София, жк Младост - тема 29

• 85 228
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
няма лекарска такса за деца, убедена съм.

мога ли да помоля за инфо - какъв майстор ползвате при нужда, трябва ми за най-обикновени неща, както сега конкретрно напр. за смяна на мивка в баня, душ-кабина и т.н. много ще съм благодарна за съвет за свестен човек. хубаво е да е от квартала, за да не се разкарва много в път, да му е по-удобно и съответно да е повече на разположение.
Пращам ти на лични.

# 196
Ние като се нанесохме ползвахме един от съседния блок. Той е ремонтирал на почти всички съседи апартаментите и знае колко е калпав нашия Simple Smile Иначе имахме теч в банята, налагаше се да се кърти и тн, та той свърши работа. Според мъжа ми не взимал скъпо. Отделно за други неща сме го викали. Хубавото е, че си чисти след себе си. Единствения минус е, че е винаги закъснява, ама винаги. Каже, че ше дойде в 10, пристигне в 12..

# 197
Младостки майки, от кои лаборатории сте доволни за изследвания за  детска градина/ясла?

Набелязах Цибалаб и Рамус, но не знам коя да избера.

# 198
  • софия
няма лекарска такса за деца, убедена съм.

мога ли да помоля за инфо - какъв майстор ползвате при нужда, трябва ми за най-обикновени неща, както сега конкретрно напр. за смяна на мивка в баня, душ-кабина и т.н. много ще съм благодарна за съвет за свестен човек. хубаво е да е от квартала, за да не се разкарва много в път, да му е по-удобно и съответно да е повече на разположение.
Пращам ти на лични.

mlv , ще ти бъда много признателна, ако изпратиш и на мен контакт към такъв майстор. благодаря!

# 199
  • софия
Ние като се нанесохме ползвахме един от съседния блок. Той е ремонтирал на почти всички съседи апартаментите и знае колко е калпав нашия Simple Smile Иначе имахме теч в банята, налагаше се да се кърти и тн, та той свърши работа. Според мъжа ми не взимал скъпо. Отделно за други неща сме го викали. Хубавото е, че си чисти след себе си. Единствения минус е, че е винаги закъснява, ама винаги. Каже, че ше дойде в 10, пристигне в 12..

ще ти бъда признателна, ако получа контакти за този майстор. благодаря!

# 200
Ема22, ще взема номера му от моя мъж и ще ти го пратя на лично Simple Smile

# 201
  • софия
Ms. M
Flowers Hibiscus

# 202
Хайде и аз, на опашка за контакти на майстори.
mlv, Ms.M, предварително благодаря!  bouquet

# 203
Младостки майки, от кои лаборатории сте доволни за изследвания за  детска градина/ясла?

Аз съм ползвала услугите на Рамус. Доволна съм.

# 204
  • София
Ms. M, изпрати ми и на мен телефона на майстора, моля те Flowers Hibiscus

# 205
Хайде и аз, на опашка за контакти на майстори.
mlv, Ms.M, предварително благодаря!  bouquet

+1 Благодаря  bouquet

# 206

И аз съм ползвала Рамус. Нямам забележки.

# 207
  • София
Някой да сподели мнение за д-р Китова? Дали приема пациенти  и т. н.Евентуално координати .

# 208
Ms.m, прати и на мен плс. Mlv вече ми прати, мерси!

# 209
Момичета, пратила съм коородинати на лс. Simple Smile Пожелавам ви да не се налага да го търсите често Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт