София, жк Младост - тема 29

• 85 338
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Значи проверявайте си добре сметките защото току що пазарувах от въпросното Фантастико за пръв път и ми маркираха х2 някои продукти, за съжаление го видях като бях вече вкъщи.
Същите номера като Лидъл.

Последна редакция: сб, 04 ное 2017, 18:14 от bubanka

# 331
  • Ланкър, планините Овнерог
За кое Фантастико става дума? Щото в новото на Йерусалим вече ги хванах в издънка. Вложили 11млн лева, а недогледали касовите си апарати. Магазинът е много хубав, нуждаехме се да има и в нашата част на Младост такъв, обачеее. Писах в страницата им във Фейсбук, но се чудя дали да не тагна и НАП. Не съм толкоз зла, ама да се хвалиш с новия си магазин, пък да не обърнеш внимание на важните неща....несериозно е. На една от касите (поне една) на касовите бонове стои името и адреса на Датекс и булстата на Фантастико.

# 332
  • София-Младост
На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на в жк. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:
ул. „Акад. Румен Цанев“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Самара“, ул. „Атанас Москов“, бл. 325, бл. 411, бл. 412, бл. 413, бл. 414 и 131 СУ "Климент Арк. Тимирязев".

# 333
Готвено вкусно за вкъщи има в компекс Гардения в Младост 3.

# 334
  • През девет планини в десета...
Благодаря ви за идеите за храната  Hug Peace

# 335
Не помня да е писано скоро, ни има ли добра комбинация почистване на лице и маникюр на едно място (че ако може и в Младост 1:)
Благодаря!

# 336
  • София-Младост
Не помня да е писано скоро, ни има ли добра комбинация почистване на лице и маникюр на едно място (че ако може и в Младост 1:)
Благодаря!

http://www.vcstudio.eu/main2.php

# 337
А за масаж?

# 338
  • София-Младост
АлфаМедика в Младост-2 http://alfamedika.eu/ и салон Estelle пак в Мл-2, https://www.salonestelle.com/

# 339
  • София
Здравейте, записвам се о аз да следя като нова мама. А и искам да питам дали някой има мнение за Ходяков пт Младост  1 Мед като педиатър

Ние сме при Ходяков, но май ще го сменяме декември, ако намерим друг лекар, който да ние приеме ВСИЧКИТЕ (4 броя).

Та за Ходяков - избрахме го с препоръки още преди да се родят близнаците. НО...
1. Не обича да го безпокоят в извън работно време - "За тогава си има дежурна поликлиника". Отговарял ми е на спешни повиквания, но ...не съм била доволна
2. Няма график с часове - отиваш и чакаш. Разбира се децата се с предимство и той стриктно следи за това, но пак си остава да се обясняваш на другите чакащи
3. Много е стриктен с имунизационния календар и отказва да приема пациенти, ако смятате да НЕ ваксинирате.
4. Следи си добре пациентите и предупреждава лично, ако ще отсъства или ако наближава важна дата от контролните прегледи
5. Първото домашно посещение на бебе е платено!
6. Смея да кажа, че е добър, но е много пестелив на обяснения, държи мнението му да се зачита на 100%, на моменти е малко груб и като цяло работи припряно и бързо.Предполагам, защото има много пациенти при него.

Искам да го сменим, именно заради това, че не мога да разчитам на него на 100%. Принудихме се да водим децата в частна клиника, защото не им отделя достатъчно внимание. А пък бебоците много обичат да се разболяват в почивното време на докторите (важи за повечето бебета и деца). Едното дете е с изкривена/сплескана глава и той категорично отказва да ме насочи към специалист. Дори ми се развика, че продължавам да настоявам (вече 1 година) за преглед. Когато трябваше да се направи контролния преглед при ортопед дори не ни даде възможност да изберем. Пусна направлението вътрешно до колегата си от съседния кабинет и това беше. Изобщо....може и да е добър лекар, но отношението му много ни разочарова и засегна. Цялото семейство се прехвърлихме при него, за да може на един преглед да си казваме всички болежки - ами ние с баща им не смеем да се оплачем освен ако не сме болни от същото като децата.

Та по този повод да попитам - препоръчайте ми общопрактикуващ, който работи и с малки деца!!!

