София, жк Младост - тема 29

• 85 138
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Тра-ла-ла
Един малко смешен въпрос - къде в Младостите има кестени? Искам да посъбера малко Grinning

# 181
Около 28 градина има много - Младост 2.

# 182
  • софия
в младост 1- - бул.йерусалим -около спирка "блок 6" на тролей 5  и в градинката зад блок 6 има кестени

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 21:10 от ema22

# 183
  • София
И като сме тръгнали да обсъждаме д-р Н. Иванова - да питам, тя взема ли ви потребителска такса за преглед на деца? Защото на нас ни взема такса за всичко - за децата, за бележки за училище и за каквото друго се сетите.
Моята дъщеря вече не е при д-р Н. Иванова, но настоящата й лична лекарка преди няколко дни взе 3лв. такса за издаване на извинителна бележка за училище- може би е някакво ново правило.

# 184
  • София
Имат си вратичка за събиране на такси и при деца. Преди време на дълго и широко се обсъждаше в Майките на София, реално не би трябвало, даже и до ЗК бяха писали майки

# 185
Н. Иванова с такса е най-малкото, с което може да навреди. Ужасна е, надута и некомпетентна.

# 186
Магазинът на Белотекс съществува ли още и къде се намира сега? Преди беше на базара до Билла.

# 187
  • София
Магазинът на Белотекс съществува ли още и къде се намира сега? Преди беше на базара до Билла.

Известно време беше в Метро Сити. Последния път, когато ходих, беше празен и пишеше, че е преместен някъде в центъра, но не запомних адреса.

# 188
Един малко смешен въпрос - къде в Младостите има кестени? Искам да посъбера малко Grinning

До общината  - на тротоара от страната на общината ако си с лице към АЛ.Малинов

# 189
  • София
Здравейте, момичета!  Simple Smile

Можете ли да ми помогнете с препоръки за стъклар, който ходи по домовете? Не е задължително да е от Младост.

# 190
  • София
Аз скоро търсих и единствения в Младост, който намерих, е на края на пътеките откъм Стил 99. В Гео Милев е Глас мен, до румънското посолство. Има и едни до семинарията, близо до естакадата на новото кръстовище. Има ги в мрежата и може да видиш телефони и точни адреси.

# 191
  • София
Много благодаря!  bouquet

# 192
  • През девет планини в десета...
Здравейте,
някой от Младост 1 има ли проблеми с топлата вода по време на душ, в смисъл докато се къпете от само себе си  рязко да се променя температурата на водата от топла към студена?

# 193
няма лекарска такса за деца, убедена съм.

мога ли да помоля за инфо - какъв майстор ползвате при нужда, трябва ми за най-обикновени неща, както сега конкретрно напр. за смяна на мивка в баня, душ-кабина и т.н. много ще съм благодарна за съвет за свестен човек. хубаво е да е от квартала, за да не се разкарва много в път, да му е по-удобно и съответно да е повече на разположение.

# 194
  • Русе/ София
Здравейте дами, отдавна не съм писала, защото семейството се увеличи с дете номер 3 и лудницата е пълна. Няма време за нищо. И грижите вместо да  намаляват с по-самостоятелните уж деца, се увеличават. Wink
Обръщам се с молба за информация, защото „силата“ на майките в това отношение е ненадмината.
Хазяите ни изненадаха с предстояща продажба на апартамента в който живеем в Младост 2 – парк 100 години София. Ако не беше започнала учебната година или не наближаваше зимата, щеше да ми е по спокойно. С две думи: Търсим си квартира в района на Младост, дългосрочно – 2 или 3 стаен панелен апартамент. Имаме 3 деца (10, 9 и почти 2 години), не пушим, нямаме домашни любимци, коректни сме със сметките и взаимоотношенията (препоръки от настоящ хазяин). Всичко ми е съсредоточено в Младост 2, но и варианти в близост до метро станция в Младост 3, 4 също ме устройват. Ще ги уча да пътуват сами до 128СУ. Може полуобзаведен, имам бялата техника и някои мебели. Бюджета ни е до 250-300 евро. (до момента, вече 6 г. плащаме 360 лева, а в момента наемите са двойни :О )
След активно звънене по агенции, се оказва че публикуваните обяви са кухи и реално предлагане няма.
Моля, ако имате познат рентиер, ако чуете нещо от съседи.....пишете ми. И телефон оставям 0884736023 –Даниела.
Може би не е редно да ползвам групата за подобни цели, но опитах и с обяви- обикалях с количката и лепих по таблата за информация пред входовете, на следващия ден нямаше и помен от обявите ми. На кого пречеха незнам. Затова прибягвам и до този вариант, да напиша тук. Все някой може да знае нещо. Благодаря ви за разбирането и се извинявам още веднъж за нахлуването в темата с подобно питане.

Общи условия

Активация на акаунт