Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 835
  • 942
  •   1
Отговори
# 120
Мари, адмирации тогава! Браво!  bouquet

# 121
А, видях. Добре релаксираш. Grinning
И моята поза е подобна, по къси панталонки и потник. До мен имам и кафе и вода.

# 122
  • Бургас
Може ли да ми обясните през телефона как се качват снимки? Ако  може бавно, че стоплям трудно Simple Smile

# 123
Аз не мога, щото нямам модерен телефон и никога не съм го правила.

# 124
Може ли да ми обясните през телефона как се качват снимки? Ако  може бавно, че стоплям трудно Simple Smile

С новата мобилна и аз не знам. Слагам ги като линк от сайт за качване.

# 125
  • Mediterraneo
Бела, тъкмо затова няма да ги покажа! Освен това са обикновени бели памучни бикини, скука.

# 126
  • някъде ... тук ...
През телефона не съм пробвала още, но от компютъра само завлачваш снимката в прозореца. Супер, че не се налага качване по други сайтове.

Мари, вярно си момиченце. За първи път те нацелвам да те видя Simple Smile

Янче, честито!

# 127
Бела, тъкмо затова няма да ги покажа! Освен това са обикновени бели памучни бикини, скука.

И нямаш нищо с дантелки? Ами нещо коженко?  Crossing Arms

# 128
  • Варна
Еее, видях Марчето най-после Grinning

# 129
Яна, честито, да им върви на младоженците по вода!

През телефон се качват снимки като се натисне на иконата за добавяне на изображение - и после „прикачи от устройство“. Пробвах, заби.

От поспаливите съм аз, 8 ч. сън не ми стигат. Нощна птица съм, което допълнително усложнява нещата. Снощи ми се доплака като трябваше да наглася алармата след седмица отпуска. Детето спи до към 8-8:30. Наскоро се учуди как така при двама родители поспаливци той е толкова ранобуден Anguished

Бяла съм, но бързо почернявам. Детето е по-матово, като баща си (а иначе прилича повече на мен) и много бързо хваща тен, нищо че никога не седи да се пече. Само от игра навън още юни месец е като цигане в лицето. 

Как го ползвате това какаово масло? Аз купих една опаковка, но то е на буци вътре, твърдо. Оставих го на слънце на терасата, но не се разтопи, само се размекна едва-едва.

Аз май писах тук последния път като оставих детето да си стегне багажа – панталоните, които му дадох, ги беше прибрал в гардероба, вместо в куфара. Та тъй. Сега контролирам процеса.

И съм с нова прическа!

# 130
Давай прическата, Флорче!
И аз замислям нещо за след 2-3 месеца.

# 131
Прегръдки.

Ауу,че хубаво тръгна темата.Всички много ми харесаха,много!На Яна честито!Любов и разбирателство на младите.Аз ще чакам снахи,3 броя.
Имам нужда от малко информация.Четох за    
"Zoya.BG"-магазин за билки,масла и козметика в София.Може и поръчка чрез интернет.Някой купувал ли е техни продукти и моля за мнение!
Няма да имам много време в София,а много ми се иска да посетя този магазин.Предварително благодаря!

# 132
Поръчвала съм крем и арабски кус- кус. Всичко си беше ок. Бяха сложили рекламни материали, и мострички в пратката.

# 133
Много , много хубави снимки видях аз 😍

Да се отчета директно от плажа освен 😊

# 134
  • Euskal Herria
Благодаря за пожеланията! Дай Боже, един ден и свекърва да стана. И дано да не попадам в свекървенските теми Smiley

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 19:59 от YanaDG

Общи условия

Активация на акаунт