# 340
  • София
Earth аз прехвърлих малкия на обща практика в 1дкк и за сега съм много доволна, плащам по 10 лв на преглед но мъките и времето което си спестявам са огромни особено с малко дете посещаващо ясла. Пример ще ти дам, малкия е със сополи, отиваме, преглеждат го, пускат направление за носен секрет, взимат секрет след 5 мин и  готово, не се занимавам да моля да се обяснавам и пр. В повечето случаи сме със запазен час и чакаме 5 мин максимум. Но всичко се плаща там, и звънене на лекар, на мен не ми е проблем понеже ми спестява онова безумно чакане по 100 часа за една една бележка. Аз се прехвърлих в практиката им в студентски, имат часове винаги, преглеждат те и си готов за 5 мин

# 341
Цитат
ЧЕЗ Разпределение уведомява своите абонати, че във връзка с осъществяването на инвестиционна програма за подобряване качеството на услугите на дружеството, се налагат кратковременни прекъсвания на електрозахранването, които за Район "Младост" са както следва:
> На 14.11.17г., от 9:20 ч. до 16:00 ч. - в района на "Младост 4";
> На 15.11.17г., от 9:45 ч. до 14:00 ч. - в района на "Горубляне";
> На 15.11.17г., от 10:00 ч. до 16:30 ч. - в района на "Младост 3".

# 342
Здравейте, записвам се о аз да следя като нова мама. А и искам да питам дали някой има мнение за Ходяков пт Младост  1 Мед като педиатър

Ние сме при Ходяков, но май ще го сменяме декември, ако намерим друг лекар, който да ние приеме ВСИЧКИТЕ (4 броя).

Та за Ходяков - избрахме го с препоръки още преди да се родят близнаците. НО...
1. Не обича да го безпокоят в извън работно време - "За тогава си има дежурна поликлиника". Отговарял ми е на спешни повиквания, но ...не съм била доволна
2. Няма график с часове - отиваш и чакаш. Разбира се децата се с предимство и той стриктно следи за това, но пак си остава да се обясняваш на другите чакащи
3. Много е стриктен с имунизационния календар и отказва да приема пациенти, ако смятате да НЕ ваксинирате.
4. Следи си добре пациентите и предупреждава лично, ако ще отсъства или ако наближава важна дата от контролните прегледи
5. Първото домашно посещение на бебе е платено!
6. Смея да кажа, че е добър, но е много пестелив на обяснения, държи мнението му да се зачита на 100%, на моменти е малко груб и като цяло работи припряно и бързо.Предполагам, защото има много пациенти при него.

Искам да го сменим, именно заради това, че не мога да разчитам на него на 100%. Принудихме се да водим децата в частна клиника, защото не им отделя достатъчно внимание. А пък бебоците много обичат да се разболяват в почивното време на докторите (важи за повечето бебета и деца). Едното дете е с изкривена/сплескана глава и той категорично отказва да ме насочи към специалист. Дори ми се развика, че продължавам да настоявам (вече 1 година) за преглед. Когато трябваше да се направи контролния преглед при ортопед дори не ни даде възможност да изберем. Пусна направлението вътрешно до колегата си от съседния кабинет и това беше. Изобщо....може и да е добър лекар, но отношението му много ни разочарова и засегна. Цялото семейство се прехвърлихме при него, за да може на един преглед да си казваме всички болежки - ами ние с баща им не смеем да се оплачем освен ако не сме болни от същото като децата.

Та по този повод да попитам - препоръчайте ми общопрактикуващ, който работи и с малки деца!!!

Благодаря за отговора,
Това с дежурната политика и на мен ми го каза и не ми се стори  нормално...А за направлението направо нямам думи. Аз съм запазила за ортопед на частно, ще видим как ще реагира. Жалко че е толкова трудно да се намери читав педиатър е младост. При Ходяков и ни се записахме с ходатайство ама явно и това не е гаранция/всички други които ми препоръчаха не приемат нови пациенти/

# 343
Здравейте, търся школа или курсове по немски език за възрастни, ниво C1 или 2 Младостите. Моля да ми препоръчате. Мерси предварително!

# 344
Здравейте,

Искам да направя чиста молитва за бебето на 40-те му дена, но се чудя в коя църква. Някой правил ли е, къде в Младост, колко струва и трябва ли предварително уговорка?

Общи условия

Активация на акаунт