Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 967
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Пингвинче, при ВМ НВ държиш въглехидратите под 100 гр. на ден, наблягаш на мазнините. При палеото е ок да хапваш повече В, но от палео храните Blush

Сис, щом нямаш проблеми със заспиването, а просто се будиш през нощта, може и надбъбречна умора да е.

# 316
Зизу, кантара ми ме дразни жестоко.  Мислех че съм свалила 2кг, днес го сложих на друга плочка и показа съвсем друга цифра. Много ме ядосва, не знам къде е истината. Гледам да не се вталясвам толкова в цифри, но това ме стимулира, нещо като състезание с мен самата, поставям си някаква цел и ми е интересно да я достигам. Та за сега се меря само на една плочка в коридора и не смея да помръдна кантара. От 83 на 81кг съм.  Нямам търпение да видя 79,999 Simple Smile

# 317
Здравейте,
аз съм все още лутаща се отслабваща/по-точно опитваща се да отслабне/:smile:
Не мога да си намеря все още подходящия режим.Като цяло обаче се опитвам да не приемам тестени храни.Заредила съм се с просо,елда,тахан и подобни,но явно все още не ми се иска да започна стриктно да спазвам някой режим.Силно се надявам да се впиша в групата и това да ми даде стимул.Да кажа само,че основния проблем ми е корема,който като цяло винаги ми е бил проблем,но тази година направо е отвратителен.Не зная кога точно съм се оставила да се натрупа толкова много по него.Може би защото последните години тичах сутрин,имаше един период в който и на фитнес ходех,а сега не спортувам никак...Стига съм разтягала локуми относно себе си...ще се радвам да ви следя  и да черпя идеи и мнения.

# 318
може ли да се примъкна и аз във вашата тема, да си мрънкам колко съм мързелива и несериозна
имам да свалям бирено шкембе и поне 10 кг, в момента съм 67 кг
храня се ВМ-НВД, но бирата и виното хич не помагат в битката

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 10:21 от Herzen

# 319
  • София
Mother, аз си купих нов кантар, не издържах на това всекидневно връткане по плочките с по 3кг разлика Simple Smile

Иначе -много се олях напоследък и сега се вкарвам в малко по-сериозна рестрикция, че язък ми иначе за всичко. От жегите ли, от какво, цикъла ми го няма никакъв (доста отрицателни тестове за бременност видях, та не е това Simple Smile) - и си карам един хубав почти двуседмичен ПМС, с всичкия му апетит и задържане на вода.
Така или иначе, благодарности на Съни, взех го нейния режим и се пускам по пързалката Simple Smile

# 320
  • София
Нормално е това с плочките и при мен се променя цифрата в коридора или в стаята на ламинат. Според мен е важно тендецията да е надолу, иначе ако те интересува къде е вярното, сложи 2 кг брашно/ориз/гиричка - нещо, което си сигурна колко тежи.

Аз днес съм с голям плюс, така че ще правя разпускащ ден, за да изхвърля водата и малко прочистване. Ноо нищо не правя с диетата, уж съм сравнително режимна, внимавам, но не отслабвам, а тялото ми става по-зле. Причината е, че не се движа изобщо, нямам никакво време, спя по 4 часа последните нощи и общо взето гледам като имам малко време да поспя.

# 321
  • София
Здравейте, дами!
Зизу, на въпроса ти, а и за представяне: започнах нв-вмх на 1.7 от 59,4 при ръст 160. До 1.8 имам свалени 4 кила, които задържам от седмица, но продължавам да свалям обиколки. Меря ги от 2 седмици само и за това време съм -7 см. от ханша и по -4 в бедрата и талията. Докарала съм се до там, че в дрехи (и глътнат стомах Laughing) изглеждам добре, ако сложа и ток ехейй Laughing. Но искам да ликвидирам натрупванията в подгъзието и корема. Междувременно започнах да спортувам- въртя колелото на късмета и правя три силови тренировки седмично.
НоМе Laughing, аз приключих с ежедневното теглене, че лесното свърши и остана само мазна сланина, та сега понеделнишки се меря само.
Херци, и ти тук Simple Smile Надявам се да намерим общ език. Гледам да го давам весело и с насмешка, никога не си позволявам да обиждам. Надявам се с чувство за хумор да вървим напред и да ни е весело заедно.

# 322
Тези, които сте на НВ хранене може ли един въпрос? Искам да си направя мляко с ориз, но не ми се ще да ям ориз. Решила съм да го заместя с киноа. Дали ще се получи нещо или ще е буламач?

# 323
Добре дошли на всички:)
Аз отивам на спортен лагер в Родопите. Уж почивка, но като гледам колко гирички, лостове, постелки и чифта маратонки има в колата, май МП е решил да правим спортни подвизи. За жалост не успяхме да набутаме колелата и усещам как ще ме опъне да тичаме...
Няма да имам интернет добър известно време Simple Smile)

# 324
  • София
Beeps, ти с какъв режим свали  4 кг за месец? На мен желанието ми е същото и аз съм 59,5 кг на 160 см. В моето положение няма да стане за месец, но и за два пак би било добре.

# 325
Бийпс, аз вчера не с лошо, ама не ми се разбра от късото изречение... весело ще ги бутаме килограмите, особено ако покажеш гащите, от сега си казвам голям воайор съм Simple Smile

Номе, не знам, мляко с ориз мразя от детската градина Simple Smile

# 326
  • София
Тези, които сте на НВ хранене може ли един въпрос? Искам да си направя мляко с ориз, но не ми се ще да ям ориз. Решила съм да го заместя с киноа. Дали ще се получи нещо или ще е буламач?
Бях постнала един "ориз", дето открих (слим райс се казва). Няма никакъв въглехидрат и на 100 гр има 9 калории. Няма вкус на нищо и е екстра за пълнеж. Пробвай с него, ако ти попадне (мирише отвратително като го отвориш, след обработка-не).
Ния, с кето хранене, нв-вмх, 20 гр. въглехидрат дневно. Сега ги увеличавам постепенно.

# 327
Номе, не знам, мляко с ориз мразя от детската градина Simple Smile
Всъщност, когато преди време орязах вгх установих, че на млякото с ориз най-много съм харесвала канелата. Сега и в кафето си ръся канела.

Beeps, а от къде го купи този ориз?

# 328
  • София
Май от Фантастико. Мотаеше се в шкафа с месеци. И онлайн може да се купи. Пакетчето е 200 гр. и става за 2 манджи. Аз няма да го консумирам редовно това, но за едно мляко с ориз или гарнитурка към нещо става.

# 329
  • Козлодуй
И аз имам болки в гърба но това си ми е от дете и съм свикнала с тях Simple Smile Моето остаряване се изразява само в краката болят а всяко лято се увеличава мрежата от капиляри а и целулит си имам които притиска вените Simple Smile
Добре дошли на всички и аз се старя да се храня НВ ВМХ обаче не мога да се откажа от млякото и меда в чая макар че си купих стевия и се старя да го намалявам Simple Smile Освен това вечер след вечеря понякога прекалявам с ядките - старая се да бъдат такива в черупка за да няма полепнало по тях брашно или е-та ама всичко мазничко ми е вкусно а мазното си е калорично и така вдигам килограми или в най-добрия случай след цикъл свалям някакви грамове ама тенденцията ми е нагоре за сега Simple Smile Бях 59 а сега след цикъл съм 60 килограма и дори ми се появи коремче но не се отказвам от режима защото ми е много вкусен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт