Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 39 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Абе не е безопасна
Но тя сама решава.
Аз никого не бих я направила.
Бих потърсила друго ришение

# 556
Open_Book, ти говори ли с лекар вече, да не би да си разчела нещо грешно резултатите? АГ ли ти препоръча амниоцентеза?

# 557
С първа бременност усетих бебо в 20седмица и имаше леки побутвания по 1-2 пъти на ден, сега втора - от 15 седмица, мощни ритници по цял ден и аз също гледах за хипер активни бебета може да са причина от липса на кислород... дано не е така ....

# 558
Вас много ви ритат и се шашкате, моят мързелан никакъв го няма почти и аз се вкарвам във филми...то ни да е много активно, ни да е мързеливичко, все ще се чудим наред ли е всичко. Нищо им няма на бебчовците, имат си и въздух и кръвопоток и всичко, не го мислете толкова Hug

# 559
Въпрос към тези които са правили късния БХС,
14-20г.с  риск за болест на Даун 1:930
                риск за болест на Едуардс 1:56000

Интегриран риск за Даун- 1:11000
интегриран на Едуардс -1:100000
Лоши ли са тези резултати? Малко съм притеснена.

# 560
Първите какви са, не пише ли? Би следвало да са статистически за твоята възраст колко е риска само по статистика на хартия за тези години
Интегрирания би следвало да е твоя резултат като са взети предвид кръвните показатели, тези резултати са си повече от екстра Simple Smile

# 561
И за мен резултатите са супер Simple Smile

# 562
Благодаря. Hug Hug Hug
 Ранния БХС, беше много добре, но това 1:930, така ли трябва да е...?
Нещо съм се втелила, от хормоните ли е не знам, постоянен страх и притеснение...

# 563
Благодаря. Hug Hug Hug
Нещо съм се втелила, от хормоните ли е не знам, постоянен страх и притеснение...
Реално статически 1:930 не е най-добрият резултат, но това е само от второто бхс, взето заедно с първият се прави интегриран риск, и там вече статистически излиза че шансът да има проблем е много малък. Мисля, че резултатите са добри, но най-добре и лекар да ги погледне, защото те гледат и нивата на няколко други показатели.

# 564
Благодаря. Hug Hug Hug
Е стига с това притисниние.....
Аз по принцип съм от враца но по разни причини следя б в софия.
Много мой приятелки не знаят какво е даже фетална.м.
А пък си имат здрави дечица.
Не знаят и какво е страх... просто си се радваха на бременността. И искам и аз така а не все да треперя всеки ден и на всеки преглед.
Малко повече радост и по назад страха. Simple Smile

# 565
Благодаря. Утре ще отида да ги взема резултатите и ще говоря с генетичката.
Много сте мили! Hug

# 566
Вас много ви ритат и се шашкате, моят мързелан никакъв го няма почти и аз се вкарвам във филми...то ни да е много активно, ни да е мързеливичко, все ще се чудим наред ли е всичко. Нищо им няма на бебчовците, имат си и въздух и кръвопоток и всичко, не го мислете толкова Hug
Различни бебенца си имаме.
А показах на моя приятелка как дребчо ми мърда корема на клипче. Тя ми каза, че такова нещо при нея е имало едва на края. А при мен е така от средата на 6ти месец.

# 567
Аз също съм в средата на шести месец и коремчето ми мърда и се вижда. На моменти е забавно. Гледаме го с ММ, много се радва особено той.

# 568
Да, така е... с първата бременност не си правих изследвания никакви понеже всичко ми беше ново и то в чужда държава, се доверих на доктора... вдичко е Божа работа... роди ми се здраво дете... сега се побърквам и какво ли не пуснах вече и пак няма гаранция ... не може да де изследваме за всичко ... можем да се молим за здрави дечица и това е...

# 569
Bodybeautiful, съмнява ме да е от вкуса, защото докато стигне до тях трябва да минат няколкото часа храносмилане. Вкусът на околоплодните води не знам за колко време се променя, но също едва ли става веднага. Някъде се бях зачела за ритането дали е свързано с храненето и попаднах на информация, че стават по-активни, защото им става шумно от процеса.

Общи условия

Активация на акаунт