Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 397
  • 942
  •   1
Отговори
# 870
Светалчо, не съм, направо неграмотна съм станала, но и аз се върнах години назад. Още мога да усетя миризмата, да се видя как се катеря по баирите и се прибирам изподрана от капинаците.
Накарваха ми се, че съм закъсняла, но на майка ми и минаваше, ако похапнех нещо и така до другата сутрин, когато поемах пак на вън.

Искам да съм дете отново, но няма как Simple Smile.

# 871
Няма да е същото, Даун!

# 872
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светалчо, не съм, направо неграмотна съм станала, но и аз се върнах години назад. Още мога да усетя миризмата, да се видя как се катеря по баирите и се прибирам изподрана от капинаците.
Накарваха ми се, че съм закъсняла, но на майка ми и минаваше, ако похапнех нещо и така до другата сутрин, когато поемах пак на вън.

Искам да съм дете отново, но няма как Simple Smile.

Ами то неграмотността няма нищо общо. Може да си напълно грамотен и да не носиш душа на поет и може точно обратното. А може и нито да си поет, нито да си грамотен.  JoyОбаче на поетите им прощават правописните грешки Joy

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 17:05 от svetal4o27

# 873
Наистина мирисът е различен тук. Днес нападнахме едни къпини, и аз като коза успях да вляза в средата.щ...е алко киселички къпините, малко убодена , но това си е вкуса на детството.
А какви вкусни домати имате тук, гледам майка ми на терасата -гьозум, магданоз, копър, мащерка, босилек......при мен нищо не вирее. Освен босилек де. А как са и нацъфтели мушкатата.

# 874
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На едно приятелка австрийските внучета са тук сега и не могат да се наядат на плодове и зеленчуци. А малкото казва: Багалия сичко кусно.

Титина, завидях ти за нощните яхти...Даже не мога да си го представя сигурно точно какъв кеф е, но пък се размечтах за лунна пътека и нощно небе със звезди, тихо подплискване на вълнички и музичка някаква хубава.
А бе не е лош животът!

# 875
  • Бургас
Rire, ще погледна декатлонските ролери. Благодаря!

Замъкнахме се днес семейно да разгледаме кораб на Грийнпийс, който е два дни тук. После си хапнахме рибка с бира, с изглед към морето, и се прибрахме в най-голямата жега в 14часа. ОткАчени хора. Клепачите ми падат, а Вики ме врънка за курабии.

Хай, да оздравее малката бързо!

Понеже стана дума за разчистване на дрехи, а се е споменавал тук един сайт за дрехи ВУ, та да знаете, че вече може да си продадете на тях ненужните дрехи. Приемат определени марки. Всичко им се изпраща и те си се занимават с продажбата. Имам три торби дрехи и трябва да проуча по-подробно.

# 876
И мен ме светнаха за продажбата. Изкупуват ги на безценица. Taka разбрах аз от прочетеното. Завидях за рибката. Корабът що за стока е?

# 877
И мен ме светнаха за продажбата. Изкупуват ги на безценица. Taka разбрах аз от прочетеното. Завидях за рибката. Корабът що за стока е?
Ама и само определена марка. Виж ги ти! Сладури!
selleste, пиши, ако проучиш нещо!

# 878
  • Бургас
Ще ви държа в течение, да. Признавам, че не съм разбрала още за цените, но при всички случаи ще е по-добре от ваучер за 15% срещу две торби дрехи в Н&М. Каквото можах да раздам, раздадох. Ако знам, че има някой в нужда и би им се зарадвал, давам ги веднага. Дамски дрехи, размер М, S/M.
А да снимам всяка дрешка за олх, да меря, да се разправям с всякакви екземпляри, не, благодаря.

Мари, корабът нищо особено. Поне се повъртяхме в капитанската кабина. Имаш 10-15 минути общо престой на кораба, които минават в три беседи на три различни места. Малко инфо за кораба, малко за уредите в кабината и повечко за това как да редуцираме еднократната пластмаса в ежедневието си.

