Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 608
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
 А, такива ли пости...ако човек се храни природосъобразно през по-голямата част от годината не са му нужни никакви други пости. Постите идват с идеята за пречистване на организма. Ако не ядеш боклуци, захар, бяло брашно през цялата година няма за какво да спазваш пости. А който отслабва автоматично не яде гореспоменатите неща.

# 271
  • Козлодуй
За съжаление не мога да смиря душата си толкова дори и за светата майка. Моя най-голям грях си остава лакомията а знам че се пости това е още по-лош грях да знаеш и да си посветен и да не го изпълняваш. За хората които не знаят господ ще им прости просто защото не знаят.

# 272
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не зная в какъв смисъл употребяваш думата "грях"  ...
аз вярвам , че грях се използва, за да сплашва по- неграмотните...
Заместител в днешния живот на тази дума е - вреда.
В нашия общ случай Simple Smile с лакомията- сами себе си наказваме ...

Разумни са тези правила и считам, че ако всички християн ги спазваха, едва ли щеше да има наднормено тегло и инсулти, но карай... като гледам свещениците, не вярвам самите те да постят по 200 дни от 365

# 273
  • тук и там
Сиска,завърнах се вече..Но по-сериозно от септември.На есен с песен както се казва. Simple Smile.Имам голям проблем със целулит,вени,капиляри и т.н.При мен за съжаление има някакъв проблем със кръвообръщението явно и  съединителната тъкан и от към визия нещата са много зле-за бедрата говоря.Мисля да започвам да пия и колаген и нещо за вени -и да видя след една година примерно ще има ли някаква разлика или положението ще е пак така...
Колаген тип 2 ли трябва да търся (за кожата)?

# 274
Кайсия, колаген тип 2 е по скоро за ставите и сухожилята, а тип1 и 3  са за кожата, косата, ноктите....

# 275
  • тук и там
Благодаря,все забравям кой тип за какво беше.. bouquet

# 276
Благодаря,все забравям кой тип за какво беше.. bouquet

Аз пък нали имам проблем със ставите, че по неволя ми се наложи да го запомня Joy
Сиска, как е при теб положението? Изглеждаш страхотно на снимките.Как се справи с яденето на почивката?
Прочетох "Размерът има значение".Много леко написана и ми даде тласък да продължа напред, че последно време взех да си намирам много оправдания.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 277
  • Козлодуй
Хей Кайсия липсваше малко чак пък много зле и аз имам проблеми с краката ама се боря мажа ги всеки ден с какво ли не пия и добавки тренирам разтягам се Simple Smile Благодаря за колагена че разяснихте сега пия едни витамини и МСМ като ги свърша ще пробвам и колагена Simple Smile

# 278
  • тук и там
При мен е зле наистина, Пвачева.Нямам болки и т.н -обаче съм със светла кожа и много прозират и си личат,като сложиш и целулита и капилярите и е ужас направо.Иначе и аз като теб -всеки ден през лятото съм на Детралекс(Флебодия).Трябва и да намаля теглото по принцип-ето още една добра причина(вените) да отслабна,защото иначе нещата ще стават по-зле.

# 279
  • Козлодуй
Масажи за краката и вдигане на високо - това му е цаката не че съм прокопсала но носи облекчение Simple Smile За сваляне на теглото и аз не съм намерила вярното хранене но поне смея да твърдя че съм се откачила от зависимостта си към въглехидрати дори като гледам някоя листовка на магазин ми се дояждаха разни шоколади сега не ги мисля изобщо  Simple Smile Но това не ми пречи да ям много вечер Simple Smile

# 280
  • София
Аз не мога пък да спра да мисля за храна напоследък и си и похапвам. Имам много изпити и работа и ми е много изнервена, защото спя по 4-5 часа. Поддържам горе-долу същите кг - 59 - 59,5 кг, но не мога да вляза в ритъм. Много ми е напрегнато последните два месеца и така ще е чак до ноември, ще ми се изпилят нервите.

# 281
Снощи за пръв път легнах просто гладна. Коремчето свири леко, но днес се чувствам превъзходно.

Храня се нормално и нищо драстично не предприемам. Забранила съм похапването на крак и похапването  след Simple Smile вечеря. Вода мин. 2,5 л. се старая да пия, което си гарантирам с едно шише от 2,5 литра.

Мотивирате ме и много благодаря.
На всички:  чувствайте се щастливи в тялото си тук и сега. Не отлагайте живота за "когато отслабна".

# 282
Здравейте!
Нова седмица - нов късмет. Започвам от нищото, ще се отчитам само при резултати. Благодарна съм за мястото и пожелавам успех на всички дерзаещи! bouquet

# 283
  • Велико Търново

Сиска, как е при теб положението? Изглеждаш страхотно на снимките.Как се справи с яденето на почивката?

Добро утро! Simple Smile
На почивката се справих повече от перфектно.Първо апартамента ни се оказа на 11 последен етаж на хотела, броя на стъпалата 199 и аз за 7 нощувки използвах асансьора само веднъж, когато ме снима детето с бялата рокля, защото тя няма разкрач Crazy
Сутрин ставах около 6 часа, пиех кафе и в 08.00 часа влизах във фитнеса/там окото ми се радваше от националните отбори по волейбол на Бг и Русия, като си тръгнаха българите, дойдоха руснаците/.Тренировката ми беше кардио около 30 минути и горна, долна част редувах през дните.Нищо особено като тренировка.След това отивах към 9 часа на закуска и там събирах погледите -3-4 варени яйца и една пълна чиния с варени кренвирши/обожавам ги и знам, че не са върха на полезността/, обяд към 14 часа-пълна чиния с нещо си, обаче нещото е едно на брой.Единият ден имах чувството, че изядох 300 грама паниран кашкавал/има кантари и можеше да го претегля, ама не посмях Mr. Green/ около 19.00 отново половин час само кардио и изпивах дозата протеин.Вечеряла съм два пъти-единия път беше 5 парченца наденица, а другия път ядох и торта, ама детето беше виновно, защото ме изкара слаба на снимките Mr. Green
Това е Heart EyesДоволна, доволна и предоволна съм, че си намерих моя начин на хранене.Обмислям да спра членството си в групата на Субашка, Зоната, Вм, Кето и във всички такива BlushНямам вече потребност Simple Smile
Това е от мен!Върнах се с 400 грама по тежка, но не е драма Blush
Хубав ден на всички!

# 284
Сиска,  звучиш чудесно Simple Smile
Аз също на почивката си хапвах, не съм прекалявала с нищо, но не правех интервалното хранене. Имаше и чипс. Но имаше и не малко плуване - три дни по час, правех километър, километър и половина, единия ден имаше 13 км., в планината и всеки ден без изключение по 5 км., в града. Хотелът ни беше в края на Банско, а ние след вечеря (хапвахме към 7) се разхождахме до центъра и обратно. Върнах се нз колко точно, понеже се премерих, но вчера ми дойде и се премерих следобяд. Ще видя тази сутрин дали ще се кача или ще изчакам. Утре пак заминаваме за Родопите, като планираме да вземем с нас колелата си и пак да спортуваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт