Търся филм, сериал... – Тема 9

• 112 148
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
Някой гледал ли е 12 а българския филм има ли торент някъде ?
Какво питаш всъщност ?

Има го в замунда. 11 А!

XI а / 11 A (2015)

# 181
Какво питаш всъщност ?

Май става дума за филма XII А клас (2017) - http://www.imdb.com/title/tt6454510/

# 182
Какво питаш всъщност ?

Май става дума за филма XII А клас (2017) - http://www.imdb.com/title/tt6454510/

Р
  да този филм търся да гледам ,ама май го няма още в нета. 11 А и 12 А са различни български филми .

# 183
Какво питаш всъщност ?

Има го в замунда. 11 А!

XI а / 11 A (2015)
този ги знам има и 12 А нов български филм.

# 184
Здравейте
Търся преведен на български филма A walk in the woods http://www.imdb.com/title/tt1178665/?ref_=nv_sr_1
Всъщност не зная дали изобщо е излизал в България
Ще съм благодарен за каквато и да било информация.
Искам да го покажа на човек, който не знае английски.

# 185
  • В царството на игрите:)
Здравейте, въпросът ми е свързан с един филм, чието заглавие не мога да се сетя. Военен филм по действителен случай, в който се разказваше за война, Япония и т.н. . Филмът свърши с посещението на главния герой, в Япония, след края на войната, където се срещна с японец, който му беше враг или нещо подобно. Не мога да се сетя. Някой сеща ли се?

# 186
Здравейте, въпросът ми е свързан с един филм, чието заглавие не мога да се сетя. Военен филм по действителен случай, в който се разказваше за война, Япония и т.н. . Филмът свърши с посещението на главния герой, в Япония, след края на войната, където се срещна с японец, който му беше враг или нещо подобно. Не мога да се сетя. Някой сеща ли се?

"Затворник на миналото" - от 2013 г.

# 187
  • В царството на игрите:)

"Затворник на миналото" - от 2013 г.
Благодаря!

# 188
Здравейте
Търся преведен на български филма A walk in the woods http://www.imdb.com/title/tt1178665/?ref_=nv_sr_1
Всъщност не зная дали изобщо е излизал в България
Ще съм благодарен за каквато и да било информация.
Искам да го покажа на човек, който не знае английски.

https://filmi2k.com/a-walk-in-the-woods-razhodka-v-gorata-2015/

# 189
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте.търся два филма и два сериала,излъчвани по бг телевизия преди много години(между 1984 и 1995г).
1."Дон,портрет на малолетно момиче,избягало от къщи" Мисля,че е американски
2."Принцесата на цирка".Този е руски
3.Сериал на име "Филаделфия" мисля,че беше американски
4.Полски сериал,приключенски или исторически.Ако не се лъжа,героинята се казваше Арабела.Но не съм много сигурна
Бих била благодарна,ако ми помогнете

# 190
Арабела си е Арабела.
Намира се из Замунда.

# 191
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте.търся два филма и два сериала,излъчвани по бг телевизия преди много години(между 1984 и 1995г).
1."Дон,портрет на малолетно момиче,избягало от къщи" Мисля,че е американски
2."Принцесата на цирка".Този е руски
3.Сериал на име "Филаделфия" мисля,че беше американски
4.Полски сериал,приключенски или исторически.Ако не се лъжа,героинята се казваше Арабела.Но не съм много сигурна
Бих била благодарна,ако ми помогнете
   Благодаря,ще погледна;защото не съм сигурна дали това е,което търся.А дали някой знае имена на полски сериали,излъчени по БНТ от онова време???
Нещо някой да знае за останалите филми?Благодаря предварително за помощта.

# 192
Търся филм който съм гледала много, много отдавна. Ставаше въпрос за някаква млада жена която не помня как но с някакъв мъж се оказаха изоставени в пустинята, едвам оцеляха, налагаше им се да си пият урината, обаче събраха камъни които се оказаха диаманти, помня че ги откриха по случайност, пуснаха ги във вода и те не се намокриха и така разбраха че са диаманти. Тази жена забогатя много и изкупи  или спаси някаква компания и натри носа на един който искаше да я ограби и всъщност май той уреди да ги захвърлят в пустинята.

# 193
  • София
Добро утро!
Като дете гледах филм по Канал 1 /някъде окоро 1993 г./, в който се разказваше за деца - сираци, които бяха обучавани да крадат. По джобовете  им закачаха звънчета и те трябваше толкова умело да бръкнат вътре, че да не звънне звънчето. Струва ми се, че братче и сестричка бяха в главните роли и филмът носеше техните имена. Беше някаква копродукция, май френско-италиански.
Дали се сещате как се казва?

Първо е сериал . Мисля че е италиански  . Те бяха част от банда , имаха медалйон разделен на две . Всяко от децата го носеше на врата си .   Бандата се ръководеше от двама възрастни , като им помагаше един мъж на около 35 до 40 години който е бил крадец но не е бил добър крадец , и така е станал един вид надзирател на децата . Друго действащо лице беше един млад свещеник , който искаше да разбие бандата , помагаше му един полицай от старата школа . Най добрият приятел на децата бе едно дебело момче също крадец . То обаче полудя в един от епизодите . Момчето беше най добрият ама най добрият от бандата и винаги се застъпваше за сестра си . В последният епизод разбиха бандата и родителите на момчето го намериха , оказа се че не са  брат и сестра , накрая избягаха момчето и момичето и така свърши серияла . Моля ако някой се сеща или го е гледал да каже нещо .

# 194
  • София
По БНТ дават един руски сериал "Червената кралица" - къде мога да гледам старите епизоди с български субтитри?
Отдавна е питането, но сега го видях: в мастерс-тб.ком има всички серии.

Общи условия

Активация на акаунт