Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 842
  • 942
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Като напишете в Гугъл "крак, ръка, уста" ще ви се изясни. Миналият път го изкарахме и четиримата. Покрай нас го изкараха и приятелчетата на Цвети от градината.

# 181
  • София
Лина, стига бе...Трето дете гледам, тоя вирус не го бях чувала. Някакъв дизайнерски ще да е.
Сбъдваща, разкажи повече! Моите като чуха, веднага проявиха интерес, нали е гъз път да види😊
Лаленце, много си сладка на вид, каквато си и по душа. Ще си позволя да ти предложа да си пуснеш малко повече вежди от вътрешната страна. Моето лице е като твоето и като ме убеди козметичката да ги направим по-сближени, много се харесах☺ Просто идейка☺
Аз пих бира и ядох сафрид за 12345-ти път. Десертя с бисквитки милка. Внушавам си, че не е много лошо, защото са пълнозърнести😂

# 182
  • постоянно
Лина , МС го изкара този вирус като малък . Нещо с обрив си спомням по небцето даже . Бързо оздравявайте . Не ми се получи снимката нещо , ще експериментира утре .

# 183
Яна, честито на семейството и от мен. Много обич и разбирателство!

Мария, хич не си те представях така. Ми ти си момиченце бе Flutter

# 184
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря за милите думи! Hug

Лина, дано бързо Марианка пребори вируса! Confused

Белинде, това е естествената им форма, уви. Единствено съм ги изтънила, защото не се харесвам с дебели вежди, но друго не съм пипала. Confused Ако някога се престраша да ида на козметик може и да се оправят нещата с тия модерните технологии, дето много не ги разбирам. Но аз като цяло не съм суетна, та не ми е приоритет това. Grinning

# 185
Toя вирус е много модерен в Америка. Децата на приятелката ми са го карали по няколко пъти. Ама там болни ходят на всякъде.

# 186
  • Телиш/Плевен
Майките от моята отчетна тема пропищяха от тоя вирус. Confused

# 187
Моята не е малка, но е с афти, много често и излизат. Поне няма темп. този път, но я болят

# 188
Toя вирус е много модерен в Америка. Децата на приятелката ми са го карали по няколко пъти. Ама там болни ходят на всякъде.
А не е точно така, HFMD е силно контактен и си стоиш в къщи. Ние стояхме цяла седмица..

То било хубаво да си отпуска. А да видиш пък приятелка, която не си виждал от 10+ години пък съвсем. Ако продължавам в този дух съм на път да се пропия. Утр вечер съм на нощна разходка с яхта. Такива нощни къпания ме връщат назад във времето. Май запичнах да се навивам и за къща в Гърция, заради едното нощно къпане. Установих, че имам и страхотен мъж, гледа се детето , а аз миткам по кръчмите. Embarassed

Яна, честито на младоженците и от мен.

# 189
  • Бургас
Белинда и аз не го знаех до скоро. Ама вече като видя пъпчиците по крачетата и дланите и го познавам Simple Smile

Яна, честито на младото семейство!

# 190
А не е точно така, HFMD е силно контактен и си стоиш в къщи. Ние стояхме цяла седмица..
Нямах в предвид, че точно с този вирус децата си ходят на детска градина, училище  и т.н. А просто доста лежерно го карат докато положението стане напечено и чак тогава си оставят децата у дома да се лекуват.....От каквато и да е болежка.

Добро утро!

# 191
Добро утро.
Видях Катето и семейството и Лаленце с малката Елица. Чудесни сте. Мари я изпуснах  Crossing Arms
Моят син също иска Леголенд, може и да му се случи някой ден.
За всички, които са на морето, моля за директни репортажи.
А за Янтра не разбрах хвали ли се или се оплаква?

# 192
Съни, ти щото разбра, че съм без сутиен и искаш да ме видиш, нали?

# 193
  • на Мелмак
Добро утро!
Мисля, че вчера видях всички снимки, много хубави Grinning
Много положително заредена тема.
И някакви неща щях да пиша за нещо си, но ги забравих Joy

# 194
  • на Мелмак
Проба

Това е малчо, до наклонената кула в Пиза.
Всички се снимаха така, все едно я подпират от страни.

Общи условия

Активация на акаунт