Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 572
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Козлодуй
Ама аз ако огладнея ще си дояждам а освен това не я правя в този вариант както е описана тук Simple Smile
Ния ами в моята диета има точно плодове зеленчуци и айрян а ти точно такива продукти имаш само месото е риба и телешко Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 18:12 от pvacheva

# 556
  • София
Видях, но аз от зеле се подувам, не мога да ям, а и нямам, както и в месарницата при нас има само пилешко Дюк и свинско.

Честно казано повече си я представям във вида на една диета, която ми излезе преди седмица във фб. Рекламираше, че се сваляли 3кг за 3 дни, което разбира се, не  е вярно.

Диета с праскови:

Закуска:

1 праскова

1 кофичка кисело мляко

1 кафе

Обяд:

1 праскова

1 кофичка кисело мляко

пилешки гърди на скара

Вечеря:

1 праскова

1 кофичка кисело мляко

2 варени яйца

Хареса ми тази диета, но млеката биха били по 1 на ден, а другите заменени със зеленчуци.

# 557
Най после си намерих в нашето село кефир, чула съм че го коментирате.  Та как се пие това чудо и какво действие има? Слабително ли действа да знам кога да го пия? Simple Smile

# 558
  • Козлодуй
С кефира заместваш едно ядене стига да е истински спира глада като магия Simple Smile Ето този е истински - http://www.berezka.bg/produkti/kefir-ryazhenka
На мен не ми действа слабително по скоро регулира корема и кръвното нещо като пробиотик действа Simple Smile

# 559
  • София
С колко мл. се замества едно хранене? Какъв състав има това чудо? Аз съм виждала само на Хармоника, обаче все едно прочетох чия, киноа, ашваганда, мака- демек гледах да се отдалеча от щанда Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 22:39 от Beeps

# 560
  • Велико Търново
С колко мл. се замества едно хранене? Какъв състав има това чудо? Аз съм виждала само на Хармоника, обаче все едно прочетох чия, киноа, ашваганда, мака- демек гледах да се отдалеча от щанда Simple Smile

Нищо подобно, кефира е страхотен и си е традиционен руски продукт.Обожавам го.Балансиран е.Утре ще си намеря тетрадката, където точно имам записано съотношението.Сигурна съм, че има 47 калории на 100 грама PeaceКефир само от Берьозка и само в белите бутилки.
Чиата я обожавам в кисело мляко, слагала съм си я на омлетите, на кашкавала на фурна.
Утре смятам да изчистя абсолютно всички фб групи, които следя за здравословно хранене, портните такина ще ги оставя.

# 561
На Олимпус ми е кефирчето. Simple Smile Даже си взех две. Мисля.да заместя утре вечерята,  а после да изкарам седмица на японската диета и после да се върна към ВМХ. Чудя се.....нещо цикли канатара в следствие на което аз посягам към забранени храни. Знам че е глупаво и не съм ги качила за ден, за да очаквам да ги сваля за толкова, но поне малко да дръпна, ей така за стимул.

# 562
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания. Днес имах един страхотен ден, от към хранене само тортата ми е в повече, но не я и усетих като калории. Само кеф Simple Smile . Бъдете здрави и щастливи!

# 563
  • София
Пропуснах аз 2-3 страници и ато видях, че са ти честитили, се върнах да проверя.

Зизу, честит рожден ден, много щастие ти пожелавам.

Сиска, а за вас хармония и семейно щастие още дълги години!

Mother, не съм пробвала този кефир, но от кефир до кефир има голяма разлика. Този на Берьозка белия ми харесва, докато зеления направо го изплюх. А дали и какво  ще замени зависи от калориите и плътнастта му. Аз съм си заменяла цяло ядене, определено ме засища.

# 564
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Благодаря Ви за милите пожелания! Hug
Зизу, на патерица бъди много щастлива! Heart Eyes

Снощи излизах и си поръчахме :някаква разядка с хумус, която беше сервирана върху пърленка/пърленката не я видях като поръчвах, но пък ядох/, сирена с мед и пилешки хапки.Това го ядохме двете-и днес минус 500 грама.През последните 7 дни съмбила 4 пъти на ресторант и след всеки такъв съм имала минус.Това ме навежда на мисълта, че като се храня чисто само с месо и яйца, и въглехидратна закуска трябва да вдигна калориите.И това ще пробвам Heart Eyes
Безкрайно щастлива съм, че отново мога да излизам, да ям без да мисля колко е калорична храната и да общувам нормално с хората.

Хубав ден Ви желая!Днес ме поканиха в Бюти зоун, че гримират от Диор, след това съм на фризьор и ще вечерям с други приятелки, а мъжа ми снощи по телефона ми вика....да съм внимавала с парите, че по рано нямало да си дойде Mr. Green

# 565
Скрит текст:
Видях, но аз от зеле се подувам, не мога да ям, а и нямам, както и в месарницата при нас има само пилешко Дюк и свинско.
Честно казано повече си я представям във вида на една диета, която ми излезе преди седмица във фб. Рекламираше, че се сваляли 3кг за 3 дни, което разбира се, не  е вярно.

