София, жк Младост - тема 29

• 85 356
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • През девет планини в десета...
Juleto
благодаря за предложението  bouquet

# 301
Здравейте. Включвам се и аз с въпрос. Някой ходил ли е на маникюр в салон More Sun,  в новия блок отстрани на Кауфланд? Ако да, доволни ли сте и от кое момиче (не знам дали са няколко маникюристки или само една)? Също моля за препоръка за маникюристка в Младост 1А. Благодаря предварително Simple Smile

# 302
Здравейте, момичета! Продава ли се къна в Младост или ще се наложи да ходя до центъра? Благодаря за отговорите.  bouquet

# 303
  • София
Здравейте, момичета! Продава ли се къна в Младост или ще се наложи да ходя до центъра? Благодаря за отговорите.  bouquet
Дано не те подведа, но мисля, че съм виждала в аптеката до сладкарница "Неделя".

# 304
  • София
Дано не те подведа, но мисля, че съм виждала в аптеката до сладкарница "Неделя".

Съвсем възможно е, това е най- заредената аптека в "Младостите". Може да не е най- голямата, но наистина имат "от пиле мляко".

# 305
имате ли вече парно?

# 306
В Младост 1А има парно от сутринта Simple Smile

# 307
  • София
В Младост 1 има от вчера.

# 308
И в Мл.3 от вчера приятно ни изненада Wink

# 309
  • София
Младост-2 имаме парно✌

# 310
  • София
И в Младост 4 от вчера имаме.

# 311
  • София-Младост
И в Младост 4 от вчера имаме.
Ние не, но предполагам е съседска инвазия...

# 312
  • Ланкър, планините Овнерог
Мисля, че съм виждала в ДМ при боите.

# 313
  • София
Къна се продава в почти всеки козметичен магазин, както и в големите аптеки, в които има бои за коса и др. подобни продукти. В ДМ и в Лили би трябвало да има. В BeFit  също виждам, че е налична.

# 314
някой дали има телефонен номер на центъра за обслужване на клиенти на топлофикация за квартала? адресът е ж-к "Младост-3", бл. 310, вх. 4
освен замръзнала, вече съм и доста бясна - не вдигат телефона за връзка от централата, а фейсбука им ме отсвириха с репликата "продължавайте да звъните"
след седмото позвъняване и "операторите ни за заети, но вие сте много важни за вас" започвам да се чувствам доста ядосана

Общи условия

Активация на акаунт