Сексуален проблем

• 33 516
  • 189
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз не мога да си представя да съм влюбена в някого, този някой в мен - също, и да не правим секс. Като студентка много бях лапнала по едно момче, всеки ден бяхме заедно, усещах, че ме харесва, но той нищо не предприемаше в интимна посока. Без дори да водя разговори с него по темата, реших, че ако същият този човек не предприеме нищо до 2 месеца, слагам точка и продължавам напред. Така и стана. Останахме си много добри приятели и след доста време същият ми каза, че много съжалявал, че навремето не сме си станали гаджета, но го било страх да действа с мен, защото смятал, че съм прекалено умна и красива за него.  Mr. Green (Това при положение, че момчето беше просто "Уаууу!") Е, вярно, нещата в моя случай са могли да се решат просто с един кратък разговор, но мисълта ми е, че не съжалявам изобщо. Ми да е имал самочувствие, аз какво да правя. Мъжът трябва да е мъж.

Авторке, не се измъчвай повече. Една година си му подарила, не смяташ ли, че е достатъчно?!

# 106
   Някои мъже смятат, че жените трябва да действаме при първия секс. И аз смятам - мъжът трябва да е мъж!

# 107
  • София
Има мъже, които предлагат на всяка срещната или хайде, ако не всяка - през една. И това ли е много мъжкарско?
Но пък някои са на принципа, че на жена не се отказва и нарочно или не, я вкарват в заблуда, че я обичат.
В Алексис Зорба какво пише:
Скрит текст:
Ходжата дойде при мен. „А бре, гърче — рече ми той, — ела с мен!“ — „Няма да дойда — му казвам, — къде ще ме водиш?“ — „Една ханъмка бре, гърче, ама като капка, те чака в одаята си, ела!“ Но аз знаех, че убиваха християните нощно време в турските махали. „Не, няма да дойда!“ — му викам. „А че не се ли боиш от бога бре, гяурино?“ — „Защо да се боя от него?“ — „Защото, бре гърче, който може да легне с някоя жена и не легне, върши голям грях! Да те повика, бре, една жена в леглото си и ти да не отидеш — погубваш душата си, да го знаеш! Тази жена ще въздъхне в деня на Страшния съд и тази въздишка на жената ще те запрати, който и да си, каквито и добрини да си сторил, в ада!“

# 108
Здравейте,
Искам да задам един въпрос, не ми се смеейте Sad имала съм 8 партньора досега и с всичките съм го правила без предпазни мерки, четох някаква статия, че ДНК от бившите партньори се прехвърляло в това на бебето ти , има ли нещо вярно? Моля ви не ми се смейте, наистина се притеснявам и се чувсвам като повлекана Sad

# 109
Здравейте,
Искам да задам един въпрос, не ми се смеейте Sad имала съм 8 партньора досега и с всичките съм го правила без предпазни мерки, четох някаква статия, че ДНК от бившите партньори се прехвърляло в това на бебето ти , има ли нещо вярно? Моля ви не ми се смейте, наистина се притеснявам и се чувсвам като повлекана Sad

Не е вярно това, споко.

# 110
Здравейте,
И вярваш на тези глупости... Tired

# 111
Здравейте,
В днешно време при такъв свободен и наистина безкраен достъп до всякаква информация, някой да си "мисли" без да се поинтересува и прочете, си е чист мързел.
То не е много смешно, ама си е смешно.Stuck Out Tongue

# 112
Здравейте,

Не си повлекана, споко. 8 души нищо не са.

# 113
Здравейте,

Стига да се били едновременно. hahaha

# 114
Не са били по едно и също време. За 10 години станах 8, но ме притеснява, че е било без предпазни средства и може да са ми предали нещо. От 5 години съм само с един партньор ( мъжа ми) и сега мисля, че съм бременна, просто почвам да се филмирам, четя всякакви неща в интернет за ЧПВ, за ДНК от бивши, което се пренасяло в плода и други щуротии. Мерси за отговора момичета!
Здравейте,

Стига да се били едновременно. hahaha

# 115
Аз не мога да си представя да съм влюбена в някого, този някой в мен - също, и да не правим секс. Като студентка много бях лапнала по едно момче, всеки ден бяхме заедно, усещах, че ме харесва, но той нищо не предприемаше в интимна посока. Без дори да водя разговори с него по темата, реших, че ако същият този човек не предприеме нищо до 2 месеца, слагам точка и продължавам напред. Така и стана. Останахме си много добри приятели и след доста време същият ми каза, че много съжалявал, че навремето не сме си станали гаджета, но го било страх да действа с мен, защото смятал, че съм прекалено умна и красива за него.  Mr. Green (Това при положение, че момчето беше просто "Уаууу!") Е, вярно, нещата в моя случай са могли да се решат просто с един кратък разговор, но мисълта ми е, че не съжалявам изобщо. Ми да е имал самочувствие, аз какво да правя. Мъжът трябва да е мъж.

Авторке, не се измъчвай повече. Една година си му подарила, не смяташ ли, че е достатъчно?!

Hands V
И аз имах подобен случай.
Години след като завършихме го срещам на улицата, лавче, спомени, почва да ме ухажва, на вечеря ме кани в еди-кое си заведение, даже халката не видял. Сетил се Пенчо. Mr. Green Дошла му музата...

# 116
Сетих се, че имаше един филм на ужасите, в който чрез секс си предаваха проклятие да ги гони някакво чудовище- който прави секс с прокълнат, чудовището го гони, докато не го изяде.

# 117
Сетих се, че имаше един филм на ужасите, в който чрез секс си предаваха проклятие да ги гони някакво чудовище- който прави секс с прокълнат, чудовището го гони, докато не го изяде.
Кой е тоя филм искам да го гледам   jumpuu

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 18:29 от Viksss

# 118
# 119
почвам да се филмирам, четя всякакви неща в интернет за ЧПВ, за ДНК от бивши, което се пренасяло в плода и други щуротии.
Прочети как става оплождането, какво представляват гаметите, хромозомите и ще спреш да се притесняваш от блуждаещо из тялото ти ДНК. Kissing Smiling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт