Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 960
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
Цитат
Аз утре ще се отчета, днес свършват постите. Експериментирах с храненето, затова ми е интересно дали се е отклонил кантара и накъде.
Галче, какво стана като резултат от постите?
Beeps, би ли разказала от кога и как бориш последните кг ?
Mother of PrincesS, радвам се, че ти харесва режима. Определено е вкусен Laughing
Кайсия, съжалявам за шиповете. Май за тях лек няма и трябва да внимаваш цял живот.
Май всички сте си постигнали целите и никой не отслабва в момента Anguished .
Някой, който в момента дерзае с килограмите? Как сте, докъде сте?

Скрит текст:
Аз скоро ще направя 1 месец на режима. За най-добър ефект трябва да бъда постоянна 3 месеца. И после идва най-важната част, хранене без отпускане Rolling Eyes Понякога си мисля, че не е възможно при мен...но нека бъда по-оптимистична! Animal Panda Face
За днес закуската: цедено мляко с бадеми и къпини, за обяд имам киноа, пилешко, салата, още плодове и ядки за през деня и за вечерта не знам.

А, де да сме постигнали целите си.....    Laughing
Не знам дали аз дерзая с кг, но си карам по ВМ хранене....десетдневното разпускане, интересно, този път не ме изкара от релси.От вчера съм си пак на месо и зеленчуци, масло и яйца.Не ми се яде сладко, не ме изкушава нищо, не съм перманентно гладна, както очаквах да съм след погълнатите въглени.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 13:58 от Анонимен

# 331
  • Козлодуй
Amour*, много си хубава блазе ти за обратната на моята фигура аз съм с по-слаба отгоре но дебели крака Simple Smile

# 332
  • Велико Търново
Amour*, много си хубава блазе ти за обратната на моята фигура аз съм с по-слаба отгоре но дебели крака Simple Smile

И аз като Зизу!
Амур, чудесна си!

# 333
Всеки иска това, което няма... и гърба ми е широк, и ц***те големи Sad
50 кг да стана, пак няма да съм стройна като Сиска

# 334
На мен пък драмата ми е, че трупам на корем, а краката и ръцете са ми тънки. Yum

# 335
  • София
Аз съм типичната женка- ханшът ми е широк, костите от таза са широки и ако ще да си ударя г**а в тавана, не мога да изглеждам като струна. Ако понасложа някой пласт там, отделно става още по-красотна картинката.
Как ме зарадва голямото дете днес, ще му купя шоколад. Засили се срещу мен да ме прегръща, тича и бам! "Ау, бе мамо!". Викам, "кво стана бе"?
Ударих се, боли!
Къде бе, маменце?
В кокал, бе мамо!
 Tired #Crazy newsm78 Ама сигурен ли си, че беше кокал? А, мамо, кокал, нали, кокал- е тука (и соча тия от двете страни на пъпа)? Joy

# 336
  • тук и там
Аз си трупам навсякъде. Mr. GreenИначе си отслабвам от горе надолу..Докато стигна до бедрата и ханша и вече съм се отказала .. Mr. Green

Амур,браво на теб!Много добре изглеждаш.

Днес си купих "Размерът има значение".Ей сега ще я започвам.Дано ме вдъхнови малко поне ..

# 337
Всеки иска това, което няма... и гърба ми е широк, и ц***те големи Sad
50 кг да стана, пак няма да съм стройна като Сиска

Я питай Сиска как се оплакваше от краката си. Мисълта ми е че май всеки иска каквото няма или си мисли че няма. В тоя ред на мисли - искам дълги крака, ама май нито една диета няма да ми помогне Joy

# 338
Mother, аз си купих нов кантар, не издържах на това всекидневно връткане по плочките с по 3кг разлика Simple Smile

Извинете, че два отделни поста, не го правя друг път, ама нещо не мога да намеря от къде се редактираше стария пост?!
Бърди, какъв е твоя?

# 339
  • София
Omron, от emag го поръчах. Имаме на тази марка разни други уреди и сме доволни, та така. Първата ми работа беше да го сложа на няколко места и да видя дали мери еднакво Joy

# 340
  • София
Това с кантара зависи предимно от пода и денивелацията.  Има и не толкова чувствителни кантари, но е по-лошо, ако дават малко отклонение, защото човек тогава не може да се усети и да си следи прогреса. Така че най-добре и да купиш нов кантар, да се мериш на едно и също място всеки път.

# 341
На мен пък драмата ми е, че трупам на корем, а краката и ръцете са ми тънки. Yum
И аз така....Rolling Eyes
Даже краката ги тренирам,за да кача малко маса

# 342
Аз също трупам навсякъде. И да си призная сега, без бой, че то така или иначе Бърди зачекна темата, ама последния цикъл ми закъсня 17 дни. Такъв ПМС ме тресеше, тестовете отрицателни, гърди болят, ще се пръсна от нерви, споделях тогава, че плача и се терзая и тъкмо трябваше да отида на лекар и взе, че ми дойде. Ама и емоционалното ми хранене от това беше и всичките нерви. Такова чудо не ми се е случвало откакто ми дойде цикъла след раждането. Бях точна като часовник, това чудо миналия месец ми разказа играта. Както и да е, имаше и положителни неща, като трупнах малко отгоре и гърди ми се появиха, така че доволна.

# 343
  • тук и там
Нещо не съм впечатлена от книжката за сега..Месо от баба на село,домати от градината или пак от село, да квася мляко,вино-собствено производство и т.н..Ми няма как да стане просто-аз достъп до такива храни нямам.То даже повечето месарници са на араби,една свясна пържола не мога да открия ако ми се преяде ,камо ли прясно, био месо .Купувам от магазина и това е..Та идеята ми е ясна,ама на практика не мисля че е приложима за мен. Peace

# 344
  • София
Кайсия, режимът й е предложен от чичо доктор в Канада, където източници на такива храни има много. Жената няма какво да каже друго, защото това е "холистична" програма. Аз дори се страхувам да купувам месо и яйца от бабите по село; после биха ми се приввиждали тении на всяка хапка. Прескочи го това с екото, био-мио и т.н.
(аз чак й се ядосах на тая Александра като ме попита в началото на книгата ММ дали се заглежда по други жени и дали аз съм ок с това Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт