Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е връзката между оперативната лапароскопия и хормоналните изследвания след първия цикъл след нея?
Моля, коментирайте резултатите от хормоналния тест: Пролактин, TSH, Тестостерон, Прогестерон, LH, FSH и Естрадиол.
Какво може да означава високият пролактин при хормонално изследване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е връзката между оперативната лапароскопия и хормоналните изследвания след първия цикъл след нея?
-
Моля, коментирайте резултатите от хормоналния тест: Пролактин, TSH, Тестостерон, Прогестерон, LH, FSH и Естрадиол.
Резултатите от хормоналните изследвания показват нормални стойности за пролактин (Prolactin), тиреоид-стимулиращ хормон (TSH), тестостерон, прогестерон, лутеинизиращ хормон (LH), фоликулостимулиращ хормон (FSH) и естрадиол. Важно е обаче да се отбележи, че някои от тези хормони трябва да се изследват в определени дни от цикъла, като пролактинът се проверява по време на овулация до 7-ия ден след нея.
-
Какво може да означава високият пролактин при хормонално изследване?
-
Какви изследвания трябва да се направят на щитовидната жлеза по време на бременност?
-
Какво може да означава намаляването на TSH след изследване, проведено след прием на Euthyrox?
Denis може ли да коментираш резултатите ми от днес. Преди година си бях пускала същите изследвания, тогава TSH беше 2.4 , Глюкоазата - 6 , а инсулина (главно заради него ги пуснах пак) - 17, при същите мерни единици и граници. Не съм пила хапчета или спазвала диети, а доколкото разбирам тези резултати са по-добри. Според теб дали е било моментно състояние или трябва да се следя по-често ? Благодаря