Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 389
  • 942
  •   1
Отговори
# 885
Виждам букет от камъни, Кoнтеса!

# 886
СВЕТАЛЧО,тиролци са и доста разлики имат от германците.Особено ако се изпуЩат от Матрицата като снощи.Тогава не можеш ги позна!!
Цяла седмица се напичаше оня огромен камънак,от който е изграден старият център.Първо трещя и гърмя,та ни заглъхнаха ушите и въздуха се напълни с озон.После плисна пороя и от напечения камък тръгна такава пара,че не се виждаше нищо,само силуети.Гръмотевиците се отдалечават ама още силни,музиката дъни и народа изтрещя.Булките с тиролски носии,които изкарват як бюст и там дето няма много.....И така,мокри коси,блеснали очи,гърди покрити с капки,боси крака и голи ръце.Всичкото това покрито с пара и пушек от скарите.Иии,да не забравяме алкохола........

Днес съм кротка и току се изхиля на някой откъслечен спомен.

На болните пожелавам да оздравяват!

# 887
  • Бургас
До сега не ми даваше известия за темата...мислех,че никой не е писал,което е невъзможно....
Тук е адска жега. Заведох децата на басейн.Нацамбуркаха се доволно. Аз се препотих милион пъти....
Днес и аз мислех да ходим да видим тоз кораб,но прочетох че имало записване за разглеждане,от днес за утре. Не стигнахме до него.

Днес поръчах и помагалата за училище. Ще стягам ученика от рано.
Ще трябва и дрехи и за двамата да се взимат,че със сигурност всичко ще им е малко.

# 888
Последното го свърших от намаленията този и миналия месец. За дрехи и обувки иде реч.
Дори накупих коледни подаръци за децата на сестрата на ММ. За един рожден ден и един имен ден също.

# 889
За продажба на дрехи на Ремикс дават по 0.60лв до 4лв за якета и палта. Блуза, 1лв и нещо.
Аз исках да разкарам малко нови дрехи с етикети но няма да стане за тези пари.

# 890
Аз пътувах за другарска среща към родния ми край /от основното у-ще/, героически прекосих прохода Шипка в двете посоки и сега ми е много изморено. Даже успях да изпреваря един автобус по завоите #Crazy С почти всички се видях за първи път от завършването, много малко хора познах, мен почти никой не ме позна /то защото изглеждам много млада спрямо тях Mr. Green/ и трябваше през цялата вечер да се представям коя съм.
Дрехи и аз не продавам, защото не ми се занимава, а подарявам. Даже скоро едно момиче е изтъргувало подарените и от мен дрехи /тя е доста едра и не и стават/ и са си купили  с парите гардероб, че нямали горките.

# 891
Ая, кво по хубаво? Комплимент след комплимент е имало!

# 892
Ая, кво по хубаво? Комплимент след комплимент е имало!
Ми вярно е Мари, даже ухажори завъдих и бях най-търсената от всички за танците Crossing Arms

# 893
мари, минах на новата версия да кача снимката от телефона, но явно не се получило.
 От компа обаче става по-лесно с прикачването.

Ая, това е страхотно. Нека всеки да има такива приятни моменти след дълги години не-виждане. bouquet

Последна редакция: нд, 06 авг 2017, 19:15 от Анонимен

# 894
Контеса, не ми пречат камъните! Обичам да гледам снимки.
Сесил, значи правилно съм разбрала условията в сайта. Живи и здрави да са.

# 895
  • Бургас
Мари,бързак си във всичко,евала!

# 896
  • Бургас
За продажба на дрехи на Ремикс дават по 0.60лв до 4лв за якета и палта. Блуза, 1лв и нещо.
Аз исках да разкарам малко нови дрехи с етикети но няма да стане за тези пари.

Ахах, ми то по-добре до контейнера да ги оставя. Те съвсем смешни цени.

# 897
  • на Мелмак
Аз дрехите ги дарявам в дом за деца, сега съм им събрала и една голяма Джъмбовска торба с играчки Grinning

Даун, страхотно описание!

Да се оправят болните по-бързичко.

Днес една позната така ми "падна "
В очите, лелеее, чак такава сметкаджийка не мислех, че е. Ей, на 40 станах, всеки ден общувам с много хора и все още се дивя на такива работи.

Голямата вчера получи обрив по лицето и врата, другата седмица трябва да отидем до алерголог.

Контеса, много хубави цветя, как е малката?

Аз на моите всичко основно купих вече от амазоните, сега започнах да сглобявам ски екипи Yum

От няколко дни съм на този мазния режим, той пък взе, че ми хареса 😄

# 898
  • Mediterraneo
Последното го свърших от намаленията този и миналия месец. За дрехи и обувки иде реч.
Дори накупих коледни подаръци за децата на сестрата на ММ. За един рожден ден и един имен ден също.

Ох, все ме бъзикаха моите приятели, че ако до края на октомври като късно не съм приключила с коледните подаръци, нещо не е наред Simple Smile Обичам да съм подготвена отрано и аз. Да не ви казвам, че ровя цял ден един бебешки сайт, сестра ми ще ми откъсне главата, ако разбере, че съм и поръчала вече.

# 899
Тарти, като писа и се сетих за тиквеника ти! Да си хапнеш и за мен едно парче.
Що се отнася до покупките- аз съм кошмарът на ММ. Обаче на мен добре ми се получават нещата.

Общи условия

Активация на акаунт