Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 847
  • 942
  •   1
Отговори
# 210
Ау, добре, че съм си включила известия за  теми със снимки за да съм в час с форума и на път Simple Smile
Шегичка, едни птички веднага ми пишат къде има интетесно  Wink
Леголенд  е яко, интересно е и за малките и за възрастните
http://prikachi.com/images/500/9158500L.jpg
И моите вежди бяха никакви преди микроблейдинга, това да е грижата.
О, и да не забравя, Екатерина,  толкова ми хареса, страхотно излъчване, изключителен сладур  си Heart Eyes
Ая, ти си ми една от супер приятните съфорумки, виждам от къде дъщеря ти е наследила красота и грация, много сте хубави!
Изчезвам, не се събличайте без мен  Mr. Green

# 211
Али, да ти е жив и здрав и много да се обичате и радвате взаимно!

Ех, тоз Обзор бе, мноого хубаво, току що ми докладваха и на мен Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 212
Али, да е жив и здрав, винаги да се обичате и подкрепяте. Весел празник.

# 213
  • някъде ... тук ...
Али, да е здрав мъжа! Весел празник!

От снощи със с доста подкъсена коса - каре до под ушите и бретон. Няма кой да ме щракне (оплезз)

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 09:51 от ЕлиТ

# 214
Мацки, опитах се да изкажа възхищението си от Съни(а сега и от другите на снимки от темата), а се оказа, че не мога да пиша.
Отидох в старата версия, и там не можах. Та от описанието на емотиконие скалъпих нещо като изречение с малка начална буква.
Било е временно!
Али, честит да е ТМ! Много да се обичате и да е здрав му пожелавам, за да може дълги години да ти угажда!

# 215
  • Варна

Готини сте всички на снимките, мацки, и наследниците също.

Мари, и на мен често ми се случва да забива новата версия. Но вече й свикнах. Има си и предимства.

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 10:48 от HighSpeed

# 216
Хай, малката прилича на профилната ти снимка Simple Smile
Елит, мъжът кой е?

# 217
Хай, какви мигли има тая мацка! Признай си от кого са!
ЕлиТ, Stuck Out Tongue Winking Eye

# 218
  • Варна
Те миглите тук даже не се виждат, наяве са още по-готини. Признавам - от баща си ги е взела. Неговите са убийствени направо.

# 219
  • някъде ... тук ...
Съни, големият синковец Simple Smile На тази снимка е излязъл като нарисуван.

Хай, хитра и сладка муцунка Simple Smile

# 220
Винаги така се получава с миглите. Мъжки са! Но после се наследяват от щерките. Това поне е успокояващо!

# 221
  • Варна
Е как няма кой да те щракне, Елит, ти за селфита не си ли чувала Simple Smile

# 222
Пфу, моят телефон прави такива селфита, че аз не мога да се позная, какво остава за другите.

# 223
  • Варна
А, недей така, няма по-зле направена снимка от тая на личната карта или шофьорската книжка. Аз там не можах да се позная. Такава престъпна физиономия изкарах, че не истина просто.

# 224
Пфу, моят телефон прави такива селфита, че аз не мога да се позная, какво остава за другите.

Хи, хи, и моя, ама подозирам, че или е от задкормилното устройството или от маймуната отпред  Sweat Smile  Пък ако включа и бюти режима....става чудна карикатура.

Хай, прекрасна кукличка, искам и аз такива мигли...

Общи условия

Активация на акаунт