Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 793
  • 942
  •   1
Отговори
# 45
  • някъде ... тук ...
Бела, сега видях, че си пуснала снимки. Големи сте сладури, а Тото е много пораснал Hug

Сбъдваща, мечта им е на моите Леголенд. Да видим кога ще успеем да стигнем до там. Ще си изкарате страхотно, сигурна съм Simple Smile

И моите снимки са във фейса, тук пробвах как се качва директно от PC-то Simple Smile
Скрит текст:
Снимки само от Кръстова гора нямам. Нещо не ми допадна цялото нещо там, Не можах да го усетя. Всеки се снима, селфи ... един се моли на кръста, друг г оснима и т.н. Не е моето място това.

# 46
  • София
Оооо, чудни Белла и Тото😍
И чудни снимки от Родопите...Така да ми се ходиии!
Любимият ме ядоса тази сутрин със събуждането. Взел сутринта бебето и ме оставил да се наспя, събудиха ме чак в 9 и нещо, че Козуначко огладнял. Пия си аз сега кафето, а той мърмори как му бил заминал почивния ден и че трябвало вече да сме на плажа... Ами за чий ме остави тогава да спя до късно😠 Много мразя така, хем ми направи добро, хем после ми вменява чувство за вина...Ми мога ли аз от леглото да се метна директно на плажа?!

# 47
  • София
Ето малко снимки. За съжаление повечето са на децата по бански и някак си не върви да ги показвам.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 13:42 от Тонка*

# 48
Обичам Родопите,въпреки,че съм от друг балкан.Толкова величествени Heart Eyes .В събота зълвата ще правят събиране в едно малко родопско селце.За съжаление ще съм на работа и няма да мога да отида.А така ми се искаше да се кача на Белинташ да се заредя .Малко снимки от там от миналата година

# 49
Белинда, като почнахме да се оплакваме от мъжете, да си кажа болеШката. Решаваме да отиваме някъде и аз почвам с багажа, а ММ е готов за 2 минути и казва "Аз ще ви чакам на двора". Ей, писнало ми е. А после що сме се бавили. Ами щото аз мисля за всичко и за всички.
Toнка, супер снимки. Има ли човек, който да даде на Кати годините? Ако застане до моя син ще го изяде с парцалите.

# 50
А такаааа! Много хубава стана темата  Heart Eyes

Споделяйте красота, момичета.  Peace

# 51
Много красиви деца /и на Бела, и на Тонка момичетата/.
Ето и моето момиче с кифленско селфи /това не е тоалетна Mr. Green а стая/
Скрит текст:
аз
Скрит текст:

# 52
След тези красоти как да стана да домакинствам, а?

# 53
Ая, много се радвам, че успях да хвана и теб да видя  Hug Дъщеря ти е уникално красива, но ти си ми много симпатичен потребител и отдавна исках да те видя  Peace

# 54
# 55
  • Germany
Добро утро Simple Smile
От поспаливите съм аз, но рядко ми се отдава... Преди да се родят децата редовно си спях до обяд уикенда, сега няма как.
Прекрасни снимки!
Записах час за зъболекар на малкият и отивам да го будя. Днес се очертава горещо, а имаме още няколко ходения насам натам.

# 56
Белинда, като почнахме да се оплакваме от мъжете, да си кажа болеШката. Решаваме да отиваме някъде и аз почвам с багажа, а ММ е готов за 2 минути и казва "Аз ще ви чакам на двора". Ей, писнало ми е. А после що сме се бавили. Ами щото аз мисля за всичко и за всички.

Ей това е и у нас най-великия спор. Защо аз съм все последна и все мен чакали. Само дето моя мъж не ще да чака на двора а седи вътре и допълнително изнервя ситуацията като пуска коментари.
Аз да попитам, аспирана не беше ли противопоказен при бременност. Не съм аз бременна само да кажа Simple Smile

# 57
Много, много красиви деца и смели Ая и Белла. Прекрасно тръгва темичката, тъкмо лесно да мине първия работен ден

# 58
. Не съм аз бременна само да кажа Simple Smile

Тююю тамън се засилих да честитя и дочетох  Laughing

Белинда, и у нас аз съм вечно виновна за всяко закъснение. След вече 6 години си го пускам покрай ушите  Laughing

# 59
  • Варна
Малеее, те като фотомодели щерките ви бе, момичета, да им се не нагледа човек. Тонка, благородно завиждам на тена на дъщерята. Аз съм бяла като сирене, не подлежа на почерняване и това винаги ми е било горещо желание. Добре, че половинът е мургав, че мургав и дъщерята е взела нещо и от двамата, приятно матова е. Много ми беше дерт да не наследи моята бяла кожа, че големи проблеми с нея.

Общи условия

Активация на акаунт