София, жк Младост - тема 29

• 84 682
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Здравейте,
някоя има ли представа как се казва докторът, който замества д-р Владимирова в 25 ДКЦ? И случайно негов телефон, че ми обърка вчера един болничен.

# 586
  • София
Препоръчайте ми козметичка в Младост за почистване на лице.
Благодаря Simple Smile

# 587
Къде в Младост 3 правят кола маска?

Никой ли не се епилира с кола маска? Grinning

# 588
  • София
Къде в Младост 3 правят кола маска?

Никой ли не се епилира с кола маска? Grinning

Младост 4 Beauty Art ( на границата с Мл 3 е) , блок 458 ако не се лъжа, веднага до Лидл оранжев блок посока Бизнес Парк

https://www.facebook.com/pg/Beauty-ART-533731679991812/about/?ref=page_internal

# 589
  • София
Аз ходя в неугледно салонче в Младост-2.Козметичката ми е приятелка и съседка, работи добре, бърза и точна.
Салонът е в блока на заведението"Мармо", само че не от страната на заведението, а на задната.
Преди ходех в Рум на първия етаж.

# 590
http://mladost.bg/6481-2/
Новина от днес. Ха, дано.

# 591
Теренът не е толкова голям, но все пак чудесна новина, че няма да бъде застроен.
Дано осъществят проекта възможно най-скоро!

# 592
  • София
Препоръчайте ми козметичка в Младост за почистване на лице.
Благодаря Simple Smile

От известно време посещавам един салон в Метро Сити Център (голямата сграда на кръстовището на МакДоналдс, но от страната на Младост 3.)
Много съм доволна, всички в салона са много внимателни, козметичката работи добре, чисто е, цените са ок . Салона се казва КА студио, имат и фейсбук страница. Иначе преди това и аз ходех в Рум-а на Младост 2

# 593
Аз издирвам координати на една Фризъорка в Вени. Работеше, заедно с козметичка Мери в комбината в младост 1... този който е като тръгнеш от пазара в посока Малинов преди кръстовището. Има магазин за паркети там. Последният път като ходих бяха освободили салона, а вени си е сменила телефона.. някой да има координати къде са и двете

# 594
  • София

О, страхотно!

# 595
Здравейте. Моля препоръчайте ми добър логопед в Младост. Благодаря.

# 596
Дора Терзиева .. приема в поликлиника младост зад 125 соу.. часовете са само събота и неделя. Диагностичен час е 20 лв, а всеки следващ 15 лв

# 597
Дора Терзиева .. приема в поликлиника младост зад 125 соу.. часовете са само събота и неделя. Диагностичен час е 20 лв, а всеки следващ 15 лв

Благодаря много. Някакъв номер за записване на час имате ли?

# 598
# 599
  • София
Препоръчайте ми, моля, шивач. Трябва ми за леки корекции, не е нещо сложно. Ако е в района на Мл.3 или 4, още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт