Търся филм, сериал... – Тема 9

• 112 191
  • 780
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря, но антивирусната програма на компютъра ми не позволява отварянето на този сайт. Други идеи?

http://unblocked.lol/views/torrent.php

Списък с чужди тракери.

# 136
Това е този, където тя е Джоан Джет, нали? Пробвай в зелка или арена.

# 137
Здравейте! От много време вече търся един филм, в който сюжета беше: Младеж на около 25-30 години се нанася в нов квартал и е абсолютно сам, там се среща и запознава с по-възрастна от него (около 35-40 годишна) съседка, която има мъж и деца. Тя тича из квартала всеки ден, и така се сближават. Започват да се срещат и стават любовници. Тя е руса (ако това ще помогне). Не си спомням как завършва, но като цяло е малко странен филм, жената се държи малко странно, хем го иска, хем се дърпа... Ще съм благодарна, ако някой помогне Simple Smile

# 138
здравейте  търся този сериал  Ризоли и Айлс: Криминални досиета къде мога да го гледам пропуснах доста серии по ТВ

# 139
Търся филм за три жени, които искат да отслабнат. Едната работеше в списание и водеше рубрика и се представяше за друга жена или нещо такова. Даваше съвети на други жени. Успяха да отслабнат и накрая другите две й подариха една бяла рокля, за която тя си мечтаеше, докато беше дебела.

# 140
Привет на всички Simple Smile
От доста време се опитвам да открия един филм,на който не помня името,.,
,.гледала съм го преди повече от 10 години и ставаше въпрос за това как група мъже на средна възраст,които някога са имали Рок група,в момента са отегчени от животите си и всеки от тях работи нещо за прехраната си,...единият поправя покриви,другият  е техник и тн. и така докато един ден ,на един от тях  му хрумна идеята да сформира групата отново и да върнат някогашните плам и вяра в красотата на животите си,..смятаха,че няма да се получи ,но тъкмо когато минаваха покрай една нива,с градския автобус и смятаха ,че няма смисъл и да продължат по старо му,дочуха тяхна стара песен ,носеща се от касетофона на едно момче,пасящо кравите.Много яко,нали Simple Smile Детето пък на един от мъжете забеляза татуса на ръката на баща си и също догатна ,че нещо се случва.,...и така,ако някой може да помогне ,ще съм безкрайно благодарна Simple Smile
Поздрави.

# 141
Търся филм, за който имам някакви спомени от времето в което сам била много малка .. сега съм на 21 .. може би преди 15 години гледах въпросния филм . Ще го разкажа по спомен, ако някой знае как се казва!
    Малко момиченце, иска да стане актриса, или по скоро майка и го подтиква към тази професия.. и момиченцето участва в филм, при което на снимачната площадка  трябва да се разплаче .. но не може насила и за целта убиват пеперуда пред нея ... след това момичето пораства има си кариера като актриса  и майка и винаги е след нея.. доста похотливо момиче... сменя доста маже.. но кулминацията на филма ''финалът'' може да помогне на някой да се сети и да ми каже как се казва филмчето доста е старо ...и така.. на момичето и е предречено от гледателка, че нейната смърт ще е удавяне и прави гривна която ще я пази... и така момичето цял живот се пази от вода дори в ваната, но накрая се удавя в океана.
  Мисля че филмът е в стил 80-те години .. ако някои знае как се казва филма моля да ми каже Simple Smile Blush

# 142

Филмът е автобиографичен за акрисата Натали Ууд.
The Mystery of Natalie Wood (2004)

Има го тук и онлайн в ютуб

# 143
Ех, Коралче ме е изпреварила за Натали Ууд, но относно другия с рок звездата случайно да е този? Не си спомням много, но по описанието  първо за този се сетих.
http://m.imdb.com/title/tt0411765/?ref_=m_nmfmd_act_101

# 144
Здравейте!
Искам да попитам за името на един черно-бял американски филм, комедия. Бащата на много богат мъж е на смъртен одър и много иска да се запознае с неговата годеница, която е в командировка на другия край на Щатите, но бащата не знае, че отсъства.
За да почине в мир, синът излиза и буквално хваща от улицата една красива госпожица и й плаща за да се представи за неговата годеница през баща му.
Тя приема, но бащата вместо да почине, започва да се възстановява и синът заедно с непознатото момиче, трябваше да играят комедията, че са влюбени пред него. Беше забавен филм. Някой да се сеща за името му?
Благодаря Simple Smile

# 145
Здравейте!
Търся филм, който беше по истински случай и става въпрос за едно момче, което изпадна в кома и чийто баща беше пастор. Той помоли цялата им общност да се молят за сина му, в крайна сметка детето се събуди, но интересното беше, че знаеше всичко, за което родителите му си говореха около него, както и всичко, което се беше случвало в негово отсъствие...неща, които нямаше от къде да знае.
Също докато беше в кома се срещна с Бог.

# 146
  • Ямбол
Здравейте!
Търся филм, който беше по истински случай и става въпрос за едно момче, което изпадна в кома и чийто баща беше пастор. Той помоли цялата им общност да се молят за сина му, в крайна сметка детето се събуди, но интересното беше, че знаеше всичко, за което родителите му си говореха около него, както и всичко, което се беше случвало в негово отсъствие...неща, които нямаше от къде да знае.
Също докато беше в кома се срещна с Бог.
Този?

# 147
  • Варна
Здравейте. Търся филм, в който става въпрос за роботи, които изглеждат досущ като хората и имат емоции и т.н. Едно семейство, което май си беше изгубило сина, се сдоби с такъв робот. 
По-нататък във филма имаше сцена, в която в знак на протест към прекомерната роботизация, имаше събрани хора и на нещо като арена бяха струпали разни роботи, за да ги унищожават. Това роботче-момченце от началото на сцената беше там и тъкмо да го унищожат, то се помоли да не го убиват и някой човек от тълпата каза, че роботите не се молят за живота си, та така то се спаси...
В една от последните сцени намериха това роботче на дъното на някакъв изоставен град потънал в морето. Не съм много сигурна дали човечеството беше измряло и го намериха някакви извънземни или просто го намериха хора от нов тип, живеещи вече на друго място/планета, но намериха го това роботче и много трудно успяха да го "съживят". Възстановиха му спомените и по тях научиха как са живели последните хора, когато е имало човечество. Роботчето "умря", но преди да умре, му сбъднаха последното желание - то получи още един ден с неговата майка (жената от семейството, в което то живееше), която в реалността отдавна беше умряла, но в някаква изкуствена паралелност се случиха нещата и те си казваха колко се обичат и т.н.  Flushed

# 148
Здравейте. Търся филм, в който става въпрос за роботи, които изглеждат досущ като хората и имат емоции и т.н. Едно семейство, което май си беше изгубило сина, се сдоби с такъв робот. 
По-нататък във филма имаше сцена, в която в знак на протест към прекомерната роботизация, имаше събрани хора и на нещо като арена бяха струпали разни роботи, за да ги унищожават. Това роботче-момченце от началото на сцената беше там и тъкмо да го унищожат, то се помоли да не го убиват и някой човек от тълпата каза, че роботите не се молят за живота си, та така то се спаси...
В една от последните сцени намериха това роботче на дъното на някакъв изоставен град потънал в морето. Не съм много сигурна дали човечеството беше измряло и го намериха някакви извънземни или просто го намериха хора от нов тип, живеещи вече на друго място/планета, но намериха го това роботче и много трудно успяха да го "съживят". Възстановиха му спомените и по тях научиха как са живели последните хора, когато е имало човечество. Роботчето "умря", но преди да умре, му сбъднаха последното желание - то получи още един ден с неговата майка (жената от семейството, в което то живееше), която в реалността отдавна беше умряла, но в някаква изкуствена паралелност се случиха нещата и те си казваха колко се обичат и т.н.  Flushed

Изкуствен интелект/A.I.

# 149
Привет на всички Simple Smile
От доста време се опитвам да открия един филм,на който не помня името,.,
,.гледала съм го преди повече от 10 години и ставаше въпрос за това как група мъже на средна възраст,които някога са имали Рок група,в момента са отегчени от животите си и всеки от тях работи нещо за прехраната си,...единият поправя покриви,другият  е техник и тн. и така докато един ден ,на един от тях  му хрумна идеята да сформира групата отново и да върнат някогашните плам и вяра в красотата на животите си,..смятаха,че няма да се получи ,но тъкмо когато минаваха покрай една нива,с градския автобус и смятаха ,че няма смисъл и да продължат по старо му,дочуха тяхна стара песен ,носеща се от касетофона на едно момче,пасящо кравите.Много яко,нали Simple Smile Детето пък на един от мъжете забеляза татуса на ръката на баща си и също догатна ,че нещо се случва.,...и така,ако някой може да помогне ,ще съм безкрайно благодарна Simple Smile
Поздрави.
Не е ли този? http://www.imdb.com/title/tt0486946/?ref_=nm_flmg_act_29

Общи условия

Активация на акаунт