ЮНЧЕТА 2017 г.

• 65 547
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Фейсбук групите, предполагам. Simple Smile

# 271
Фейсбук групите, предполагам. Simple Smile

Пфф много е кофти така а в началото така бързо  ги пълнехме темите  Sad , Триш за каква нова тема говориш, аз не знам да има нова освен тази  за Юнки 2018, ние наша нова тема с това темпо ще пуснем догодина  Confused

# 272
Здравейте, нещо съвсем затихна групата. Наистина ли всички сте във Фейса 😔
А тепърва предстоят интересни неща покрай бебоците......

# 273
Здравейте, нещо съвсем затихна групата. Наистина ли всички сте във Фейса 😔
А тепърва предстоят интересни неща покрай бебоците......

За жалост да всички са по фейса  Cry

# 274
Жалко за Фейса...и аз не го ползвам...

# 275
И аз не го ползвам..би било много хубаво тук да пишем ..но явно няма да стане.
. Или тези които искаме и можем нека да си пишем какво мислите?

# 276
Дам Simple Smile как върви при вас, ние вече обедното хранене го заместваме с пюренца. Търкаляме се, седим по малко, на бънджи също го слагам и се радва много...общо взето не скучаем Simple Smile

# 277
Ние ще почваме от 6 ноември захранване,  след прегледа при педиатърка. Сигурно ще е специална схема, защото сме с алергии и недоказана абкм. Иначе нещо последните седмици не спи добре през ноща.  Започнал да се буди почесто за хапване и даже вчера се е събудил с рев, без да е гладен. Половин час го люшках на ръце. Иначе преди правеше почивки през ноща по 6-7 часа. И заспива трудно,  но само вечерта, през деня няма проблем,  но вечерта 1 час го приспивам. Рита с краката, върти главата наляво-надясно.   Не знам какво се случва,  още нямаме намеци за зъби.  Sad
Вие колко зранения на деннонощие имате? При нас са 6-7 по 150 мл.

# 278
gnikolova, колко голямо е детенцето?Не е ли рано за бънджи, седене и бурканчета? Или моята педиатърка е много назад и дърпа и мен назад?

# 279
Karjala, ние 5 пъти се храним, но той заспива в 8 и става в 8 на другата сутрин. 4 храненя по 150мл и обедното е зеленчуково пюре.
Ana hinova ами онзи ден навърши 5. За захранването ми казаха, че ако е на ам и е напулно здраво детето може да започне след 4 месец. Бънджито ни го разреши онзи ден и по малко, защото каза, че е много добре с развитието и вървим напред. Той ходи на плуване от както навърши 2 месеца. Вече имаме много интересни клипчета под вода, но тук незнам как да ги кача.

# 280
gnikolova92, а като се мокрят ушенцата, после специално ли ги подсушавате? Аз отскоро не я пазя много и й влиза вода в ушите, преди мноого бавно й миех косата, че да не се намокрят Simple Smile

# 281
И друго да питам - масаж и гимнастика правите ли? Според педи няма нужда, само леко поглаждане по гръбчето, никога  нищо не ми е показвала, сама намирам в нета упражнения. Моята беба вече се надига много и аз я хващам за ръцете и я надигам до 45 градуса, а тя направо иска да седи. Педи каза това упражнение да не го правя, че може да й се извадят ставите ....

# 282
Масажи правим откакто са ни изписали и сме вкъщи. Гръбнака не смея да пипам. Гимнастика мисля че от 3тия месец, тя е много лесна и проста, за ушичките мен също много ме беше страх, но казаха да не се притеснявам само ако е над 2м дълбочината, явно заради налягането. Нищо специално не им правим. А за хващането браво, аз също така правя, но само подавам пръст и го оставям той да се набере сам. Смених коша на количката и вече сме на 45 градуса (понякога и повече, но той сам се вдига, което ме води на мисълта че е готов)

Последна редакция: пт, 20 окт 2017, 07:17 от gnikolova92

# 283
Аз вдигнах твърдия кош на количката на първата степен, но ми се стори високо и пак е легнала, днес на това слънце пак ще вдигна, да видим дали ще й хареса. Тя, като седи в столчето на колата, също се опитва да се надигне още, но мен ме е 'страх' и накланям кошницата за кола назад ...

# 284
И моята маймунка стана на 5 месеца.От две седмици захранвам.Заспива в 9 и яде в 9 сутринта.От няколко дена ми се случи да се буди в 5 да хапва ,след това веднага заспива до към 9 пак.Явно не и стигат 5 яденета на ден.Иначе иска да сяда...вече се сърди в зимния кош,че е легнала.Мисля че напипах връхче на зъбче,но не съм убедена.За плуването...и аз ще я водя като стане на 6 месеца.Че преди 6 месец е по 30лв...а след това става по 15лв...и от материална гледна точка.Общо взето това е при нас....ежедневието е горе долу еднакво.Използваме последните по-топли дни.Пишете тук...и аз не ползвам групи във фейса.Поздрави на всички.

Общи условия

Активация на акаунт