Диета с праскови:

Закуска:

1 праскова

1 кофичка кисело мляко

1 кафе

Обяд:

1 праскова

1 кофичка кисело мляко

пилешки гърди на скара

Вечеря:

1 праскова

1 кофичка кисело мляко

2 варени яйца

Хареса ми тази диета, но млеката биха били по 1 на ден, а другите заменени със зеленчуци.
Това и без сметки си е нискокалорична диета.    Simple Smile
Разчита на ограничението...А пък ако преди това си се хранил предимно с въглени, нищо чудно за три дни да източиш 3 литра вода.
Най-лесно ще паднат 1,5-2 кг за десет дни, ако си на месо и салата.    Peace
Още по-добре риба и салати....

Зизу,  siska79 , честити ви празници на патерица.    Hug

На Олимпус ми е кефирчето. Simple Smile Даже си взех две. Мисля.да заместя утре вечерята,  а после да изкарам седмица на японската диета и после да се върна към ВМХ. Чудя се.....нещо цикли канатара в следствие на което аз посягам към забранени храни. Знам че е глупаво и не съм ги качила за ден, за да очаквам да ги сваля за толкова, но поне малко да дръпна, ей така за стимул.
При ВМ НВХ няма бързи резултати.Но за сметка на дълготрайността, са лесни, трайни и постоянни. Стига да имаш нужното търпение.
Със скачането от диета на диета вместо да си помагаш, всъщност пречиш на тялото си да осъзнае какво се случва и да започне да сваля.То се шашка-днес си на едно хранене, утре-глад, после-друга диета, та като изобщо не вдява какво се случва-ще яде ли, няма ли да яде, глад ли го чака, то си трае, пази си сланинките и просто чака.
Не искам да съм лош пророк, но така няма да се получат нещата.
Ако държиш на бързи резултати, "хвани за ушите" някоя драстична диета, но я спазвай поне месец-два, за да свалиш кг и да се мотивираш.После, за да успокоиш тялото и да не започне да трупа, мини на някоя по-щадяща, за да сваляш останалите кг.
С диети за по 3-4 дни, седмица не става.

Мен кефира ужасно ме разяжда.Само половин час след 500 мл съм умряла от глад и се чудя какво да ям.Пробвах поне 3-4 пъти, ефекта винаги е такъв-вълчи глад за всякаква храна.Спрях да го пия.    Laughing   

# 566
Благодаря Амур. Simple Smile Ще премисля нещата.

# 567
Здравейте Simple Smile
 Зизу, Сиска, честито на патерички и от мен.
Аз от седмица съм на ВМ-НВХ, и да си кажа честно се чувствам супер. На кантар още не съм се качвала. Мисля в събота или неделя, но промяна мисля че няма. Дрехите нито са ми отеснели, нито са станали по - широки което ме радва безкрайно. В понеделник имаме двойно кръщене и за повода си купих прекрасна рокля. Ще пусна снимка след кръщенето да ме видите и мен. Иначе храненето не ми е трудно, мисля че се ориентирам правилно. Гледам да набавям мазнините предимно от авокадо, маслини, масло. Иначе месо, бекон, яйца, салати, риба. Харесва ми че си хапвам когато съм гладна, а не когато ТРЯБВА да се яде. Зора ми е единствено на вън като излезем с децата за по продължително време и огладнея. Храната в кутия не е вариант, защото рискувам да се развалят а всеки ден по заведения също не ми е вариант. Ще го мисля. Иначе ми е уникално чувството да знам че се храня нормално без да броя калории и да мисля кое как ще ми се отрази. Забелязала съм че като приемам повече мазни храни, после не ме гони глад за сладко. Та за сега това хранене май ми се отразява добре. Не ми липсват тестяните изкушения, поне не ме блазнят толкова много. Иначе първите дни имах от време на време замайвания, но вече не. Та това е от мен за сега Simple Smile хубав ден на всички Simple Smile

# 568
Браво, Пингвинче, радвам се за теб.     Hug
За храненето навън-вариант са пръчиците от месо, пакетче от 100 гр някакво сирене слайс-разпечатваш го навън и го изяждаш, ядки, дори печена пържола, извадена от хладилника и в кутия, би издържала навън 2-3 часа.Айрян в термос, гаспачо в термос, бульон също....
Аз съм си взимала и само месо, от дюнерджийниците.Не е най-оптималното решение, но ако е рядко, не е фатално.

Благодаря Амур. Simple Smile Ще премисля нещата.
Успех, каквото и да решиш!    Hug

# 569
  • София
Честито на Зизу и Сиска, много успехи им пожелавам във всичко! Simple Smile

Аз си карам по режима и спортната програма, за пръв път си взех и мерки на талия, ханш и гръдна преди да започна, че нали все говорите, че понякога се губят см, а не кг Simple Smile Ще видим кога ще се премеря пак, давам си време. Стриктна съм, само една диня в хладилника ми разваля нещата, ама малко остана от нея и край вече с дините за тая година!

Общи условия

Активация на акаунт