Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 40

• 38 795
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Bodybeautiful, нормално е в жегите кръвното да пада, но ако по принцип ти е по-високо от това, може да се консултираш с лекар. Може да пиеш айрян, също и повечко вода. Аз винаги съм си била с ниско кръвно и по време на бременността си остана ниско-90/60 ми беше обичайното кръвно, а понякога беше и по-ниско. На консултацията с кардиолог в 9ти месец, той ми каза, че бебетата се чувстват най-добре, когато майката е с ниско кръвно. Високото кръвно е това, което е опасно по време на бременност.

По темата за опитите за бебе, като човек забременял след почти година опити, мога да ви кажа, че психическата нагласа влияе и то много. Аз в началото си мислех, че едва ли не ще стане от първия път, или ако не, то поне много бързо. Ето това е най-грешната нагласа, защото започнах да го мисля все повече и повече и се страхувах, че има проблем. В един момент се уморих да чакам всеки месец и разбрах, че пропускам много хубави моменти, мислейки постоянно за бебе. Казах си млада съм, за къде съм се разбързала толкова да имам бебе. Реших да се наслаждавам повече на връзката си и на хубавите моменти. И както се досещате, тогава забременях Yum

# 136
Всеки е различен. Аз от себе си съдя, че дори някой да ми казваше "не го мисли", "ще стане"... то не беше достатъчно.
Аз винаги всичко съм искала на момента ... и просто характерът ми е такъв, че всичко си получавам с труд или с късмет или каквото и да е било, и че това не ми се получаваше много ме дразнеше. За съжаление такава съм.... При нас отне 6месеца за второ дете, което уж е нормално, но за чакащия е много и напълно разбирам което и да е момиче, което го изживява ... мъжете не си го слагат като нас и някой спомена за секс по график... това не е график... правиш си абсолютно същия секс както без ову, но просто гледаш в този прозорец да не пропуснеш... няма нищо лошо в това да си преследваш мечтите, особено когато мечтата е да имаш дете.
винаги съм се възхищавала на жени,  които години наред се опитват, с купища неуспешни опити подложени на какви ли не процедури, за да станат майки! Наистина просто едно голямо ЕВАЛА! Simple Smile

# 137
Харлийн, сигурна ли си, че партньора ти е готов и иска бебе?

Да, абсолютно сигурна съм.
Ами виж, таьи тема не е за това, а и аз не ми се иска да давам съвети, но според мен просто правете секс, без да го уведомяваш кога си в ОВУ и, че „е време”,  защото понякога това ги стресира. Аз самата бях настоятелната като теб, но първите 4-5месеца все нещо ми се случваше в тези дни, дали болест, дали командировка или просто умора и някак си напрягах и ММ. После си дадох сметка, че когато му е писано, тогава и то стана веднага Wink

# 138
Да но когато това е всичко дето искаш не се получава а те съсипва чакането
Знам го от опит...

# 139
  • Gotham City
При нас проблема е, че като цяло рядко правим секс (знаете, просто има периоди, в които не ти се прави) и ако не го уведомявам, че съм в ову, може и въобще да не се стигне до секса, както каза слънчицето, гледаш да не изпуснеш прозореца. Ще го мислим, аз не съм изгубила надежда все още  Praynig

# 140
  • Телиш/Плевен
Harleen, има една приказка - „насила хубост не става“... Може би трябва да изчакате да отмине този период, да се поуспокоите и тогава. Защото сега май не е най-подходящият момент, само се изнервяте взаимно. Ти си знаеш, разбира се, не искам да ти давам съвет за такова нещо, защото това е лично решение, просто изказвам мнение относно ситуацията. Hug
И разбира се, че има надежда, въобще няма да се отчайваш, млада си, имаш време. Горе главата! Hug

# 141
При нас проблема е, че като цяло рядко правим секс (знаете, просто има периоди, в които не ти се прави) и ако не го уведомявам, че съм в ову, може и въобще да не се стигне до секса, както каза слънчицето, гледаш да не изпуснеш прозореца. Ще го мислим, аз не съм изгубила надежда все още  Praynig

Душице, стига си се притеснявала! Наистина, отдайте се на страхотен секс просто! Бебеправенето е разкошно преживяване! Ако нямаш основателна причина, дай си поне половин година да не следиш никакви овулации. На 29 си още млада, не си на 50, не си навивай на пръста, че трябва на всяка цена ей сега да стане. Ще се разочароваш всеки месец, ще се изнервяш ако не правите секс дълго време, но просто не позволявай на желанието за нещо толкова разкошно като детенце да доведе до караници и напрежение между Вас.
Дошъл Ви е момент да правите дете, това е страхотно и много похвално, защото означава, че любовта Ви е силна. Когато любовта стане твърде много за двама, се появява желанието за дете, аз така го усещам. Затова просто се опитай да се насладиш на всеки опит. Ще стане! Млади сте, влюбени сте, стига с тези графици и разочарования от ден 1. Дайте си време и се обичайте! Бебета така се правят, с любов. Simple Smile

# 142
момичета по темата за забременяването, ще посъветвам това, което на мен ми помогна, аз не съм имала проблеми, но ми бяха казали лекарите да пробваме поне 6 месеца до година. Аз живеех на село и се храних единствено с местна храна, отгледана по екологичен начин. същевременно карах колело ежедневноза транспорт и в най най студеното време, веригата ми се беше скъсала зимата от условията. спортувах много и спах много. така няколко месеца , същевременно приемах желязно омега три, фолиева к-на кю 10 и тн. ядох много сланина, но от домашни животни. Същевременно януари месец си купих монитор за овулации, на блу нещо си, скъпичък и един месец си проследих цикъла да видя кога овулирам. След това февруари почнахме за опити, но понеже сме разделени той не можа да дойде ден преди+ овулация+ ден след, ами дойде само 6 дена преди до 4 дена преди овулацията ми. Аз бях избесняла, че е несериозен, но се оказа, че е станало точно тогава, съвсем не във фертилните ми дни!!! На всички препоръчвам най-вече много здравословен живот, спокойствие хубава храна и много движение, също така този монитор е страхотен и наистина смятам, че той е причината за забременяването от раз, защото с температурата докато премериш овуто и вече не си във фертилен период. а мониторът ти казва и кои дни са фертилни това са към 5 дена.  Но преди това аз още лятото, много преди да почнем бебеправене, аз си бях изследвала всичко от яйчников резерв, през щитовидна и каквото се бях сети човек, свързано с фертилитета,  изюрках и моят човек да се изследва, пак преди да почнем да бебеправим.  
другото, което е хубаво вино, и яйчниците трябва да са на топло винаги, а тестисите на хладно. Абе всичките бабини деветини. И ние не сме правили често секс, защото живеем в различни държави (все още) та общо взето си бяхме направили план за секс туризъм по време на моите овулации. Всичко си беше по план при нас. Simple Smile)
това е мониторът и го препоръчвам горещо.

http://volksversand.de/shopware.php?sViewport=detail&sArticl … T4IxoC8ZgQAvD_BwE

Да ви кажа, аз тайничко исках или инвитро или хломид защото много исках близнаци, а в рода си нямаме близнаци, не сме генетично предразположени, но аз не съм за бременност с близнаци, защото и с едно плодче ми е супер напрегнато да не объркам нещо, да не го повредя, а близнаците са много по-трудни за износване, бих се побъркала от хипохондрия.

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 18:35 от bodybeautiful

# 143
  • Gotham City

Душице, стига си се притеснявала! Наистина, отдайте се на страхотен секс просто! Бебеправенето е разкошно преживяване! Ако нямаш основателна причина, дай си поне половин година да не следиш никакви овулации. На 29 си още млада, не си на 50, не си навивай на пръста, че трябва на всяка цена ей сега да стане. Ще се разочароваш всеки месец, ще се изнервяш ако не правите секс дълго време, но просто не позволявай на желанието за нещо толкова разкошно като детенце да доведе до караници и напрежение между Вас.
Дошъл Ви е момент да правите дете, това е страхотно и много похвално, защото означава, че любовта Ви е силна. Когато любовта стане твърде много за двама, се появява желанието за дете, аз така го усещам. Затова просто се опитай да се насладиш на всеки опит. Ще стане! Млади сте, влюбени сте, стига с тези графици и разочарования от ден 1. Дайте си време и се обичайте! Бебета така се правят, с любов. Simple Smile

Ех, че красиво изказване  Heart Eyes напълни ми душата просто! Благодаря ти!  bouquet

# 144
момичета, бях на лекар, каза, че няма нищо притеснително, че ми е ниско кръвното налягане и че това е от бременността и жегите. Тя няма идея защо ми беше лошо на стомаха вчера, но каза, че също може да имам проблеми с храносмилането от бременността. Това, което ми каза е да пия много вода и да нося чорапогащник за бременни, който помага при ниско кръвно налягане. Днес съм по-добре, но не смея да хапна нищо освен кисело мляко. 

# 145
Е как се носят чорапогащници в тази жега? Съвсем ще ти прилошее.

# 146
По време да бременност високото кръвно е проблем и даже при жени с ниско често се покачва.
bodybeautiful, аз имам киселини, които доста ме мъчат, да не е и при теб това?

# 147
Чорапогащник за бременни??, някои лекари и те са слънчасали от жегата.
За кръвното, аз съм си постоянно с 90/60, няма страшно, по-опасно е високото.

# 148
Sob на мен освен, че ми е много забавно, ми е доста интересно по пътя на каква логика чорапогащникът помага за кръвното Smirk

# 149
А някакъв чорапогащник за подобряване на кръвната картина да препоръчват? Два ще си купя, и даже ще спя с тях. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт