Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 479
  • 942
  •   1
Отговори
# 645
Аз не съм предубедена към техника ВУ, или към определена марка, аз съм предубедена към цената за техниката ВУ, ама това щото съм скръндза и искам като давам пари поне да чисто ново  Mr. Green

# 646
  • София
Не съм купувала уред ВУ, но бих пробвала, защо не. Не и за хиляда лева обаче.
В Плевен е АД. А на гробищата да не говоря...Течеше ми пот и по мозъка...

# 647

belinda, то лятото тук почти винаги е ад.
Ако ви се разхожда на 30км., идвайте довечера на гости с цялото домочадие...Simple Smile "Скара, бира, плаж, море..." без последните две...Simple Smile

# 648
  • някъде ... тук ...
Едно време първата ми пералня беше ВУ - Сименс, беше с 2 години гаранция. Желязна излезе - отгледах големия синковец с нея. 207-ма купихме нова за апартамента, но ремонтирахме старата и я дадох на майка ми (все не и се даваха пари за автоматична пералня и караше с една Роса). Тя я използва още няколко години и после си купи нова.
Всичко е на късмет, но има нещо такова, че старите уреди са по-здрави. Вярно, че на вид не го докарват, ама...

Довечера по някое време ще минем покрай Плевен на път за североизточна България Simple Smile
Ще си видим дребното, ще обиколим бабите...
Мъжът ми е учил в Плевен, та от него знам, че лятото и зимата са ад - много топло и много студено.

# 649
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Джена, не си прави експерименти с детето. В 16 ч. (което всъщност е 15) на 40 градуса и да тича - айде нема нужда. Откакто моят на 12 години получи топлинен удар, докато си играе пред блока и ми го донесе един съсед на ръце, отпуснат като умрял и виках лекар да го свести, оттогава хич не подценявам високите температури.

Тонка, и аз ти пожелавам успех. Наистина си е късмет с уредите. Но вече и 5-те години гаранция не са ми успокоение, ако трябва през два месеца да носиш уреда в сервиз, както се случи на моя приятелка с хладилника. То не е тостер, да го хванеш под мишка и да го разнасяш. Освен това, забелязала съм, по закона за всемирната гадост, обикновено сервизите са в най-отдалечения квартал.

Моя приятелка има пералня АЕГ на 65 години, работеща.

От известно време разсъждавам над това, че нещата, произведени преди двайсетина  и повече години, са по-качествени от произведените в последните години.  Онзи ден научих от едни големи специалистки по парфюмите, че същото се отнася, даже с още по-голяма сила, за парфюмите. Произведените преди 30 години парфюми се оказва, че са по-ценни за истинските разбирачи, отколкото по-модерните и "пресни". Че са били парфюми с "характер", с идея, отличаващи се и запомнящи се. И може би с това си обяснявам, че не мога да се влюбя в парфюм през последните години.

# 650
  • Бургас
Добър ден!
Аз съм с пералня от тези уреди с транспортен дефект. От Германия внос. Бош. От две години я ползваме всеки божи ден,че и по два пъти лятно време. Пере в несвяст! Много съм доволна от Бошка.
Сега трябва да сменям печка и хладилник. Първо ще посетя магазина от който взех Бошка и после ще обикалям из другите. Още обмислям кога ще се случи това. Печката която искам е трудно откриваема. Поне беше така когато ги оглеждах преди две лета.

# 651
  • постоянно
Майка има Самсунг , който и купих от първата си Английска заплата преди 20 години - освен че сме сменяли вратичката , друго нищо и няма . Смятам да я подменя тази година със същата марка .

# 652
  • София
Ох, Сесил, чудно звучи, честно казано! Имаме ангажименти тука с родата обаче. Запазвам си правото да се възползвам друг път😙

# 653
Ох, Сесил, чудно звучи, честно казано! Имаме ангажименти тука с родата обаче. Запазвам си правото да се възползвам друг път😙

Помислете си и за утре, не е речено за тази вечер. Simple Smile
Басейн не мога да предложа, но моите използват площадката под навеса, за да се заливат с шишета с топла вода. Simple Smile

# 654
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белинда, и втората кошарка е вече при мен, тъкмо ще си избереш.

Плевен наистина е изпитание за човешката издръжливост. Аз бях там миналия месец в най-горещия ден от годината, наистина мислех, че няма да оцелея или най-малкото ще се разтопя до локва на земята. Живяла съм две години в Търново, и там не е прелест лятото, ама Плевен го бие, според мен.

# 655
На етикета на торта (Мълчанков ООД) пише шоколод и това ме забавлява Laughing

# 656
  • Варна
Пловдив също не пада по-долу в жегите. А аз имам рода в Свиленград и да ви кажа, такива лета съм карала там като дете, че сега се чудя как сме преживели без климатици. Сещам се, че между 13.00 и 16.00 изобщо не си подавахме носовете навън.

# 657
То май едно време нямаше чак такива жеги Thinking
Аз също съм против на Джена момчето да спортува, и то на открито в тая жега Naughty

# 658
Тук съм, благодаря Simple Smile.

Контеса, милото дете. Ще и мине, но е досадно и в топлото време сърби. Не знам какъв гипс сте сложили, но дано да е водоустойчив. Има такива, с които и в басейн може да се влиза.

Джено, остави детето да си почива щом е толкова горещо. На мен жегата никога не ми е пречила, но не всички я понасят, дори и деца. Ти си го знаеш него, така че съм спокойна Simple Smile.

Тонка, не бих купила ВУ пералня, миялна и сушилна. По-скоро с транспортен дефект. Обикновено са незначителни.

Янтра, с Бела сте луди, но по готин начин Simple Smile. И аз се ядосах на мухльовците, които са ви зяпали, а на сержиза два пъти повече.

Как е Алинка?

# 659
Е, как се откривате така?

Ами тя Стейси е споделяла, че летният им бизнес е тук, ама мен винаги ме е било срам да разпитвам. За това вчера влетях по бански в (оказа се) нейния магазин, покрай който минавам по 16 пъти на ден. Стейси ме позна и така.

Мръсна жега е даже и на плажа. 3 пъти вече се кисна в морето, което си е необичайно за мен. Не искам да знам утре каква смрад ще е като тръгнем да се прибираме.

Мразя да кълва от телефона...

Общи условия

Активация на акаунт