Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 414
  • 942
  •   1
Отговори
# 840
Окончателно ме събудиха. Като самолет съм в момента. Малките бандитас отидоха на пазар с моите родители, а аз обработвам кадри.

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 11:18 от Лятo

# 841
Супер разхлаждащо и весело забавление. Simple Smile

И аз искам почивка край басейн. На плаж мислех да идем, ама още от сега ми е топло и задушно и не ми се мърда.Пък и на плажа само ще се пека, гнус ме е от обществените басейни и не влизам. Или рядко, за няколко минути.. Rolling Eyes  Вкъщи е затъмнено навсякъде, пуснати са щори и завеси и е приятно. Макар и малко тъмничко.

# 842
Добро утро!

Лято, прекрасни са Heart

Голям сън му дръпнахме ние, още съм компот в главата.
Снощи гостито беше много весело. Снаха ми е като глътнала диня, в която са забити две клечки за зъби за крака Grinning Мъничка женичка с огромен, мърдащ корем Heart Нямам търпение да се срещнем вече с малкия човек.

Котката е във възторг, че сме си у дома. До толкова, че постоянно е залепена за нас, милата топка косми.

Днес мисля да си боядисам косата, да си оправя маникюр и педикюр. Привечер ще откосчим до къщата да доокосим райграса, да полеем, да видим има ли някой домат за късане. И от утре пак на къра. Като знам какво ме чака, сигурно за 2 часа ще ми замине усещането от отпуската...

И на мен ми мина еретичната идея да убием деня на къмпинга в наше село, но го дават толкова горещо, че май ще пропуснем. Не ми се пържи в собствен сос...

# 843
  • Germany
Лято, прекрасни сладури! Simple Smile
Ние вчера имахме гости до 2,00 и се бях настроила днес да си отспя и се събудих в 7,30... Още пия кафе и чакам децата да се размърдат. Времето е супер слънчево, дано следобяд не завали пак. Вчера беше приятно топло през деня, а вечерта стана такъв студ, че наизвадих одеала. Май приключи лятото при нас. То не, че и много имаше, де...

# 844
  • Бургас
Добро утро!
Моите неделни планове се провалиха. Толкова много чаках да дойде неделя и да се опна на плажа,то взе че ми дойде мц...гадно.... Боли ме корем. Иде ми да се гръмна.
Незнам,но може да закарам децата на басейна,поне те да се плацикат на по хладничко.

Лято,много сладурска снимка!

Снощи бяхме на метъл феста. Голям кеф! Замъкнах и мм там. Едвам издържа джангъра Hands MetalHands MetalHands MetalHands MetalHands MetalHands MetalHands MetalHands Metal

# 845
  • Sofia
белла, писах ти ЛС  Peace.
Добро утро! Много неспокойно и накъсано спим  Tired,то е пуфтене,въртене  ooooh!.Пфууу,голяма жега и дОма.
Смятам да поошетам за час и сякаш да се метна на фитбол  newsm78. Следобяд съм на МОЛ с приятелка. Мъжете ми уж ще косят по надвечер,ама неЙ сигурно. Тяхното косене=на моето шетане  Mr. Green.
Лято,много хубави дечица  Hug

# 846
Лято, страхотни са.
Аз вече почистих, напазарувах,  направихме сладки и бонбони,  боядисах се и чакам още малко, за да се изкъпя. Ще съберат багажа по някое време. Но ще е бързо. Толкова е топло, че детето отказа да излизаме. Един музей бяхме планували,  но ще излезем довечера в парка,  засега съм включила климатика и ще се забавляваме вкъщи.

# 847
  • София
И аз станах в 4 по бебешки причини, но после пак заспахме. Сега съм навън, пия леден тоник в едно кафене и лангъркам количката нагоре-надолу. На масата до мен има момче с кученце от ония сибирските породи, с много козина-така ми е жал за душичката, кой знае колко му е топло!
Руми, аз пък след 13ти може да си ходя, ще се разминем,  язък! Нищо, друг път😙
Лято, страхотна снимка! Как само се виждат пръските вода...прикъпа ми се😁
Али, много бързо се върнахте, стори ми се нищо време. Някак ми се сливат дните напоследък и нямам реална преценка за времето.

# 848
И аз се намацах и чакам да стане и пет, за да вляза в банята.

Съни, какъв цвят се правиш? Simple Smile  Помня, че беше с тъмна коса, но може да има промяна..

# 849
Аз отметнах задачата с приятелка, минах през месарницата и магазина. За обяд някой ще ядат принцеси, други режимни кюфтета. След малко пак ще правя Хамерикански палачинки, че да им втръснат на децата. Така ме е яд, че джаз фестивала в Банско започна вчера без нас.

# 850
Къде ще има среща? Варна?

Хайде, аз съм за!

Тези, уж почивни дни мога и аз да се запиша при шетърните булки.
Вчера заведох детето на плаж/ брои ми се за ангажимент!/ Върнахме се, отидох на пазар, пуснах една пералня ,наготвих една лятна манджичка, минах с прахосмукачка и обрах праха. В 18 ч. отидохме на стената, детето да катери, аз да вися като придружител.
Сутринта направих закуска, изчистих жилището на майка ми, изгладих две перални пране и след малко ще правя в горещината кюфтета да има детето за лагера, че сандвичите вече поомръзнаха.

# 851

Али, много бързо се върнахте, стори ми се нищо време. Някак ми се сливат дните напоследък и нямам реална преценка за времето.

Белиндичка, само 5 дни Sad  Няма как, утре сме на работа, а аз не обичам от почивка директно в офиса, трябват ми ден-два да климатизирам. А и имаме и задачи тук. Решихме снощи, че догодина ще мъчим да откраднем 10 дни. Лошото е, че при мен лятото е силен сезон и не знам точно как ще стане. Не, че няма да ме пуснат, ама на мен ми е съвестно, защото знам, че ще е много трудно за колегите. Всички се съобразяваме през юни, юли и август...

# 852
  • Варна
За Варна може и аз да се заинтересувам Simple Smile

# 853
Хай, как е малката?

# 854
Някой по-назад питаше за ролери - в Декатлон за начинаещи 36лв. Днес ще водя щерката на детски рожден ден точнно в два следобед. Малкото хубави неща на детските центрове е, че са климатизирани, иначе в тази жега не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт