София, жк Младост - тема 29

• 85 181
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
О, супер, не знаех, благодаря!!

# 526
  • София
Здравейте,

Коя от двете сгради е старата за ДГ Сребърно копитце (не тази срещу 25то дкц) в ИСОДЗ, Сребърно копитце сграда 2 или Сребърно копитце с яслени групи?

Благодаря

# 527
  • нейде там, където ....
Искам да попитам дали някой има отзиви за  Herodental ? Намират се някъде около Кауфланд.

# 528
  • София
Искам да попитам дали някой има отзиви за  Herodental ? Намират се някъде около Кауфланд.

Това е кабинета на д-р Иванов. Сменил си е името явно на клиниката и си е направил сайт. Много добър професионалист е.

# 529
  • София-Младост
Знам, че е писано, но не помня...но този д-р Иванов работи ли с НЗОК?

# 530
  • София
Преди работеше.

# 531
Като гледам по локацията, това е докторът, чиято жена често беше в кабинета му и имаше странно отношение към пациентите. Ако тя не е там, е ок.

# 532
Здравейте.
Моля,кажете ми фризьорски салон около пазара на Младост 1 или другаде в радиус километър, който да работи в неделя. Става дума за мъжко подстригване и място, което където цената не е 15—20лв, максимум 10лв.Мерси.

# 533
Зад магазин Зора има фризьорски салон. Точно след безистена. Дамското подстригване е 10лв.

# 534
Зад магазин Зора има фризьорски салон. Точно след безистена. Дамското подстригване е 10лв.
Благодаря.
Точно там отидохме и сме много доволни:smiles:

# 535

Благодаря.
Точно там отидохме и сме много доволни:smiles:

Супер! И аз бях доволна Simple Smile

# 536
  • Хасково
Знаете ли някъде(дори да не е в Младост) да поправят дръжки на куфари? И на трите куфара ми се счупиха дръжките, а самите куфари са здрави и не ми се иска да ги хвърлям.

# 537
Знаете ли някъде(дори да не е в Младост) да поправят дръжки на куфари? И на трите куфара ми се счупиха дръжките, а самите куфари са здрави и не ми се иска да ги хвърлям.
Провери ли при обущарите?
До нас (Флоримонт) има един обущар и чанти съм му носила. Може и куфара да поправи. Не взима скъпо.

# 538
  • Хасково
Не съм пробвала, защото проблема не е за шиене, а смяна на металната дръжка, която влиза вътре в куфара и едва ли обущарите разполагат с такива. Но ще питам Simple Smile

# 539
  • София, Младост
Къде се намира обущаря до/във Флоримонт?

Общи условия

Активация на акаунт