Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 510
  • 942
  •   1
Отговори
# 510
Аз ако ям нещо след 17ч коремът ми е бухнал на другия ден, тежко ми е вечерта, сънувам кошмари.....

# 511
Светкавица, тия 1-2 кг могат да се свалят с малко спорт. Не става ли?

Преди години спортувах повече, но ако не се ограничавам, не ми се получава.Сега ми е трудно със спорт, първо заради дископатия и др.двигателни проблеми и второ, защото нямам време, наистина. Но вървя много пеш, налага ми се, всичко ми е на пешеходно разстояние, но не така близо, а неудобно с транспорт/ училище на детето, жилище, работа/  Иначе съм общо-взето активна натура, през отпуските ходим семейно по планини, правим преходи, като съм у дома през лятото плувам.

Вечерното хранене- ако е умерено ми е добре, ако е малко- цял ден съм гладна на др. ден.Ако се натъпча,трудно спя.

# 512
Ух и аз съм много  режимна днес. На мъжът ми сандвичите се оказаха много вкусни 😁 Успокоявам се, че са по-скоро  протеин, отколкото въхлехидрат 😂

# 513
Абе...то пастета много не е ясно какво е Stuck Out Tongue Winking Eye Важното е, че са били вкусни, а още по- важното - че той ги е правил Kissing Heart

# 514
Лили, има място на плажа, на който сме, тичаме яко:)
Развали ми се фитнес гривната и не мога да гледам колко км навъртам, много ме е яд, голям стимул ми беше. Нека ми, щото се поциганих да купя скъпа и реших да пробвам с китайска, три месеца изкара, за 20 долара толкоз...
Сега гледам за нова има една на Самсунг, яка е с музика даже 4 гб памет и уайфай ще се прежаля няма как:)
Значи Светълчо, ако кача клип как ходя ще се смеете всеки път щом ми видите името:))) Интересна гледка съм, дребна, въртя задника, глътнат корем и ходя многооо бързо:) Ще се задоволиш само да си ме представиш:)))

Аз миналото лято комбиниран НВ ВМ с фаст, ядях стабилно веднъж дневно и постигнах най- добрата си форма, а и за ИР е супер инсулина скача само веднъж на ден, изследванията ми бяха супер. Ядях си стабилно- 2 риби със салати или пържоли и кюфтета, тиквички, патладжан и вс режимно. Веднъж седнах на една сръбска скара да хавам, поръчах си, както си знам и сервитьорката зареди за 4 човека прибори:))) Физиономията и като чу че съм сама беше един път:)) Поръчката- ущипци, плескавица, бекон на скара, зелена салата и люти чушки;))
Е, озорих се, артиса половината плескавица, всичко друго си го хапнах:))
Не се сдържа момичето и вика, ама как ядете толкова много, а сте слаба, обясних, не и хареса диетата ми, без закуски и сладичко не можела;)

Тази година не ми се получава, гладна съм и това е.
Ям на обяд или риба или яйца, вечерта месо и салата. Съответно не съм и във формата от миналата година, не ми е драма обаче. Искам да стягам не да свалям. 55 кила съм.... ръста е като на Марето почти:)))

# 515
Eй, Жаклино, как може да ме споменаваш с лошо(за височината говоря), а?
Това за водата, сърцето и бъбреците не го знаех. Светалчо, и ти ме филмира.
Хай, пробвай малко глог, валериан и мента. Иначе, когато нямаш валидол, пробвай с лукче. Някакво бонбонче, де.
ЕлиТ сподели ли кой е дългокосият младеж от снимката й?

# 516
  • някъде ... тук ...
...Вечерното хранене- ако е умерено ми е добре, ако е малко- цял ден съм гладна на др. ден.Ако се натъпча,трудно спя.
Не разбирам защо сама ще си правиш да ти е гадно само щото някой казал, че така се отслабва Simple Smile
Ще си намериш твоята Simple Smile

Ай стига с тез кг и ръст. По вашите критерии съм дебела и то доста (60кг/163 см). Честно казано на 55 кг се чувствам екстра, но и така става.

Мари, писах, бре - големият синковец Simple Smile

# 517
Уж четох, а малко запомних.

Мари, Светалчо е права, но до някъде. Не е добре да се изпива голямо количество вода наведнъж. Направо е опасно, но през деня 2-3 литра, особено в жеги са си ок. Иначе, повишеното съдържание на вода в организмът може да доведе до покачване на кръвното. Кафето и бирата, всъщност са диуритици и помагат за изхвърляне на течностите.

Свткавица, не можеш да издържаш, защото си мислиш, че си на диета. Аз съм така, като реша да не пуша. Пуши ми се два пъти повече. Когато се занимавам с нещо и не мисля, мога цял ден да не запаля.
Аз ограничавам въглехидратите, но не съм особено вманиачена и си позволявам плодове сутрин. Преди не ядях по цял ден, но вечерях стабилно, сега съм точно на обратното. Ям обилна закуска и обяд, но след това не ям нищо, освен ако не излизам някъде.
Днес се освиних зловещо. Заведох колегите в едно супер местенце, където правят невероятни ребра и бъргъри и всички мляскахме доволно.

Мари, станах в 5:30, изкъпах се, облякох, гримирах и прическа направих. В 7:10 бях в офиса, бачках, плющях ребра (справка по-горе), после добачквах, прибрах се в къщи, пуснах прахосмукачка, прибрах дрехите от простора, направих вечеря и замесих кайма за утре. А, прибрах и миялната и заредих пералнята с отложен старт Mr. Green Нещо да ми кажеш, а? Ти си виновна, зарази ме с енергията си и някак ми се дощя да съм по-активна, както бях преди да се скапя. 

# 518
  • на Мелмак
И аз днес мих банята, оправях, чистих, работих. Ще сготвя, но след като си изпия фрапенцето Grinning
А, този режим ще го започна и аз. То вече го започнах от обяд , без да искам.
От малкото, което прочетох ще ми е добре, че имам от зимата едни 3-4кг да сваля и още ги моткам Blush
Заразни сте Simple Smile

# 519
  • дядовата ръкавичка
Значи,  аз няма да споменавам какво свършвам след работа от 7 ч. нататък, че ще съсипя имиджа на Мари  Hug, а и то не е много за хвалба  Wink.

Някой скоро се беше оплакал тук, колко е разсеян. Е, тука мога да се похваля - в рамките на седмица успях да загубя: служебните си карти за достъп, дебитната карта на ММ и ключовете за вкъщи  Embarassed.
Имаме едно дърво гинко билоба в градината. Ще взема да го опаса.

Благодаря на Светалчо за препоръката за Ан Тайлър. На пръв поглед много ще ми хареса.

# 520
Прати и на мен, че мъжът ми вече ръце вдига от мен Simple Smile

# 521
  • дядовата ръкавичка
Ще пратя, Sunny  Laughing, но май по-скоро от почивка имаме нужда, та да помисли мъжа ти за тази терапия  Simple Smile

# 522
И за мен един клон ако може Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
  • София
Маре, без никакви плодове ли?
ама как без диня, бе, момичеее Thinking
аз освен виненото, съм и диненото чудовище Satisfied

единственото, което свърших днес за дома, е да пусна миялната. толкова.

# 524
Абе води ме на почивка, другата седмица пак, ама продължавам на моменти да забравям.

Общи условия

Активация на акаунт