853
Чек Mr. Green
Тони Hug

Мари, Рая, може от кръста да боли в яйчника. Не, че мога да го обясня, но нали и аз съм с прецакан кръст. Та преди операцията ме скъсваше болка в левия яйчник, чак на една нова година вих като бито куче. Оперирах си хернията на кръста и болката изчезна. Ходих тогава и аз по лекари заради тази болка, но изчезна чак след като си оправих кръста. Не, че ви казвам, че имате хернии и трябва да се оперирате де, но ако имате проблеми с кръста болката пълзи насам - натам.

Ние си спретнахме една разходка. Понапазарувах си 3-4 рокли, после ходихме до наше село да видим кумците. Мъжът ми доволно пи две бири, щото имало кой да го кара. Има, ама няма кой да паркира Grinning Голям смях, ама я гъзникосахме пред дома тази лодка.

# 854
А така сега. Интрига.
Aааа няма интрига. Имате общи познати- Даун и Катето, и като ми излезе снимката ти и веднага те разпознах по пусканите в бг-мама.

Кате, я ми кажи в какво място трябва да вкарате диван, че искам да ти дам и друга гледна точка. А също ме интересува колко струва този, дето си показала.

Общи условия

Активация на акаунт