София, жк Младост - тема 29

• 85 329
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ние правихме чиста молитва февруари месец в църквата до парка в Младост 3. Уговаря се предварително час, самата молитва трае не повече от 10 минути, пари се оставят на попа след молитвата колкото прецените. Simple Smile

# 346
Ние правихме чиста молитва февруари месец в църквата до парка в Младост 3. Уговаря се предварително час, самата молитва трае не повече от 10 минути, пари се оставят на попа след молитвата колкото прецените. Simple Smile

Мерси.

Вие колко оставихте, ако е удобно да попитам Simple Smile

# 347
Здравейте. Имам нужда от бърза информация за фото в Младост 1. Не сме вадили снимки отдавна. Имаше едно в блок 74 на пазара, то съществува ли още? Дали работи в събота? За други места не се сещам, ще трябва утре сутринта да ги извадя за 2 часа...

# 348
Здравейте, търся школа или курсове по немски език за възрастни, ниво C1 или 2 Младостите. Моля да ми препоръчате. Мерси предварително!

На Йерусалим срещу Пикадили има една къща, в която имаше преди няколко години езикова школа Биг Бен. На приземния етаж имаше Промаркет. Но не мога да дам някакво мнение за немския.

# 349
  • София
Здравейте. Имам нужда от бърза информация за фото в Младост 1. Не сме вадили снимки отдавна. Имаше едно в блок 74 на пазара, то съществува ли още? Дали работи в събота? За други места не се сещам, ще трябва утре сутринта да ги извадя за 2 часа...

Да, фотото си е там. Знам че работи в събота, но не знам от колко часа. През делничните дни е от 9:30

# 350
  • София

Мерси.

Честно казано не помня с точност, но или 20лв или 30лв. Simple Smile

# 351
  • Ланкър, планините Овнерог
Фото има и в новото Фантастико на Йерусалим.

# 352

Мерси.

Честно казано не помня с точност, но или 20лв или 30лв. Simple Smile

Аз ходих август за чиста молитва. Носих вино, питка, мед, сладки и соленки. Даваш ги на жената, която продава свещи, купуваш си свещ и после на отчето 10 лв дадохме. По принцип не си длъжна да даваш и да носиш нищо.

# 353
Мерси,  момичета.

А кой е най-близкият спешен денонощен кабинет в Младост за бебета?

# 354
Не знам да има специално бебешко спешно, но в 25та има спешно, или в Окръжна направо.

# 355
25 ДКЦ. Влизаш отзад откъм спешния център. Ходила съм с бебе на 11 дни при една много мила педиатърка.

# 356
  • София
Направо в окръжна ходете в 25 са толкова зле , че е страшно камо ли за бебе.

# 357
Някой може ли да каже стоматолог, който работи събота/неделя/денонощно? Младост или другаде?

# 358
  • София-Младост
Скрит текст:
Денонощен стоматолог има в 25ДКЦ, близо до входа на Спешната помощ.
Както ме поправиха по-долу кабинетът не е денонощен. В старата версия имаше опция да се зачертае нещо написано...тук не я намирам Sad

Последна редакция: сб, 18 ное 2017, 18:42 от Ала-Бала

# 359
  • София
Тц, не е денонощен. До 24.00 ч през нощта работят. Преди две седмици ММ закъса с мъдрец и ходи до там към два часа през нощта. Нямаше никой и мисля, че пише за работното им време.

Общи условия

Активация на акаунт