София, жк Младост - тема 29

• 85 037
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И в Младост 2 има топла вода. Още не е както трябва на градуси, но се надявам късно вечерта или утре вече да става за баня.Само да не е пробно пускане.

# 91
В Младост 3 има топла вода Simple Smile

# 92
Блазе ви. В Младост 1 още няма. Sad

# 93
  • Ланкър, планините Овнерог
Блазе ви. В Младост 1 още няма. Sad
Е, как да няма? В Младост 1 (до Окръжна) съм и тази вечер се счупихме от къпане  Laughing

# 94
Пак ще пробвам, защото последно преди 40 минути гледах. Аз съм до метрото по-близо, та може да е на различни райони. И на мен вече ми се къпе... нормално Grinning Grinning

# 95
  • Ланкър, планините Овнерог
При нас някъде към 18.30ч са я пуснали.

# 96
# 97
  • София

И ние сигурно сме единствените късметлии все още без топла вода. Младост 1 имам предвид (не в близост до Окръжна). Confused

# 98
  • София-Младост
И в Младост-4 все още няма топла вода, но щом са започнали и до нас ще стигне Simple Smile

# 99
В Мл. 3 има от вчера  Party

# 100
  • София
Здравейте, момичета! Препоръчайте ми фризьор , който работи и в неделя ! Ако е близо до шела на Малинов , ще е супер .

# 101
Moмичета, искам да запиша сина си на държавна кухня в детска градина в Младост, някой знае ли какви са условията? От педиатъра потвърждение, че няма алергии, бурканчета и свидетелство за раждане, това ли са документите?

# 102
  • София
Moмичета, искам да запиша сина си на държавна кухня в детска градина в Младост, някой знае ли какви са условията? От педиатъра потвърждение, че няма алергии, бурканчета и свидетелство за раждане, това ли са документите?

Мисля, че да.

# 103
  • София
Момичета,

къде мога да изкарам снимки на хартия от телефон?

# 104
  • София
В Рум.

Общи условия

Активация на акаунт