София, жк Младост - тема 29

• 85 247
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
https://www.business.bg/f-39426/d-r-radoslav-dragomanov.html
Това е ветеринарят, от който съм доволна. Цените са доста по ниски от тези в Хит.

А отзовава ли се при спешни ситуации в извънработно време по тел или дори в кабинета при наистина голяма спешност?

от сайта на Вет ММ виждам, че препоръчват и хотел - Босилек: някой ползвал ли го е? като цени не са много много скъпи, а нормално скъпи, нали? нямат ги на сайта за разлика от клиниката до Била (Нова) и не можах да ги сравня. разгледах иначе подробно сайта на ММ Вет, имат всички услуги по любимците, дори аг. Зоомагазинът предполагам има от хубавите храни, така изглежда. и това май ми е най-удобното място. а щом го прпеоръчвате, надявам се е с добра слава Blue Heart

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 10:45 от arino

# 226
https://www.business.bg/f-39426/d-r-radoslav-dragomanov.html
Това е ветеринарят, от който съм доволна. Цените са доста по ниски от тези в Хит.

А отзовава ли се при спешни ситуации в извънработно време по тел или дори в кабинета при наистина голяма спешност?

Вдига телефона по всяко време. Не съм имала спешна ситуация и не знам как реагира.

# 227
# 228
  • София
Момичета, някой знае ли, какъв е този “панаир” в Младост-3, мястото между паркинга на метрото и Хит?

# 229
Сигурно е кулинарният фестивал Tabiet Sofia.

# 230
  • София-Младост
Сигурно е кулинарният фестивал Tabiet Sofia.
Дали? На някакъв лунапарк прилича...и  маси и столове като за бирфест...сутринта и сума пласмасови чашки видях.

# 231
Днес във Фейса се караха граждани и кметицата за този "фест". Цял ден дънело чалга  и хората от околните блокове протестират. А кметицата вика, че трябвало да сме по-толерантни и да има и за хората които харесват такава музика. Все пак било хубаво да има "културни събития" Joy

# 232
Момичета, някой знае ли, какъв е този “панаир” в Младост-3, мястото между паркинга на метрото и Хит?

https://www.facebook.com/TabietFest/

Вчера цял ден беше страшна дандания. При затворени прозорци не можеш да проведеш нормален разговор.
Върха беше, когато в делничен ден в 22:00 продължиха с концерта. Накрая се обадих на 112.

По програма 4 дни по 12ч трябва да е тази дандания-цигания. Днес обаче е тихо.... засега.

# 233
А какво точно представлява, ако някой е ходил? Като бирфест ли е нещо? ....да знам дали изобщо да се засилвам да ходим до там. newsm78

# 234
А какво точно представлява, ако някой е ходил? Като бирфест ли е нещо? ....да знам дали изобщо да се засилвам да ходим до там. newsm78

Не съм ходила, но това което се вижда е увеселителни съоръжения (гондола, въртележка, батути, блъскащи колички, т.н.), сцена и шатри, в които предполагам продават скара и бира. Всичко това е в кръг и по средата са наредени маси и пейки.
Вчера беше сръбска вечер, ще има гръцка и българска.
Програмата по дни можеш да видиш в линка по-горе.
С една дума песни и танци на народите.

# 235
Май ще пропусна..... Whistling

# 236

И аз бих, но уви ще се наложи да търпя тази цигания и безобразен шум от "ВИП ложата". Sad

# 237

И аз бих, но уви ще се наложи да търпя тази цигания и безобразен шум от "ВИП ложата". Sad

Късметлийка!  Mr. Green

# 238
Нали? Laughing Добре, че сме ние, че като гледам няма публика изобщо.

# 239
  • София
Много благодаря! Мм вет ми е най-удобно пеша, щом има и препоръки е чудесно!!! Къде в Изток са Добро хрумване, по сайта не се ориентирам...

Аз също препоръчвам ММ вет. Добри специалисти са, имат и ултразвук и умеят да го използват, пък ако се наложи рентген, не ви пращат да си търсите и правите сами, ами транспортират кучето до там, седят с него и го прибират обратно - особено полезно за хора без кола и с едро куче. Имат прекрасно отношение към животните, за другите не знам, но моят дивак го усещаше и с удоволствие ходеше при тях даже за неприятни процедури.

За спешни случаи бих препоръчала доц. Васил Манов от Младост 1 (V.I.P Vet). Не ми се е налагало, но други споделят, че можеш да звъниш по всяко време, даже през нощта, и той е един от малкото, да не кажа единствения, който прави домашни посещения.

Общи условия

Активация на акаунт