Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 39 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, както вчера казах направих си режим на храненето. Никакво ядене след  20 часа. Беше ми леко спах добре, даже не съм ставала. Значи все пак си има значение, просто си мислех, че всеки път трябва да си залъгвам глада. Гледам да имам режим вече, например сутрин, обед, следобедна закуска от плодове, вечеря.

# 571
Здравейте момичета, бременна съм в 6г.с., а понякога освен бялото течение то става и жълтеникаво зелено без мириз,сърбеж или др., споделих с лекарката,но тя ми каза след 3 месец че ще го лекуваме, но все пак се притеснявам, според вас да посетя ли друг лекар?

# 572
Veta, може една микробиология да ти пуснат, да се разбере какво е, но надали някой лекар ще предприеме нещо преди края на 3-ти месец, че тогава се счита за по-безопасно да се приемат някакви медикаменти.

# 573
Благодаря ти много за отговора, и аз така си мислех

# 574
Мами един глупав въпрос защото моя мъж спори с мен и не иска да ме разбере.
15 седмица 4 месеца и половина ли е или 3 месеца и половина  😀
Моля ви кажете че аз не мога да се оправа..

# 575
Ти си в 4-я месец, но реално имаш пълни 3 месеца и половина Simple Smile

# 576
Значи аз си го смятам така че да минава времето по бързо хаха Simple Smile

# 577
Аз съм същата, макар че след първата ми бременност помня как като родих изпаднах в едно депресивно състояние, че вече не съм бременна Simple Smile наслаждавай се на този хубав период колкото и да е труден, изпълнен със страхове и какво ли не...

# 578
Дам. Толкова чакана и искана.
Най-хубавото е това 💙

# 579
Когато всички ми казваха: наслаждавай се, аз не можех, защото просто постоянно ме беше страх от всеки следващ преглед. Почнах да се радвам на бременността си чак към 30та седмица. Дори до момента не смея да кажа на някои хора от притеснение. Но е много хубав период и съм сигурна, че много ще ми липсва..

# 580
Да мен също ме е страх.
И когато се зарадвам или кажа на някого си мисля: ами сега ако стане нещо...
При мен е така защото ме е страх от разочарованието понеже 2015 забременях и просто незнаех какво може да се случи и си написах във Facebook.
Толкова бях щастлива .... 2 седмици и всичко свърши. Затова е този страх може би

# 581
Никакъв Фейсбук. Чак като вляза в 9тия евентуално. Доста дълго време ходех с широки и се криех. Мъжът ми казва, че вече всички знаят , а аз си мисля,че пазя голямата тайна. Аз все чаках да прескоча 20та седмица, защото предното дете го загубихме тогава.
После си казвах: да мина третия месец, да мина 20та седмица, да мина 5ти месец..а след седмица влизам в 45 дневния болничен. И още не ми е спокойно. Но поне за сега се справям прилично.

# 582
Peacock, кураж! Всичко ще е наред, не се съмнявай в това! ✌
Във Фейсбук има много недоброжелатели . Аз предпочитам въобще да не се разкривам. Който трябва, той е уведомен. Никой не го интересува.

# 583
  • Варна
Малко да разсея лошите Ви мисли с един въпрос  newsm78

Чудя се аз, как така един гинеколог ще ми води ЖК, а на края друг ще ме изражда  newsm78 newsm78
Моята гинеколожка, на която имам изцяло доверие и се чувствам много спокойна в кабинета й, уважаван и добър специалист е, ноооо не изражда ?! И как ей така ще се пръкна като почне раждането при някакъв напълно неизвестен за мен гинеколог и ще му кажа " Здрастиииииииииии, аз си платих за тебе и идвам да ме израждаш "  Joy Joy

# 584
Малко да разсея лошите Ви мисли с един въпрос  newsm78

Чудя се аз, как така един гинеколог ще ми води ЖК, а на края друг ще ме изражда  newsm78 newsm78
Моята гинеколожка, на която имам изцяло доверие и се чувствам много спокойна в кабинета й, уважаван и добър специалист е, ноооо не изражда ?! И как ей така ще се пръкна като почне раждането при някакъв напълно неизвестен за мен гинеколог и ще му кажа " Здрастиииииииииии, аз си платих за тебе и идвам да ме израждаш "  Joy Joy
Мисля, че в 9-тия месец се ходи всяка седмица за тонове, и то при този който ще те изражда. То ако е нормално, ще те изражда акушерката де, ама по принцип си права...ако имаш доверие на лекаря си, да легне под ножа на друг...

Общи условия

Активация на акаунт