София, жк Младост - тема 29

• 84 712
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
didiana, благодаря ти!

# 481
  • Тра-ла-ла
Къде мога да си направя снимка на белите дробове в Младост? И да получа не само снимка, но поне и устно мнение от рентгенолог дали се вижда пневмония? Ще съм без направление и искам просто да знам дали ми има нещо и чак след това да търся евентуално лекар на частно.

# 482
  • София-Младост
В 25 ДКЦ правят снимки и мисля, че после ти я разчитат.

# 483
  • софия
аз съм доволна от 15-та поликлиника в дианабад - нямаше много хора /за разлика от 25-та/ и веднага ми разчетоха резултата. това беше миналата зима.

# 484
  • София
Може и в окръжна болница. Бързината е според зависи колко хора има.

# 485
Моля, препоръчайте ми гинеколог за следене на бременност , работещ със здравна каса?

# 486
  • София
Аз бях при Хафузова. И с двете си деца.

# 487
Моля, препоръчайте ми гинеколог за следене на бременност , работещ със здравна каса?
Д-р Папукчиев 25 ДКЦ. Родих сега декември. Проследи цялата ми бременност. И аз търсех през бг мама и попаднах на добри отзиви, че и тема за него и реших да рискувам. Много съм доволна. Ще продължавам там да ходя на контроли. Винаги съм ходила с компания (разбирай мъж и някое от децата) - сега трето родих. Винаги е проявявал забележително отношение и е отделял внимание на всички. Винаги е бил търпелив, изчерпателен, изслушващ, спокоен, съветващ.
Един съвет само - ако избереш който и да било от 25 ДКЦ - за изследвания НЕ се доверявай на тяхната лаборатория!!!

# 488
Къде мога да си направя снимка на белите дробове в Младост? И да получа не само снимка, но поне и устно мнение от рентгенолог дали се вижда пневмония? Ще съм без направление и искам просто да знам дали ми има нещо и чак след това да търся евентуално лекар на частно.

25 п-ка, правих този месец точно такава снимка

защо да не се доверяваме на лабораторията в 25 п-ка?
от години правя изследвания там, но няма как да преценя дали резултатите са коректни
коя друга лаборатория в квартала бихте препоръчали? без кандиларов

# 489

25 п-ка, правих този месец точно такава снимка

защо да не се доверяваме на лабораторията в 25 п-ка?
от години правя изследвания там, но няма как да преценя дали резултатите са коректни
коя друга лаборатория в квартала бихте препоръчали? без кандиларов

Ами Рамус или Кандиларов .
А защо отхвърляте Кандиларов?
За едно и също изследване получих 2 различни резултата в рамките на 3 дни - от лабораторията в 25 ДКЦ и от Цибалаб в б-ца Щерев. Повтори се и още веднъж за следващо изследване.  Оттогава не изследвам в поликлиниката.

# 490
от лекари знам, че трябва да се избира лаборатория, в която се взима кръв и се правят изследвания на място без да се кара материала на другаде както е в кандиларов - за самите кандиларов също от лекари съм чула отрицателни отзиви

# 491
  • Тра-ла-ла
Благодаря за мненията за рентгена Hug

Повечето известни лаборатории са точно на принципа локални пунктове и кръвта после се носи в централата. Бодимед и Цибалаб също са така.

# 492
Благодаря , момичета , наскоро се преместихме в района и всичко ми е още ново.

# 493
  • София
от лекари знам, че трябва да се избира лаборатория, в която се взима кръв и се правят изследвания на място без да се кара материала на другаде както е в кандиларов - за самите кандиларов също от лекари съм чула отрицателни отзиви

Aз съм много доволна от лабораторията там.
От Рамус ми бяха изкарали акъла миналата година с едни грешни изследвания

# 494
Привет!
Следите ли за парк Изток развитието?
От ФБ и БНТ:

https://www.bnt.bg/bg/a/grazhdani-ot-gorublyane-na-protest-sresh … en-park-v-mladost

„Общинският съветник на Политическа Партия ГЕРБ Lorita Radeva и жители на кв. Горубляне твърдят, че Младост нямат нужда от Източен парк. В момента са внесени над 800 възражения в деловодството на Район Младост - Столична община и едва десетки становища за ИЗГРАЖДАНЕТО му. Ако желаете да има "Източен парк", то е необходимо да го покажете със становище до 12.02.2018 включително и входирано в районната администрация на адрес Младост 3, ул. Свето Преображение 1 или по имейл до office@so-mladost.com.

В становището е необходимо да има само три имена и адрес.

Прилагаме примерни становища за ваше улеснение:

https://docs.google.com/document/d/1NLpqxaif_tOt9qg-mLNGqY8eHFApIzqvVXGyfYboYm0

https://docs.google.com/document/d/1nvPDGewfSR4rLvuFpsHSLE00vj5O_qllkxkNrTkln5c

https://docs.google.com/document/d/1P1I5DHyHi06Q9GiY57KNub44RUyT1vWw_FIjt5W4Ca4

Пратете становище, спасете парка.“

Общи условия

Активация на акаунт