Как се преборих с бялото течение ?

• 505 094
  • 523
  •   1
Отговори
# 105
А хламидия пускала ли си досега?
Задълцително, преди да правите каквито и да е процедури, трябва да сте сигурни че всичко от към секрети и инфекции е наред.

# 106
Правила сам изследване за хламидия - отрицателен е резулатата, обаче
сте прави за риска от инфеция по време на хидротубацията, макар че
лекарката иска да си наравя СУЕ /изследване на крьвта/, което ако е
с високи стойности показва инфекция и не прават снимка.
 Thinking Ще се опитам да си направя микроб.тази седмица!

# 107
Дидре, нали знаеш, че в никакъв случай не трябва да правиш цветна снимка, ако има съмнение за каквато и да е инфекция, за да не се разнесе по тръбичките?
ъъъ ми на мен преди 10 г. ми правиха цветна снимка по време на едно много яко възпаление. Хем доц............ми го прави - завеждаща отделението.

# 108
само че имам много неприятен сьрбеж #Crazy
Опитах с лайка и смрадлика, дали има и нещо друго което да опитам..... Cry
Вече не издьржам...................
с гинеколожката като говорих за презервативите, тя ми каза че ако течението ми е предизвикано от тях това ще рече, че съм алергична и основния симптом ще е сърбеж.

Основната подмяна на бельото наистина помага, макар много да не ми се вярваше и да залагах на доброто пране.

# 109
само че имам много неприятен сьрбеж #Crazy
Опитах с лайка и смрадлика, дали има и нещо друго което да опитам..... Cry
Вече не издьржам...................
с гинеколожката като говорих за презервативите, тя ми каза че ако течението ми е предизвикано от тях това ще рече, че съм алергична и основния симптом ще е сърбеж.

Основната подмяна на бельото наистина помага, макар много да не ми се вярваше и да залагах на доброто пране.

Мила ,аз лично получавам гьбички след употреба на презервативи, сигурна ли си че при теб е
алергия ?

# 110
Аз пък от презервативите получавах силно парене...

# 111
Вчера успях да си пусна микробиология и в понеделник,
ще сам наясно от какво е този досаден сьрбеж и течение. Confused
Докторката ме посъветва до тогава да продьлжавам с про-
мивки през ден с лайка и смрадлика / като ги редувам /
и малко сода за хляб .

# 112

predi nqkolko meseca te4enieto mi se usili mnogo i cafnah kato maiska roza.hodih do mikrobiologiqta i se okaza candida(gabi4ki).dosta vreme se lekuvah-gel i ovuli,hap4eta i promivki.vsi4ko be6e nared okolo sedmica sled tova i pak otna4alo no sravnitelno leko.sega izpolzvam laktacid i uj be6e sprqlo,no ot nqkolko dni pak se poqvi.edna poznata-med sestra,nastoqva 4e do golqma stepen problema idva ot pra6kite i ot izkustvenite materii.mislq da probvam tezi promivki s tantum roza.ako nqkoi gi e probval,kajete dali deistva.

# 113
Наистина проблемът често се поражда от старо бельо, синтетични материи, ежедневни превръзки, прашки...

# 114
..Мила ,аз лично получавам гьбички след употреба на презервативи, сигурна ли си че при теб е
алергия ?
Е не е! Нали това казвам, че нямам сърбеж, нито парене..

Наистина проблемът често се поражда от старо бельо, синтетични материи, ежедневни превръзки, прашки...
Не мисля че се поражда, просто се поддържа.

# 115
има едни малки шишенца - етерични масла за вагинална промивка - водят се ЕМ ПИ и са под номера -  мая бяха 1,2,3,4,5 - всеки номер е за различен поблем  / има и специално ца гъбички / няколко вида са . има и само за лична хигиена .
слагат се по няколко капки в душа . едното шишенце струваше към 6 - 7 лв . но стига поне за месец , може и малко повече .
правила съм такива промивки и съм била  много доволна .

# 116
Не мисля че се поражда, просто се поддържа.

Когато се получи спарване от ежедневна превръзка, или впити прашки, или каквото и да е подобно нещо, което благоприятства развитието на гъбички - значи проблемът се поражда.
Друг е въпросът, че има сто начина да се самозародят или прихванат гъбич, както и ако вече са налице, да се "поддържа" наличието йм с гореспоменатите неща...

Диляна, не съм чувала за тези неща, ама като се видим ще ми разкажеш по-подробно Mr. Green

# 117
да, да добре
само ми напомни че съм забравана тези дни .

# 118
Поставиха ми диагноза - вагинална Кандидоза, изписаха ми
сухи вагинални таблетки Гиналгин, а за мьжа ми еднократно
4 таблеки, Тинидазол.
 Sad  хидротубацията и инсеминацията се отлагат.....
Може пьк да е за добро , ще поработиме за бебе... Praynig

# 119
Кандидозата е упорито нещо, ама се лекува, с постоянство и инат Simple Smile
Отстрани я първо като проблем, другите неща няма да избягат Hug
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт