Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 873
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Аз другата седмица нито знам как ще се движа, нито какво ще ми готвят, та нов експеримент Mr. Green отчетът след 2 седмици Wink

# 526
Аз другата седмица нито знам как ще се движа, нито какво ще ми готвят, та нов експеримент Mr. Green отчетът след 2 седмици Wink
На почивка ли ще ходиш, Галче?

# 527
Ау аз се върнах. Ма не щях Grinning върнала съм си сваленото с войнската, ама голяма работа. Вече знам какво ми се отразява добре, пък и нещо пак се запалих по спорта. Днес правих йога и на Джилиан тренировка. Много ми се иска на езда и плуване да тръгна, но ездата май е твърде скъпо удоволствие. Нищо де, ще вляза в ритъм Wink вечерях пъпеш.
За сауна и парна баня според мен след тренировката.

# 528
  • София
Духче, Родопите не са място за човек на диета. Колко боб в гърне, бухти и мекици за закуска яде "гледката" там Laughing За ездата освен пари, трябва и повечко време, че бази няма на всяка метростанция Simple Smile
Сауна след тренировка, ама ако е кардио да не предОбря нещата?

# 529
Абе аз не съм яла от тия неща... Само малко баница днес и вчера пататник. Иначе салата, мезе, ракийка... Ама да, безразборно си беше.
Ами почини малко след кардиото. Зависи от възраст и как търпиш на жега, какво ти е кръвното налягане и сърдечната дейност. Ако имаш възможност пийни нещо освежаващо, почини, душче и тогава сауна. И за не много дълго време. С потта изхвърляме и много соли, минерали  и полезни вещества. Ако много се потиш по време на кардиото според мен е по добре в друг ден да правиш сауна.
Аз само зимата съм правила сауна, но и трудно се потя.
А около мен има две бази и хан Аспарух ми е близо и нова звезда. Но финансите ме спират. Като гледам цените...

# 530
  • София
Много ти благодаря! Ще ползвам релакс зоната по предназначение тогава.

# 531
Кардио и сауна според мен ще предобриш нещата. И едното и другото ускоряват пулса много, увеличават притока на кръв и разЛупват сърцето и общо взето май не е много добра идея.. Може би в някакъв разумен интервал.

# 532
  • София
Да, да, много благодаря (да не ви занимавам повече).
Майче, видя ли колелото?

# 533
Бийпс, незнам какво ти е кардиото, но аз след 40 мин кростренажор ходех на сауна, кръвното ми беше по това време високо, на мен и кръв от носа ми тече лесно, но нямаше никакъв проблем
и след пилатеса ходех, пак беше ок
правех 15 мин сауна и 15 мин евкалиптова парна баня
това всичко беше с цел сваляне на кръвното
най- добре е да се наблюдаваш и сама да решиш, аз седях на най- долното редче, там е най- ниска температурата

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 22:21 от Herzen

# 534
Да, да, много благодаря (да не ви занимавам повече).
Майче, видя ли колелото?

Тцъ, бях си заделила пари, но ремонта на колата ми такова такованото...  Ламарини с ламарини. Стягаме кръщене началото на септември на малкия и не смея да пипам спестяванията. Ще почака на този етап,  даже се радвам че не ходих да го видя, че как щях да платя тогава ремонта. Айде стига съм хленчила. Утре мятам упражненията на Румяна, че днес малко се направих на прасенце.

# 535
  • Велико Търново
Добро утро!
Днес имаме 13 години от сватбата и за подарък всички се изнасят Blush BlushВ хладилника има само яйца и извара Mr. Green От довечера ми почват маратоните, ще се прибирам само да спя Blush
Тренирам си, ям си и НЕ мисля кога, как и колко.Боже не мога да повярвам, че се освободих от този товар Simple Smile

За сауната-аз съм ходила няколко пъти в стария фитнес, който посещавах.Но съм нямала проблеми без значение каква е била тренировката/то пък като се има предвид и как тренирам де Blush/

Вчера закусих праскови-не ми се отразиха хич добре на стомаха, а аз принципно нямам никакъвв проблем.Днес за да се уверя, че не бъркам пак ще закуся с тях и ще знам дали ги махам от менюто и да се връщам на добрите стари яйца Mr. GreenОтивам да бягам, желая хубав ден на всички!

# 536
  • София
Сиска, честита годишнина! Още много по 13! А на теб лично ти пожелавам да запазиш това чувство на удоволетвореност възможно най-дълго!
Седмичното теглене показва -700 гр. /54.8/. Най-накрая тоя баджак се размърда и имам по -2 см. от бедрото и талията.
По стар обичай малкото вдигна температура нощес, ден преди морето. Има апетит за трима, беснее, видимо няма нищо и дано не повтори.

Хубава седмица на всички!

# 537
Сис, честита ви годишнина Simple Smile

За сауната: много съм чела, няма еднозначен отговор. Пробвайте. При мен най-удачно се оказа след тренировка или самостоятелно. Преди - няма начин, домързява ме зверски.

От днес в една от фб групите, които следя, започваме двуседмично ВМ предизвикателство. Мисля да пробвам.

Момичета, идва есен, колкото и да не ни се иска. Мислите ли да взимате някакви витамини, добавки?

# 538
Сиска, честита годишнина. Бийп, честити мерки Simple Smile. Блеки, за предизвикателството: нещо не го разбрах. Можеш ли да ми поясниш? Някакви списъци има, но не ги видях...Сега видях в моя тефтер, Цел: Отслабване е започната през далечната 2012 Simple Smile Колко много неща съм коригирала от тогава, но има много какво да се желае. От 73 днес съм 62, а мечтата ми от 57 е все по-близо Simple Smile. Ако не се случи нещо извънредно, като всяка година и отпускам юздите.

# 539
От 73 днес съм 62, а мечтата ми от 57 е все по-близо Simple Smile

Ха, Зизу с теб сме почнали от една и съща цифра, сега сме на горе-долу една и съща (аз съм 63) и гоним една и съща Grinning Сега остава да кажеш, че си и 1.70 висока Blush

Общи условия

Активация на акаунт