Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 39 327
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
И яз не ям сладко изобщо. Само плодове.

# 511
И на мен хич не ми се яде сладко. От време на време си правя чийзкейк, това ми е сладкото, веднъж - два пъти в месеца. Иначе ям много плодове, за праскови умирам.

# 512
  • Стара Загора
Аз цял живот не обичах сладко, сега не мога да му смогна. Ама аз и цигарите спрях рязко, абе екшън е. Simple Smile

# 513
  • Варна
Знаете ли как стоят нещата при комбинацията бременност и задочно обучение ? Някакви права, привилегии ?  newsm78

# 514
То въобще има ли някакви правомощия ако учиш и си бременна?

# 515
Знаете ли как стоят нещата при комбинацията бременност и задочно обучение ? Някакви права, привилегии ?  newsm78
Не, само при редовното има привилегии и еднократна помощ.

# 516
Вие ставате ли вечерно време да ядете? На мен ми се случва често да изпитвам глад нощем. Докато не стана да хапна, може да е едно плодче, не мога да заспя.

# 517
Аз често се будя гладна, но не си позволявам да ям нощем. И сега съм гладна ама ще чакам да стане нормален час за ядене Wink

# 518
Ох добре, че поне това го нямам... иначе изпитвам непрекъснато желание да ям неща, които по принцип не бих яла... възможно най-вредните ... едвам се ограничавам и контролирам Simple Smile

# 519
А при мен сякаш въобще не се е повишил апетита Rolling Eyes
но дори и да огладнявах през нощта, не бих си позволила да ям.

# 520
И аз нямам повишен апетит. Само веднъж прекалих с руска салата и веднъж с пържени картофи  Mr. Green Добре, че е лято и са жеги та не ми се яде, че ако бях бременна през зимата, щях да опустошавам де що ми видят очите.  Laughing
През нощта не ям, нямам такъв навик.

# 521
И на мен не ми с е епроменил много апетита. Дори ми е намалял. Но и много се ограничавам. Толкова ме е страх от киселини , че избявам адски много храни. А вечер пък ям толкова малко, че после пак-киселини, лошо ми е. И за това нощем настава един глад мале, мале Simple Smile

# 522
Леле, аз съм лакомо прасенце. Блазе ви на вас. Аз съм си виновна, не мога да се контролирам. Ще направя опит да се въздържам. Ако трябва ще стоя гладна, за да свикна, друго не се сещам. Явно и затова все ми е подут стомаха, нямам режим, осъзнавам, че не е хубаво! Grinning

# 523
Аз от доста години имам по-стриктен режим относно вечерното хранене-до 19:30 маааксимум 20ч., ако сме на заведение наппример. Е, миналата седмица го наруших пак заради събиране -ядох до към 22ч и сутринта коремът ми така стържеше, че чак ми стана лошо.
Вчера например хапнах повече от нужното на обяд(не от глад, от лакомия беше) и едвам изкарах работния ден превита на стола. Аз нямам киселини, но е едно непрекъснато уригване..ужасно

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 10:07 от Poliiii

# 524
Благодаря за написаното, ще пробвам след 20 часа да не ям, редовно и почти всяка вечер го правя. Явно лакомията е по-силна от мен.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт