Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 557
  • 737
  •   3
Отговори
# 135
Само за един пример за грамаж се сещам.....в събота купих 1,700 кг свински гърди.Пекох на фурна с подправки.И понеже сина го няма, само аз ям месо у дома.Това количество го ядох 4 дни на обяд и вечеря, значи по около 420 грама на ден.Или по около 200-210 гр на ядене.
8 наденици са 1 кг в магазина, от който ги купувам.Значи 2 наденици са 250 грама, т.е. 1 1/2 наденица е около 125+65=190 гр.
Абе, едно 200 гр месо само на ядене си изяждам...

# 136
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Момичета, разбрах... наистина зависи от това колко имаш да сваляш и до колко ... защото аз се целя в едни 54 кг... сега съм 63...

68 кг не ми е трудно да поддържам и мисля, че толкова и щях да стана, ако продължавах да си хапвам на корем, без усилените тренировки.... но за мен 68 са много ... и 58 са много... искам 54...

висока съм 169 см и на 54 съм хубава

освен това не съм по месото и мазното ... което наистина ме прави трудна за нахъсване за НВГ ВМД

Мисля, че този пример с похапващата на често колежка е мн. показателен...за да поддържаш висок метаболизъм е добре да хапваш често...за да отслабваш- по малко, така че да усещаш все пак глад, след хапването... тогава се сваля, убедена съм в това, най-- успешно...

Аз ще си направя експеримент и една седмица ще хапвам на всеки час по нещо малко- с чаша вода и така 8 часа дневно...да видим дали и колко ще сваля..ще се отчета, другата седмица в петък

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 12:32 от Роузи

# 137
  • София
Амур, тези ти два дни сигурно и на 2000 ккал стъпват, но специално първият имаш 8 сливи и шоколад, а доколкото помня не си позволяваш всеки ден толкова В. Помня ти менюта, в които определно не беше повече от 1400-1500 ккал на ден.  Т.е. месеците, в които ги намаляваш, сваляш, защото и калориите са по-малко. Моето мнение е, че ако всеки ден се храниш като тези два дни, не би имала минус следващият месец.

# 138
Аз съм като Амур, но това не е новина. Най-много съм сваляла, когато съм яла бекон и яйца. Понякога и с майонеза. Помните беконовото ми предизвикателство.

А глад не съм усещала, отпреди започването на НВ-ВМ. Тогава бях 2-3 размера дрехи нагоре Grinning

# 139
От март 2016 г. съм на ВМ НВХ.Значи, година и половина.
От около 95-96 кг тогава до 68-69 сега....
Не целя да убеждавам никого в нищо.    Peace

Адмирации. Това се нарича постижение ... Браво!!!

# 140
За мен начина на хранене на Амур е възможно най-ужасния и труден.  С това не казвам, че го осъждам, но само много специфични обстоятелства ще ме накарат да го изпробвам.
Аз съм свалила 40 кг с преяждане и вкусничко. Вече година мъча едни десет кила и тях с преяждане и вкусничко няма да смъкна.
Гладът не е нещо обективно измеримо. Аз 'гладувам' вече 6 дни по 20-23 часа. Смея да кажа, че ми е много по-лесно от други видове режим.
90 дневната диета изглежда лесна и хората си позволяват волности. Тя трябва да се спазва сравнително стриктно и буквално.
Роузи, не можеш да приемеш 4000 калории на ден, да спортуваш час и двайсет минути и да отслабваш Simple Smile .

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 12:56 от Госпожица Дух

# 141
Госпожица Дух, измревам се на кг всеки ден...
Това не е било за ден или два, а цели 2 години подред ...
меря си кал прием с МайФитнесПал
...стигала съм до 5000 кал, но не исках да ви скандализирам чак толкова Simple Smile

... не съм приемала захар през това време...
а и не ми беше цел да отслабвам...

Зимата ме съсипва всяка година.... ако можех да спазвам един и същ режим на хранене и движение през цялата година, нямаше да имам никакви проблеми

# 142
И пак стигаме до извода, че не количеството, а качеството на калориите е важно.
Човек спокойно може да се чувства сит с 1500 калории на ден, както и може да изпитва неистов и постоянен глад при 2000+ Simple Smile

# 143
тогава просто поддържах килограми ...и както виждате по кал прием, се чувствах непрекъснато гладна и затова само ядях ...нооо и много изгарях...

Явно на мен ми стигат едни 2 часа сумарно на ден интензивна активност, за да съм о.к

# 144
Не ми се обиждай, не целя да те уязвя но мненията ти за мен са пълни с клишета и заучени "истини*. Аз на често и малко съм дебела и гладна и болна. И не вярвам, че това е полезно.
Колкото до калориите за мен бъркаш. Но ти си знаеш. Гаджето ми тича в планината и е състезател и то добър. Дори той не приема 4000 калории, за са отслабне

# 145
Не ми се обиждай, не целя да те уязвя но мненията ти за мен са пълни с клишета и заучени "истини*. Аз на често и малко съм дебела и гладна и болна. И не вярвам, че това е полезно.
Колкото до калориите за мен бъркаш. Но ти си знаеш. Гаджето ми тича в планината и е състезател и то добър. Дори той не приема 4000 калории, за са отслабне

Не съм отслабвала...с толкова калории не можеш да отслабваш

...просто, когато спра движението през зимата- напълнявам и то по много ...

...и така всяка зима, с изключение на миналата, вероятно защото не ядях захар...но тъпчех тахани, фурми, банани и пиле

спирам да се обяснявам..кой разбрал- разбрал... след експеримента ще се отчета Simple Smile

Успех на всички и благодаря!

# 146
А защо спираш движението? Зимата можеш да се движиш във фитнеса, в зала с друг спорт и дори вкъщи.
Иначе и на мен ми се виждат прекалено тези 4000 калории и то с дни, месеци, че и години. Даже би ми било интересно да прочета едно-две менюта с такова огромно количество калории - съвсем добронамерено Simple Smile

# 147
А защо спираш движението? Зимата можеш да се движиш във фитнеса, в зала с друг спорт и дори вкъщи.

Просто не мога...спи ми се по цял ден... едва мърдам и обикновено и психически съм долу...обяснявам си го с нарушение на циркадния ритъм, вероятно свързан с жлезата

# 148
Амур, тези ти два дни сигурно и на 2000 ккал стъпват, но специално първият имаш 8 сливи и шоколад, а доколкото помня не си позволяваш всеки ден толкова В. Помня ти менюта, в които определно не беше повече от 1400-1500 ккал на ден.  Т.е. месеците, в които ги намаляваш, сваляш, защото и калориите са по-малко. Моето мнение е, че ако всеки ден се храниш като тези два дни, не би имала минус следващият месец.
Напълно възможно е, не споря.....като не знам колко калории ям, не знам.    Laughing
Изключително рядко пропускам ден без ред черен шоколад.Също и плод....дали ще е 3-4 сливи, 2-3 кайсии, резен пъпеш, другия месец чепка грозде.....

От март 2016 г. съм на ВМ НВХ.Значи, година и половина.
От около 95-96 кг тогава до 68-69 сега....
Не целя да убеждавам никого в нищо.    Peace

Адмирации. Това се нарича постижение ... Браво!!!
Благодаря!    Simple Smile

Аз ако трябва всеки ден по 2 часа да пуфтя и да се потя, сигурно ще умра.    Mr. Green
Само ходенето по толкова ме кефи....всичко друго е на минимума.Пролетта, като тичах, не беше за повече от 15 минути.....с почивки.   Или толкова зумба/някаква гимнастика.

# 149
Sivi,  точно така се движат нещата - килограм нагоре, килограм надолу. Хем искам да не се отказвам, хем виждам че с моите изходни килограми трябваше за 20дни да имам някакъв резултат. На кръстопът съм.

Общи условия

Активация на акаунт