София, жк Младост - тема 29

• 85 345
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • София-Младост
Един им е телефона, няма отделен за квартали мисля, не пише за авария...парно ли нямате още? И ние до вчера нямахме, но вече са топли тръбите.

# 316
на сайта пише, че има авария в съседен като блок номер, но той до колкото помня не е близо физически до нашия
има телефон на въпросния център в Мл. 3, преди години го имах /факт е, че не искат да го дават/, имах дори гсм-а на парнаджията, но съм ги попиляла със смените на сим-картите и телефонните апарати  Confused

# 317
Можете ли да ми препоръчате водопроводчик и човек, който слага вътрешна изолация на стени.

# 318
Здравейте!Може ли да споделите мнение за педиатрите- д-Ивайло Димитров и д-р Милко Галев от Поликлиника Младост,тъй като искам да сменя педиатъра декември?Ако знаете нещо повече за това приемат ли нови пациенти,записват ли и възрастни,чака ли се много ако си без час и т.н.,ще съм много благодарна☺Успешен ден!

# 319
Здравейте!Може ли да споделите мнение за педиатрите- д-Ивайло Димитров и д-р Милко Галев от Поликлиника Младост,тъй като искам да сменя педиатъра декември?Ако знаете нещо повече за това приемат ли нови пациенти,записват ли и възрастни,чака ли се много ако си без час и т.н.,ще съм много благодарна☺Успешен ден!

Значи, детето ми е при Димитров. Не съм сигурна, че ше те приеме, защото записва само бебета, поне така беше юли. Отряза две мои приятелки с термин август, защото няма места. Иначе.. какво да ти кажа? Гледа си имунизационния календар, гледа е стриктен в слагането на ваксини, ЗА ротавирусната е, даже я препоръчва много силно. НО.. като му звънна за нещо - отговорът е "Нормално е!", което мен ме дразни и се налага да проверявам на друго място, отделно след работно време не вдига телефона. Пресен пример - в петък на сина ми БЦЖ ваксината набира като гнойна пъпка и се пука. Звъня му аз, той ми бие червена слушалка и после нито връща обаждане, нито нищо. Разбирам, че е извън работно време обаждането ми, но аз не бих си позволила да му звънна, ако наистина не е нещо притеснително за мен. Иначе като цяло е ок - като дойде в нас след като ни изписаха беше много обстоен, бях си приготвила един лист с въпроси, той само ми каза: ":Нека, аз да говоря и после, ако не съм коментирал някой от тях, ме питай!" Еми, от 18 въпроса само за 1 не беше споменал Simple Smile Друггия минус - изписва медикаменти по телефона. На 11 ден на детето ми започва да му сълзи окото, което после се оказва запушен слъзен канал. Звъня му и той ми казва да купя капки Тобрекс, които не ми ги дават в аптеката, защото са с рецепта. Обаждам му се пак и му казвам какво се е случило, той ми казва да ида в друга аптека  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Да, ама се консултирах тогава с другото педи и ми каза в никакъв случай да не ги давам без да е прегледано детето... Е , такива работи. Иначе е много в час с нещата, ъпдейтва си инфото. Аааа.. и прегледите вечно се бърза - докато го мери ми говори нещо, после докато го оправям пак ми говори какво да правим и тн. При другото педи - мери го и коментираме мерки, после като го оправя коментираме подробно въпроси, ако имам и други неща , свързани със здравето на детето.

# 320
  • София
Синът ми като малък беше при Галев. Отдавна беше това. При прегледи правеше впечатление на компетентен, но извън работно време не го търси или в частния му кабинет платено. Преместихме се при друг педиатър, когато след изваждане на лакътната става съветът на Галев беше да му обездвижим ръката с превръзка и да отидем за направление следобед, когато е на смяна. Отидохме веднага при ортопед в 25-то ДКЦ. Човекът като ни видя с малкото дете на ръце веднага ни прие, въпреки, че имаше пациент. Намести му ставата и не ни поиска ни направление, ни пари.

# 321
Много ви благодаря,момичета!☺

# 322
Здравейте, записвам се о аз да следя като нова мама. А и искам да питам дали някой има мнение за Ходяков пт Младост  1 Мед като педиатър

# 323
  • През девет планини в десета...
Здравейте
има ли някъде из Младост1 и 1а хубава храна за вкъщи или трапезария /стол/? И знаете ли някакво място за хранене или магазин за вегетарианци?

# 324
Здравейте
има ли някъде из Младост1 и 1а хубава храна за вкъщи или трапезария /стол/? И знаете ли някакво място за хранене или магазин за вегетарианци?

Хммм, не ми хрумва да има, само заведения-пицарии(в повечето има всичко в менюто, супа, паста, салати), ако някой се сеща да каже.

Има ли щастливци абонати на ментел, които още да нямат нет и тв?
Естествено, че не можах да се свържа с оператор.

# 325
  • СОФИЯ
Дали е хубава храната не знам, не съм опитвала, но ако се търси нещо бюджетно, в новото Фантастико трябва да има топла витрина. Познати казват, че точно на топлата витрина на други места в този магазин често имало опашки. Може да се пробва.

# 326
В Кауфланд има К-експрес.

# 327
Има ли щастливци абонати на ментел, които още да нямат нет и тв?
Естествено, че не можах да се свържа с оператор.

току-що видях коментар на приятел във фб:
а blizoo.bg (вече M-tel/Mobiltel BG) имат сериозен проблем с интернета. Според IVR-a на Blizoo, „мащабната авария и прекъсване или влишаване качеството на услугите трябва да бъде възстановено до 24ч.“
вероятно някъде е написано и официално, но не съм ровила

# 328
  • Ланкър, планините Овнерог
Дали е хубава храната не знам, не съм опитвала, но ако се търси нещо бюджетно, в новото Фантастико трябва да има топла витрина. Познати казват, че точно на топлата витрина на други места в този магазин често имало опашки. Може да се пробва.

Често, Често колко да е често, като вчера отвори магазинът? Иначе, да, има топла витрина, но нито вчера, нито днес взехме, защото не ми се чакаше на опашка. Има и готова риба. Иначе 2 дена по ред тестваме сладкарските работи. Биват.

# 329
пред топлата витрина в магазина до БП на обяд винаги има голяма опашка, но е нормално
също нерядко и вечер

Общи условия

Активация на акаунт