Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 511
  • 942
  •   1
Отговори
# 495
Светкавица, в Зоната има и сладичко, и въглехидрати и мазничко. Признавам, не съм я спазвала. Колкото до другото - воля си е. Като знам какво прасе бях, сега ми  по-добре, по-леко, по-спокойно.

# 496
  • Бургас
Светкавица, аз правя 90 дневната диета. С нея, след второто раждане свалих от 64 на 47 кг. Сега пак я започнах , щото се усетих, че започнах да се храня безобразно и да се вкарам малко в релси.
Иначе като ми се прияде нещо сладко просто не ям, сега като съм на диета. Даже си спестявам въглехидратният ден. Но , ако ти се прияде хапвай малко. Иначе на мен никога не ми се е прияждало нещо неистово, в стил -ако не хапна шоколад, ще умрЪ. Гледай да хапваш "забранените неща" до обяд

И аз като Съни, като ми каже някой, който не ме е виждал отдавна : "леле,колко си отслабнала" и ми се надигат въшките Wink

# 497
  • Варна
От сутринта ми се е разхлопало сърцето, направо се задъхвам на моменти. Отврат!

# 498

И аз като Съни, като ми каже някой, който не ме е виждал отдавна : "леле,колко си отслабнала" и ми се надигат въшките Wink
Баш 😂 И като взема някоя дреха от гардероба  и се окаже, че вече ми е голяма Mr. Green

Хай, един Валидол дали няма да помогне?

# 499
  • Ямбол
Съни, не знам ти какъв заплес си, но аз със сигурност съм голям.
Забравила съм да сложа линка, ето го:
https://chitanka.info/person/janet-evanovich

# 500
Благодаря, Лили. Сега ще си сваля. Толкова книги натрупах благодарение на вас, дано са моите книги Simple Smile

# 501
Хай, и аз щях да предложа Валидол. На мен обикновено ми помага.

# 502
  • Варна
Пробвала съм, Алечка, но не видях полза. Интересното е, че кардиограмата ми е перфектна. Доста рядко ми се случва, но е супер некомфортно. Отдавам го на жегите тоя път, понякога и от нерви ми се получава, ако имам напрегнат период. Ще мине, ще си го изстрадам Simple Smile

Аз съм решила да разтоваря седмица-две на по-течни храни. Хич нямам воля за режими напоследък, а има какво да се сваля.

# 503
  • Бургас
Ще мине, ще си го изстрадам Simple Smile

незнайно защо първо прочетох, че ще го израстеш Simple Smile

# 504
  • Варна
Ау, пепел ти на езика. Не ща да раста повече, ни на години, ни на кила Simple Smile

# 505
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хай, един валидол ще помогне, а два - още по-добре. Първия го схрускваш или го измукваш набързо като бонбон, втория го слагаш под езика. Вода често на малки глътки също помага. Много е важно да се гълта нещо начесто.

Белинда, милата, как ме разсмя пак - 4.30 било прекрасно време за ставане. Joy
Хубаво е, даже е прекрасно, че успяваш да си запазиш чувството си за хумор при всяка ситуация.

И Жаки, и тя е много забавна. Искам да видя спортното й ходене. Joy Жаки, не може ли едно клипче как ходиш "усукано"? Според мен всички ще се зарадват.

С водата нещата не стоят "колкото повече, толкова по-добре". Големите количества вода натоварват сърцето и бъбреците. Пие се 30 мл на килограм тегло, не повече. Но и не повече от 3 кг на ден за жените, за мъжете забравих колко беше. Освен това другите течности не се броят за вода - не хидратират клетките, защото молекулата на водата е променена. Само повишават кръвното налягане.

Някой дали знае защо не мога да влизам в Читанка? newsm78

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 13:14 от svetal4o27

# 506
  • Sofia
Добр'утро!  Mr. Green
Пак да кажа,че се възхищавам на диетуващите и спазващи режим  Peace.И аз съм на режим,ама обратен  Rolling Eyes.Чукам на дърво кога ще ме застигне нуждата да се ограничавам,за да задоволя суетатата си  Crazy.Кмай моят режим е -само вечеряне.С години живеех на по 2 ябълки и пакет солети...и се теглех сутрин и вечер. Лудо-младо.
Жаки, плажен тенис е beach ball, всъщност,нали? И ние много го играем,ама не по жегата, а по надвечер, като се скрие слънцето.Аз,както съм казвала много си пазя лицето и въобще кожата.
Ще посвършвам едно-друго, сандали и клъч ми трябват...младежът смятам да погостува на баба си малко,но....не знае  hahaha. А и четка за изправяне на коса съм си наумила да си купя,за ужас на моите Mr. Green.

# 507
  • Варна
Светалчо, един студен чай съм започнала, на често, по малко. Ама щом казваш вода, ще взема да го сменя. Валидол нямам в себе си, за съжаление, но ще поправя този пропуск. Може пък по твоя начин да има ефект.

Искам да кажа, че новата версия все повече ми допада.

# 508
  • някъде ... тук ...
Светкавица, тия 1-2 кг могат да се свалят с малко спорт. Не става ли?

Аз знам, че вечерното тъпчене, т.е. основно хранене, хич не е полезно. А и по себе си съм го усещала - когато прекаля вечерта, после не мога да спя. Отделно докторът ми се накара, че не закусвам.

Моята диета не е за отслабване, ама поне засега не съм мръднала на кг.
Предполагам, че пак ще кача заради фолиевата киселина Sad Не, че мъжът ми не е доволен за ц*иците, ама...

Ние на плажа играем с "дъски за рязане на хляб" и топче за тенис. Ако на това му се казва плажен тенис Simple Smile

# 509
  • София
Оооо, за диетки ли ше си хортуваме😈
Аз само плющя. Няма никакъв смисъл да  диетувам още, познавам се. Вря и кипя от хормони, няма да мръдна, ако ще да се уморя от глад. Та, наслаждавам се на плюскането😁 и това, че благодарение на кърменето поне не дебелея, макар че ям като змей. Дойде ли ми цикъл, ще започна да свалям, знам си. Това, което е странно е, че преди бях много нетърпима към дори кило-две в повече, а сега си ми е добре. Не че се харесвам, ама не ми и пречи толкова. А по принцип не е добре човек да се чувства комфортно толкова дебел, защото пречи на мотивацията. Може би фактът, че съм концентрирана в бебето прави така, че да не страдам прекалено по липсващата си талия.

Общи условия

Активация на акаунт