Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 971
  • 942
  •   1
Отговори
# 480

Сега не съм гладна, а съм презадоволена от храна и отслабнах. Пак факт. Пък е и с по- здравословна цел.

Mariat, сигурно е ставало въпрос, но на каква диета/ режим си?

Чета в темата, че предимно се говори за повече мазнини, но на мен би ми било трудно така да се храня, вкусът ми е различен. Ядосвам се, защото аз не съм максималист, искам едни два-три кг да махна и волята ми издържа до три дни максимум. И аха-аха да стигна целта и пак качвам.

Аз понякога също не обядвам, но поради липса на време, не заради диета.

# 481
Да, Светкавица, това е моя режим. Мазният. Обаче е факт, че отслабнах с 8-9 кг., нормализирах си кръвната захар, имам енергия да изчистя стаите на цял хотел. Wink
Отначало и аз не се разбирах с мазното месо, но и това се получи с времето. Някое тлъсто месо в чинията ми може да ми докара позиви за повръщане и съвсем не си го причинявам. Но, въглехидратите ги няма в менюто ми (сладкишите, тестените, плодовете и т.н.). Пека си свински гърди, така по- лесно се преглъща мазната хапка, ям яйца, ползвам чиста кайма(без соя), пилешка кожа препечена, кашкавал, масло, риба, зеленчуци, сметана ........ Изборът е много, много голям. Асан доволен!

# 482
  • Бургас
Добро утро!
Като малка много обичах да карам кънки и скейборд. Луди години бяха. Сега немога да стоя на скейта. Мойте момчета се заливат от смях с мен.
Вчера ММ купи ново колело на големия. Трепач е. И на мен ми харесва много и съм си обещала да го карам. Бургазлийки,ако видите една дърта магарица на изкрящо зелено колело! Бягайте далеч! Млад "шофьор" !!! 😂

# 483
Ох, моят мъж прави сандвичи с пастет и луканка 😂 Явно съм го погледнала красноречиво, защото каза, че щял да сложи и парченце домат 😁 Забавен човек...

# 484
Алечка, поставяш основите на комунизма у вас! Така ми се струва! Да ви е сладко!

# 485
  • Бургас
Алечка,неочаквано убийствена комбинация!

# 486

Сега не съм гладна, а съм презадоволена от храна и отслабнах. Пак факт. Пък е и с по- здравословна цел.

Mariat, сигурно е ставало въпрос, но на каква диета/ режим си?

Чета в темата, че предимно се говори за повече мазнини, но на мен би ми било трудно така да се храня, вкусът ми е различен. Ядосвам се, защото аз не съм максималист, искам едни два-три кг да махна и волята ми издържа до три дни максимум. И аха-аха да стигна целта и пак качвам.

Аз понякога също не обядвам, но поради липса на време, не заради диета.

Светкавица, да нямаш предвид Фастинга?
Ако имаш интерес във Фейсбука имаше страничка на една дама, която споделя за своята борба с килограмите. Факт е, че след различни диети е намерила "своята", тя много подробно обяснява за фастинга и гладуването, има снимки Преди  и След и към днешна дата наистина изглежда прекрасно.
Ето линк:
https://www.facebook.com/notes/no-sugar/%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81 … /768222206691212/

Има и други постове, обаче ми е много зле компютъра, форума има безброй рестрикции и не мога да намеря.

# 487
Светкавица, това, което описваш е така наречената Войнска диета. Аз бих ти препоръчала хранене по Зоната. За малко килограми мисля, че ще ти е идеално.

# 488
Захир, пробвай пак с линка, че кака ти гледа едни лимони и списък за пазаруване!

# 489
  • Бургас
Точно под лимоните пише какво яде и какво не яде жената

# 490
Добро утро!

Рядко закусвам сутрин, нямам апетит просто. Днес обаче съм гладна. Хапвам мини-кроасанчета и бисквити. Кафето е готово и го чакам да поизстине.

Али, да му е сладко на мъжът ти. Grinning Чудна комбинация е измислил.

Днес в най-голямата жега ще излизам. Но имам ангажимент, няма начин. От известно време си нося шишенце с вода в чантата. Аз пия много вода, та това малко шише на екс мога да го изпия. Но гледам да не го правя.

# 491
Аз бързах да видя снимки Преди- След, ама няма!

# 492
Аз пия по 3л. вода на ден, че и повече. Само на работа изпивам 2л и нещо и в къщи продължавам.
Но са си големи жеги.

# 493
      Благодаря за разясненията!

В момента нямам ФБ, на работа не ни дават да ползваме,но ще погледна като се прибера довечера.

Каквато и диета да пазя, не мога да издържа повече от два-три дена без плодове и нещо сладичко, просто ми е невъзможно. Правя веднъж годишно една диета на Норбеков почти само ориз се яде, но тя е пречистваща, не се отслабва с нея. Хляб почти не ям, но без нещо сладко не издържам .

Ще видя и зоната каква е. Последно отслабнах с Дюкан, всъщност тогава имах само 5-6 кг да свалям и бързо успях, но не ми беше вкусно, даже никак.Остана ми само тричавата палачинка за спомен, нея си я правя редовно.

Скрит текст:
Бях решила докато не изляза в отпуск да не се "черпя" с разни въглехидратни  изкушения. Вчера вземам детето от лагер и го водя на плуване. Докато го чакам, реших да му пооправя раницата от лагера . Гледам- в едната кутия не си изял баницата за закуска, правена от майка ми. Намерих и една пластмасова виличка и си я хапнах, при все, че бях обядвала. Сраааам. При мен може да става въпрос за два-три кг, но ми стоят много селско някак, с извинение за думата. Като някаква разплута изглеждам, просто е много различно при 61кг и при 58кг, такава ми е фигурата.Визуалната разлика е като за 10 кг по мое мнение

Ще съм благодарна да споделите, ако много ви се прияде нещо забранено как устоявате, воля ли впрягате, залисвате се с нещо странично ли, нова дрешка ли си купувате за награда, какво? Кой е най-ефективният способ за спазване на режим?

# 494
И аз дневно изпивам към 3-4 литра. Нормално е, много е топло. И през другите сезони пия, но не в такива количества. Но както казах съм жабка, от край време се наливам. Simple Smile  Само дето бързо я изкарвам. Ако съм по улиците не е много добре.. Вкъщи и на работа е ок. Като прибавим и поне две кафета през деня, плюс някой сок или студен чай..доста течности ми се събират. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт