Как се преборих с бялото течение ?

• 505 104
  • 523
  •   1
Отговори
# 90
Ае да ви попитам нормалното бяло течение рядко ли е или гъсто като си бръкна в влагалището нямам много но е редичко и нз дали сам се излекувала.А за хигиената миите се с паста за зъби и няма да имате проблем

# 91
Ае да ви попитам нормалното бяло течение рядко ли е или гъсто като си бръкна в влагалището нямам много но е редичко и нз дали сам се излекувала.А за хигиената миите се с паста за зъби и няма да имате проблем

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 92
  • София
А за хигиената миите се с паста за зъби и няма да имате проблем

Shocked  newsm78 Ъ?  #Crazy

# 93
Искрено се надавям детето да е имало предвид миене на зъбите  Mr. Green
Алоу, омбре...какви са тез рецепти с медове, тампони и пасти Crazy
Оставихте лекарите без работа и влагалищата си превърнахте в лаборатории  Laughing

# 94
Алоу, омбре...какви са тез рецепти с медове, тампони и пасти Crazy
Оставихте лекарите без работа и влагалищата си превърнахте в лаборатории  Laughing

Направо като слушам и тръпки ме побиват. То не бяха лекове, мазила, промивки, тампони.....а и вече и на пастата за зъби се намери друго приложение..... Laughing Laughing Laughing

# 95
Molq te da kaje6 koe to4no e lekarstvoto, a za lactacyd sym 4uvala samo dobri otzivi, taka 4e sys sigyrnost 6te smenq moq intim gel i 6te polzvam lactacyd Wink

# 96
 smile3555 малеее на какво е заприличала темата..... smile3555

# 97
 Simple Smile моето мнение е, че всяко порастнало момиче следва да различава цервикалната си слуз от т.нар. бяло течение.
Първото е естествено и количеството му е силно индивидуално, второто не трябва да присъства и е признак на инфекция.
Аз лично след прием на антибиотици и отслабване на имунната ми защита, редовно си докарвах гъби. Обикновено добрите лекари успоредно с антибиотиците изписват и противогъбични препарати.
От друга страна е важно с какво се храним. 
Аз лично откакто не употребявам захар и захарни изделия вече близо 1/2 година не съм имала проблем с гъби.  Не казвам, че е панацея, но тъй като аз така или иначе бях сигурна, че захарта не е полезна, много бързо приложих този лекарски съвет на практика.
И още - никакво прашки /така ли се пишат тия гащи?  Grinning/ , никакви тампони, само памучно бельо. Не ми е трудно да го спазвам.

# 98
Анни и аз съм се лекувала като по-малка с какви ли не хапове. То не бяха антибиотици, то не бе кремове и чудо. Изчезва за малко и пак се появява.
До като не направиш микробиология няма как да разбереш с какво точно ще се излекуваш.
Лактацид и аз ползвам от известно време, май за сега е най-добрия интимен гел и въпреки това пак не съм сигурна, че е добре. Една възрастна мед. сестра ми беше казала, че от бебешки сапуни по-добро няма.
Незнам на кого да вярвам.
Май водичката чиста си е най-добре, ама ......................
Направи си микробиология и виж какви бактерийки си имаш, така ще си наясно ти и доктора ти как да се лекуваш.

# 99
Май водичката чиста си е най-добре
Да.
И никакви сапуни...

# 100
Здравейте момичета,помогнете ми сьс сьвет ако мойете! От три месеца преди цикьл,
 след като мине овулацията ми получавам бяло течение .Направих си микробиологично
изследване ми казаха , че нямам гьбички или нещо друго.Явно това е цервикална слуз /кремообразната/ ,
само че имам много неприятен сьрбеж #Crazy
Опитах с лайка и смрадлика, дали има и нещо друго което да опитам..... Cry
Вече не издьржам...................

# 101
Според мен трябва да направиш нова Микробиология, някъде другаде, защото не е нормално да имаш сърбеж, ако всичко ти е наред. Прави си промивки с Тантум Роза прахчета от аптеката, ако не ти се правят пак изследвания, но и ако те не ти помогнат, мисля, че ще се наложи да ходиш на доктор пак.

# 102
Съгласна съм с Хрис - щом има сърбеж, явно нещо го предизвиква.
Пробва ли да смениш бельото с памучно, да не носиш прашки и ежедневни превръзки и да не ползваш интимен гел/сапун?
Това са евентуални причини според мен....

# 103
След една седмица ще сам в цикьл, така че сега няма време за микробиология Confused
Нося само памучно бельо и се мия вече само с вода.Притеснено ми е , защото
сега след този цикьл имам запланувана снимка за проходимост на трьбите
/хидротубация/ и ако снимката е ок , ще правя пьрва вьтрематочна инсе-
минация  Praynig
При всички положения преди това , ще си направя микробиология.
Благодаря за сьветите , стискайте ми палци  Hug

# 104
Дидре, нали знаеш, че в никакъв случай не трябва да правиш цветна снимка, ако има съмнение за каквато и да е инфекция, за да не се разнесе по тръбичките?

Общи условия

Активация на акаунт