# 879
  • Варна
Мерси, момичета, ще я оправим. Хубаво е, че все пак ми е живичка и играе, а и не губи апетит. Добре, че са ни спестени екстрите като повръщане и т.н.
Белинда, сложих свещичка, защото бях се оставила без сироп ама поправих грешката.
Бре, жеги големи. Аз предпочитам да се потя вместо да мръзна ама малко в повече ми идва. От годините ще да е сигурно... Преди май по-леко понасях такива температури. Сещам се как преди няколко години ходихме с приятели на почивка с моторите. Ми пак в такава жега карахме, хем опаковани в екипи ама не ми е тежало толкова.
Светалчо, ти ли се оплакваше от мотор? Аз живея на голям булевард и всяка нощ слушам гонки под прозорците ми. Ами, колкото и да съм фен на двете гуми, дразни ме. В тишината като вземат да пилят гуми, бесните ме хващат.

# 880
Аз много обичам да си преправям дрехите. Сега една рокля е при шивачката. Купих я- веднага на ремонт. После отслабнах и пак я закарах. Сега пък измислих да й се вдигне малко талията. Та до тук ремонтите са три(за щастие), но до сега един път не съм я облякла. Решила съм да си я сложа на рождения ден. Ай, да видим.

# 881
  • Mediterraneo
Аз пека тиквеник Scream За обяд правих риба и пържени зелени чушки с оцет и чесън. Има останало и за вечеря, но тиквеникът не ми се размина( Яна, от Лидл е, бях взела и банички със сирене и спанак, чудни са, има останали количества при нас, ще взема още).

Всички бебешки вещи на малката минаха през Продавалника( от корито до количка); повечето запазени дрехи и обувки- също. Тук нося умалелите и запазени неща в чарити шопове. Има и тук онлайн секънд хенд магазин, който изкупува дрехи само определени марки, ама не ми се занимава.

Виж, ремонти по дрехите никак не обичам. В Бг си бях намерила една кадърна шивачка, която вземаше евтино, та съм преправяла това- онова, но определено рядко и не е моята занимавка. Ако не ми става или вече не ми харесва- хвърлям.

Пуснали сме климатиците и лежим. Днес сигурно ми е единственият почивен ден през август и гледам да му се насладя максимално. Снощи излизахме на вечеря, после пихме коктейли на плажа и се прибрахме късно. Тази сутрин обаче се излюпихме рано и успяхме, докато не е напекло твърде, да пием кафе навън с ММ. Взехме някакви неща от строителния хипермаркет и сега чакам да го споходи музата господина и да ми закачи едни картини и релсата за пердето в детската Misc Ghost

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 18:41 от Тарталета

# 882
  • В Космоса
Светалчо, около Стара Загора беше някаква дупка, от която се изсипа за около 15-ина мин. и после пак излязохма във фурната.

# 883
  • Euskal Herria
Тарти, утре и аз ще се запася с всичко, дето го има в Лидл. Хареса ни баницата. Не че не правя редовно, че и кори мога да си точа, ама пък щом има готови и е добро, нека има във фризера. И тиквеник ще взема, и бюрек, и баница, сладкото от шипки също е хубаво.
Добре сме откъм жегите тук, даже сме разглезени. И днес е прохладно. Планината и океанът си казват думата.Като си бяхме в България, улучихме няколко такива адски горещи дни, точно в разгара на ремонта и търчане по задачи за сватбата, ама ги преживяхме и оцеляхме Simple Smile. Тук изключително рядко могат да се видят климатици в жилищните сгради.

# 884
Добро утро.

Даун, поетична душа носиш. И аз обожавам дъжда и мириса на зелено, а боса ходя постоянно и обожавам да ходя сутрин по росата. Тук захладня и вали вечерите дъжд и ухае на окосена трева, на билки, люляк и рози у нас.

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 07:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт