Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 610
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
siska79, може би не прочетох съвсем внимателно, и за това не разбрах какъв е твоят начин на хранене, който си намерила?

Прочетох за варени яйца и кренвирши, кашкавал, наденици, торта?

# 286
  • Велико Търново
siska79, може би не прочетох съвсем внимателно, и за това не разбрах какъв е твоят начин на хранене, който си намерила?

Прочетох за варени яйца и кренвирши, кашкавал, наденици, торта?
Изобщо нищо не си изпуснала Peace

# 287

Изобщо нищо не си изпуснала Peace

Аууууууууу, лелееее, ако не бях още сънена щях да надам вой до небесата, четейки, че това може да е нечий намерен начин на хранене  Laughing Peace

# 288
  • Велико Търново
Всеки е свободен да прави каквото сметне за добре Simple Smile
Аз съм доволна от постигнатото/енциклопедия съм относно храненето и спорта/ идеални пълни изследвания, цикъла ми е точен като часовник, визията към, която се стремя е почти постигната и най-най важното не съм обсебена от това какво и кога ще изям Peace
Жените, които пишем отдавна в темата сме наясно коя, какво  Simple Smile

# 289
Сиска,

Вътрешната хармония, която си постигнала, е безценна.

bouquet Hug Hug Hug

# 290
 Плодове и зеленчуци?

# 291
  • Велико Търново
Естествено Peace
Ям и плодове, и зеленчуци, но гледам в храненията да не смесвам много храни Peace
Сладкото е голямо изключение, в месеца веднъж Simple Smile
Въглехидратите ги държа по ниски, но ако реша да ям пърленка примерно ще изям само нея.

# 292
Моята много дълга и трудна цел беше подобна на  Сиска, последните няколко кг. Е, постигнах ги, от няколко седмици ги задържам успешно.  Дори вчера си прекратих също членството в разни ФсБ групи за  хранене. Мисля,че 48-48.5кг на 159 са Ок. С толкова кг дойдох във форума с надеждата да сваля още, но вместо това качих точно 5кг и все пак с доста мъки ги свалих. Затова не искам да правя повече подобна грешка, явно тялото ми на тази възраст 37г.  не иска да е по-малко от 48-49кг. Няма да го тормозя. Сега искам да си намеря здравословен и балансиран режим, с който да си поддържам теглото.
Дори обмислям вариант за някакво захранване с месо, че детето все по-често пита защо не ям такова. А то расте и въпросите ще стават все повече и по- сериозни.

# 293
  • Велико Търново
Ех, колко се радвам и за теб Heart Eyes
38 години, 168 см. към момента малко под 60 кг., но никога повече няма да допусна доброволна да попадна в капана на лакомията BlushКилограмите ме устройват да са 60-62 най-много Peace

# 294
Сиска, много се радвам за теб, че най- после намери твоят си начин и постигна целите си.
Иде пролет, ако се върнеш в старите теми ще разбереш какво имаше в предвид Сиска.Тя пробва какви ли не неща, за да смъкне последните няколко килограма и се оказа, че за нея е успешна формулата ранна и лека вечеря (протеинова напитка).А относно тортите и кремвиршите.....не са обичайната и храна.

# 295
Сиска радвам се за теб Animal Heart Eyes Cat И още по-хубаво е, че сега вече си спокойна.

Скрит текст:
това с варените кремвирши направо ме уби YumYumYum

# 296
  • Козлодуй
Сиска, поздравления и от мен Simple Smile Хубаво е да знаеш, че някой е постигнал целите си Simple Smile

# 297
Добро утро!
Бях на почивка и този път на почивка като на почивка  - никакви телефони, телевизия, компютри, но и никакъв режим. Вярно, вечерята все беше скара - риба, месо, зеленчуци. Обаче съм хапвала и по някоя бисквита или бонбон (и двете домашни и свръх калорични). Нямам драма, от днес пак се връщам към режима. Доволна и отпочинала съм, на кантара не желая да се качвам, няма нужда от негативни емоции Simple Smile

# 298
Добро утро.

Сис, че си машина, никой не се съмнява! Никога обаче не съм смятала, че имаш нужда от отслабване. Или поне, откакто те "познавам" Blush Това обаче няма никакво значение, важното е ти да се харесваш и чувстваш добре.

Аз много се отпуснах в последно време. Не толкова откъм хранене, колкото алкохол, късно лягане и ранно ставане. И тялото ми страда. Цялата съм в пъпки, не изглеждам добре.

Оставям една статия, която все още не съм допрочела, но авторът го уважавам много и знам, че няма да разочарова
https://www.bb-team.org/articles/5246_patyat-kam-minus-10?utm_co … m_campaign=buffer

# 299

Оставям една статия, която все още не съм допрочела, но авторът го уважавам много и знам, че няма да разочарова
https://www.bb-team.org/articles/5246_patyat-kam-minus-10?utm_co … m_campaign=buffer

bouquet благодаря за статията.
Не мога да спра да се смея на това (част от статията):
Скрит текст:
Цитат
През седмици 7 и 13 обаче също приемам по 2700 калории, а пък теглото ми расте прогресивно. Защо така? Това означава само едно - сериозно подценяване на количеството храна и несъзнателно въвеждане на лъжливи данни.
Та, това че си мислите, че знаете колко точно ядете, съвсем не означава, че е така. Всъщност това е проблем на немалко хора и дори е научно потвърдено.
и това:
Скрит текст:
Цитат
Проблемът настава по-късно, когато и дефицитът нарастне значително, някъде от 30% нататък. Тогава гладът става реален и не е просто самовнушение. Самото тяло те кара да искаш да ядеш, заглеждаш се във всяка една храна и можеш да подушиш такава от километри.
След дълги години битка с кг. и аз съм стигнала до този извод за мен
Скрит текст:
Цитат
Аз го правя, защото само кухненската везна успява да контролира вълчия ми апетит. Опитвал съм неколкократно да се храня по усещане, но нещата винаги завършват с нужда от ново отслабване. Сигурен съм, че един ден и това ще се промени, но дотогава това е начинът за мен.
Сис, поздравление и от мен за начина, по който се чувстваш. Това е много важно и към това се стремим, да се чувстваме добре в кожата си!
И аз преди много обичах варени кренвирши с лютеница  Heart Eyes , но това беше преди да развалят всичко с тази информация за храната. Вече е тотална каша.
При мен след 2 седмичен застой кантара беше така добър да покаже 61,500 (на 1,67 височина).  newsm44
Моята първоначална цел е 60 кг., но си мисля че и 58 ще е добре  Laughing Ама айде да не съм нагла и да го карам едно по-едно.
За днес закуската ми беше любимата бананова палачинка с ф.м., а за обяд си приготвям черен ориз с авокадо и домат.

Общи условия

Активация на акаунт