Помогнете на мой приятел да се погледне отстрани

• 11 950
  • 119
  •   1
Отговори
# 105
Този тип лекарства се изписват след лечение в специализирано заведение.Когато болният е признал своята зависимост и е пожелал да се лекува.За жалост приятеля на авторката не смята ,че има проблем.Искренно съчувствам на близките му.

# 106
  • Варна
Авторката и приятеля й подозрително мълчат, което навежда на мисълта, че никак не му се е понравило написаното. Ако изобщо си е направил труда да изчете всичко.

# 107
Този тип лекарства се изписват след лечение в специализирано заведение.Когато болният е признал своята зависимост и е пожелал да се лекува.За жалост приятеля на авторката не смята ,че има проблем.Искренно съчувствам на близките му.

Лекарствата са патерица  - за преодоляване на физическата зависимост. Ако не си решил твърдо да спираш, си пиеш и хапчета, и алкохол без особени проблеми.

# 108
Даааааа... Наистина кауза пердута. Камен прочете темата, посмя се на някои от мненията, ядоса се на други, обвини ни във филмиране и продължи живота си без никаква промяна. Убеждавам се, че този човек е завършен егоист, на който му пука само за собствения му гъз. Извинявайте, ако съм ви загубила времето!

# 109
  • 2860 км северно от Екватора
Даааааа... Наистина кауза пердута. Камен прочете темата, посмя се на някои от мненията, ядоса се на други, обвини ни във филмиране и продължи живота си без никаква промяна. Убеждавам се, че този човек е завършен егоист, на който му пука само за собствения му гъз. Извинявайте, ако съм ви загубила времето!
Ти си направила каквото можеш. Не се коси. Каменовци много.

# 110
  • София

О, дори за него си не му пука.
Просто обслужва зависимостта си.
Няма и стимул, който да го извади от коловоза.
Така че, остави го да се самоубива- направи каквото можа.

# 111
  • Варна
Някой ден Каменчо ще се докара до положението, което описаха някои съфорумки. Тогава може и да му просветне, че не е било за смях и филмиране положението. Но вече едва ли ще има избор дали да продължи или да спре щото ще е вече яко в блатото.

Не си го слагай на сърце.

# 112
Аз само да те попитам, защо поддържаш отношения с него? Само питам. Поставям се на твое място доколкото е възможно и си задавам въпроса "Защо да контактувам с подобен човек?". Какво може той да ми даде и какво аз на него?

# 113
Да, дори най-близките роднини, като майка, деца и съпруга, биват съветвани да се спасяват далече от такива хора, защото просто завършват трагично и пагубно...за съжаление от опит ти го казвам...и просто минимизиране на щетите е да не бъдат въвлечени в трагедията. Не чувствай вина.

# 114
Е, вие го отписахте. Може да си намери жена която обича да си пийва, има всякакви.

Ще го запозная с директорката ни. И пие като смок, и секса обича, и е властна. Хем другар за пиенето, хем любовница, хем майка му - 3 в 1, деТ се вика.

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 15:37 от Dara888

# 115
Е, вие го отписахте. Може да си намери жена която обича да си пийва, има всякакви.

Ще го запозная с директорката ни. И пие като смок, и секса обича, и е властна. Хем другар за пиенето, хем любовница, хем майка му - 3 в 1, деТ се вика.
Ей за тва го обичам форума. Спасение дебне от всякъде. hahaha

# 116
Няколко от преподавателите ми в университета бяха така. Не съм се замисляла, защо ги харесвам. Бяха изключително интелигентни и човечни хора. Явно щом го приема за близък, има и качества.

# 117

Ама как секс?  На тях става ли им въобще?

# 118

Ама как секс?  На тях става ли им въобще?
Става ами, ако е млад. Дори според легендите, тези са като машина, нямат свършване.

# 119
Една такава Каменка погребахме вчера.Сутринта се обадиха от полицията на сина й да ходи да я разпознава,че я намерили умряла на улицата от алкохолно натравяне.Та и на нея не и дремеше,че ще остави само дете.И нея я водиха по клиники без успех(и без нейно желание).Какво да им дреме на такива плужеци,шишето е здраво и пълно? А какви качества може да има такъв човек незнам,авторката да каже.

Общи условия

Активация на акаунт