Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
_Зизу_, когато си готова - тогава. Много е вкусно, ако е така ефективно ще е супер.
Бийп, "страхотно меню" си имаш. Аз съм с фейсбук и не съм готова да се разделя с него Smile
Silver, прочетох ти историята. Успех, по този път много научаваме за себе си.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 22:17 от Зизу

# 676
  • In Wonderland...
Много мотивиращо ми действате всички! Hug
В другата тема попитах, но не ми отговориха, затова ще пробвам тук: Как ви се отрази НВ-ВМ (или друг режим)  на месечния цикъл, ако е бил нередовен оправил ли се е и има ли някой тук с поликистозни яйчници?

# 677
  • Велико Търново
. Други теми и групи не следя,щото сигурно съм последния човек на Земята без фейсбук Laughing

Не си, не си, и аз нямам Фейсбук затова съм щастлива Simple Smile

Аз ФБ имам, но не ми е той проблема, че съм нещастна Mr. Green
На село съм и правя лютеница Heart Eyes
Днес ядох...или не ядох, но беше малко.Утре като се прибера у нас си продължавам по план и спорт Heart Eyes Simple Smile

# 678
  • София
Много мотивиращо ми действате всички! Hug
В другата тема попитах, но не ми отговориха, затова ще пробвам тук: Как ви се отрази НВ-ВМ (или друг режим)  на месечния цикъл, ако е бил нередовен оправил ли се е и има ли някой тук с поликистозни яйчници?
Моят се скъси първия месец (21 дни);  сега чакам втори мц от как съм на режима, нямам пемесе и като гледам ще е с ок дължина. За поликистозните яйчници, виж Алечка от режимната тема; споделя, че всичко е ок вече.

# 679
Да си допиша...
Амурче, много се радвам за теб и твоите позитиви от режима.
Днес мерих кетони и показа, че имам (4-ти ред). Прилагам снимка. Обаче аз продължавам да не усещам нищо различно. Освен, че не ми се доспива през деня, а вечерта много късно - към 1-2 часа!!!
Скрит текст:
Miracle, при мен има много ползи във връзка с цикъла. Леко ПМС и почти не пия хапчета по време на цикъл (за разлика от други години, когато пиех по 2 опаковки и не можех да стана). Мислех, че шоколадите ме успокояват и ядях по 1-2, а ставаше по зле. Сега вече не треперя за дозата, дори почти не търся сладко. Ако ми се прииска - черен шоколад!

# 680
  • София
Зизу, това комбиниран тест ли е? В смисъл дали мери и нещо друго, освен кетони? Сефте виждам такъв.
Хубав ден на всички! По-късно снимка на изгрева!

# 681
Зизу от къде взе теста? Как се проверяват кетоните с него?

# 682
  • София
Ааа, сега разбрах- кетоните са лилавото, другите са различни показатели, нали така? Моят мереше в различни стойности, но горе-долу същото. ++ е добре; недей повече. В кръвта имаш още по-големи нива; тези в урината са отпадните и са по-малко. Прави го по едно и също време на деня и горе-долу при еднакви условия (в смисъл, ако утре не пиеш вода Х време  преди теста, ще е по-лилаво отколкото, ако вчера си пила нормално количество течност).
Поздрави с първото слънце, морето и един заслабващ пъп!

# 683
Мерсаж за поздрава Бийп. Ех, моренцеее Revolving Hearts
Теста ми подарък от миналата година, и правилно се ориентира - другото е ph, глюкоза, левкоцити, белтък, кетони, нитрити и още 2. Сега ще търся по аптеките и ако имам повече инфо, ще дам. Бийп, мерси за съветите. Ще видя как е до края на седмицата и ако трябва ще увелича В, за да е всичко наред.
Как се проверяват - пишкаш в една чашка, топваш лентичката за 1 минути и гледаш какво се оцветява!

# 684
  • София
Зизу, при моя тест, лентата се потапяше за секунди и резултат се отчита след 40 сек. Всякакви показания след това, не са реални. Виж как е с този.

# 685
Beeps, това заслабващо пъпче твоето ли е? Когато бяхме на почивката имаше дни, когато и аз ядох кремвирши поради липса на друга режимна храна и много си мислих как да подходя в такива случаи.Дали да хапна картоф, който поне е естествена храна или псевдо режимна храна? Нямам все още отговор на този въпрос Blush
Бях на гости на позната и една друга моя позната отказа да яде пилешка супа, защото не е здравословно да се яде месо и часове по късно изяде 2 порции пържени картофи от Мадоналдс нали не е месно Grinning Просто не искам да изпадам в такива комични ситуации.

# 686
Ами.....аз пред кремвирши бих избрала картофи печени със салата  Peace  без колебание !

# 687
  • София
Либерта, моето. На почивка съм- едни чийтват с торти, аз с кренвирши Laughing Сега на закуска господинът от съседната маса се обърна няколко пъти, за да е сигурен, че вижда как размазвам масло върху слайс кашкавал и захлупвам с друг резен кашкавал Joy Почти съм сигурна, че като ме видят навън, хората от хотела се ръчкат с лакти един друг и ме посочват с леко вдигнати вежди. Laughing

# 688
Добро утро Simple Smile Ех моренце, как ми липсва само, на морето съм израстнала. Прекрасна снимка и сладко пъпче Simple Smile
Днес сутринта се качих на кантара. 55.800кг.Дрехите са ми леко широчки и не ми харесва това. Едно време целта ми беше 55 кг обаче сега не ми харесва. Всички ми казват че съм се изпила много в лицето а и на мен много не ми харесва. Освен това изглеждам с няколко години отгоре. Мисля да вдигна малко въглехидратите за да спра да отслабвам. Искам да кача поне 1 кг и да поддържам около 57.На по малко вече не ми е ок. Висока съм 159,обаче структурата ми е такава, че явно под 57 вече става грозничко и в лицето ми се появяват бръчици. Луда работа, нито така нито така. Иначе се чувствам супер на ВМ-НВХ. Имам енергия бол, не ми се яде сладко и тестяно и не мисля всеки ден какво да сготвя. Мъжа ми яде това което и аз, само си добавя хляб, сосове и каквото си иска там. Не му трябва да слабее на него. И така, това от мен отчета. Днес и утре ще добавя ориз или картофи към порцийте, за да вдигна въглехидратите та да кача поне 1кг и там сигурно ще ми е зор да балансирам за да не започна да свалям пак. А едно време на 55кг изглеждах супер. Явно структурата се променя с времето.
П. П.  Само да допълня и аз съм от тези без фейсбук Hug

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 09:27 от Анонимен

# 689
  • Варна
Явно структурата се променя с времето.

Така е, Пингвинче Simple Smile Дори и в таблиците за нормално тегло слагат графа за възрастта. А и е по-добре малко по-закръглени, отколкото слаби и сбръчкани. Не че аз съм близо до това Flushed

Общи условия

Активация на акаунт