Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 496
  • 942
  •   1
Отговори
# 555
Тарталета, чудесна новина! Пожелавам ви един здрав и послушен юнак на финала! Hug

# 556
Чудесна новина, Тарталета. Лека бременност на сестра ти.
 Оф сега се сетих как чакахме резултата от кръвния тест на сестра ми след поредното инвитро и каква радост беше, направо си ревнах.
Да сте здрави. bouquet

# 557
На това му се вика чудесна новина! Честито, Тарталета! Живо и здраво да е бебчето!

# 558
  • Sofia
Чудесна новина,Тарталета!  bouquet Да са здрави и сестра ти, и бъдещият племеник  Praynig!
Въобще не ме мотивира вашето шетане, въобще  Whistling. Обиколих 2 МОЛ-а и един Лидл, с колата и съм каталясала,егати и лиглата съм, явно  Rolling Eyes.
Ей сега се чудя дали да не поръчам пица...вместо да се моря да приготвям нещо.А картофена салата в тая жега- никой няма да яде,най-малко аз  Naughty.

# 559
Шетането и мен не ме мотивира. Особено в тая жега..днес се стопих.

Джен, поръчвай пицата. Wink

# 560
Taрти, разконспирирах още като каза, че се чака 2 седмици. Леко бременеене пожелавам.
Цвети, скоро покрай рецепта за бисквитки писах какво е фъстъчено масло според моя съученик, който произвежда тахани от край време и е потомствен в това отношение.
Фъстъчен тахан- прави се от който и да е сорт фъстъци, които се пасират с люспата си.
Фъстъчено масло- прави се от сорт маслен фъстък и се пасира само ядката без люспата. Ако пожелаеш може да ти изпратя.
Контеса, бързо да минава на малката. Погледни и от другата страна- можеше да е и по- лошо. Гуш!
Ренко, ракиено време е вече. Слагай нещо и да ти минава, и на теб!
Кой друг беше зажаднял? Янтра, как е днес положението?

Скрит текст:
Днес погребахме бабата на ММ.

# 561
  • Телиш/Плевен
Мари, моите съболезнования! Confused

Цвети, точно това е! Heart Eyes Но е крем, не е масло. Само че разликата във вкуса не е голяма, поне за мен. И аз по-често на такива кремове попадам, та от тях купувам. Лидл ми е далече, иначе само от него бих купувала. Спомням си, че точно с този фъстъчен крем готвих на няколко пъти пиле по тази рецепта и ставаше разкошно. Скоро трябва пак да направя. Но първо да купя фъстъчения крем. Не се бях сещала, но сега като стана дума и ми се дояде. Grinning

Тарталета, много се радвам за хубавата новина! Лека да е бременността на сестра ти и да роди здрав малък юнак. Hug

Джена, въобще не бих се колебала дали да поръчам пица. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
  • Euskal Herria
Тарти, честито!
Мариат, да й леко на душата.
При нас днес е слънчево и топло и като познавам тукашните - ще има рев кооолко е горещо, цели 29 градуса! Simple Smile.

# 563
Мари, да почива в мир жената!

Моята вечеря беше сандвич със салам. Лесно и бързо. И ми се ядеше. Като преди това дегустирах и фъстъчения крем. Стига за днес. Е, като се прибрах и сладолед хапнах. Laughing Много ми беше топло.

# 564
  • Mediterraneo
Мари, да почива в мир женицата!

При нас е 33 градуса, но влажността е ужасна. Така не съм се потила никога, вярвайте ми! Тече ми пот, влиза ми в очите и люти, за 5 минути се спаружваш просто. От 2 дни е такова положението тук, днес не издържах, затворих навсякъде прозорците и пуснах двата климатика. Преди малко излизах да простирам, все едно в огъня влязох. То хубаво да живееш на топло място, но юли и август е просто ад!
За два дни боядисах детската, децата днес си я подредиха, утре ще взема ново перде и 1-2 картини за стената и сме готови. Искам едната стена в коридора да й сменя цвета и на нея, ама май ще почака до септември...
Ризото със спанак правя за гарнитура към наденички. Таратор, пъпеш и диня. Нямам никаква муза да готвя в тези жеги, но гледам поне едното ядене на децата да е готвено, че цял ден я карат на сандвичи и бисквити като са сами( пляс по челото).

# 565
Еее, Тарталета, чудесни новини, браво! Ще чакаме да се похвалиш като станеш чичо  Hug

И тук беше голяма жега, цели 3 пъти влизах в морето да се разхлаждам. Докато една вълна не ме обърна по капак на дълбочина  под коляното. После се разглаждах на душовете  hahaha Мъжът ми ме спука от гавра и каза, че ако искам ще ме запознае със спасителя, не е нужно да дълбая пясъка с нос на плиткото. Дрисльо  Crossing Arms

# 566
  • Варна
Чудесна новина, Тарталета!
Да се развеселят тъжните и болните!
Мисля, че днес видях Алечка! Simple Smile
Али, пиша на лични.

# 567
Тарти, честито и лека бременност. Simple Smile

Контеса, неприятно но ще мине.

Мариат, съболезнования.

Аз още 2дни трябва да чакам за.резултати.
На моля за стиснати палци до събота.

# 568
  • София
Тарти, страхотна новина😙 Да е успешна до финал!
Съболезнования на Мари!
Програмата е напрегната тези дни и няма да имам време за калесване на лични, така че ще пиша тук- предлагам плевенска среща в НЕДЕЛЯ ПО ОБЯД за по бира в някое приятно заведение на центъра. Горещо е, знам, но за да хванем Захир. А може и за Руми да е ок. Не знам, предлагам, вие кажете😄

# 569
  • Пловдив
Аз чакам Бела, Пловдив е празен и няма кой да сваля с мен миялната от колата. Затуй - Бела, т'вай. Ние сме по-мъже от мъжете, няма как една миялна да ни се опре. Аз подгрявам по случая, хай наздраве!
Утре ми е последен работен ден и фирмата хлопва кепенците до 20 август.

Общи условия

Активация на акаунт