Искам да кажа ... (133)_31.07-06.08

• 53 459
  • 942
  •   1
Отговори
# 690
Аз сутринта по хладно успях да напазарувам, купих и перде за детската, много съм доволна. Прибрах се, лъснах кухнята и банята, сменях чаршафи, изпрах, прострях и прибрах 4 перални, пуснах прахосмукачка, измих пода, направих пици за обяд и пф! довечера съм на работа.....
Имам последователи! По едно време си мислех, че чета мой пост...докато не стигнах до яденето на пъпеш.

Мари, ти наистина си преродената ми баба. Такава прилика в поведението и никаква във външния вид, което е само в твоя полза, защото я помня само над 70 години Simple Smile.

# 691
мариат, сигурно съм пропуснала, но на работа ходиш ли?
Ако и на работа ходиш, вече ума ми не го побира как успяваш.

Но и аз нямам такива напъни за домакинстване и чистене. Ако ще и да си бях по цял ден в къщи.

# 692
Сесил, зимата отивах на работа и изкарвах по повече от 10 часа. Сега помагам на ММ в рекламната агенция, когато има нужда. Два дни боядисвах, търках и пак боядисвах букви, днес имаме поръчка за стикери, та чепках фолио до преди малко.

# 693
мариат, ааа добре Simple Smile Че вече изпадах в депресия след твоите разкази какво си свършила. Simple Smile

Аз се чудя какъв десерт да правя утре, но трябва още сега да купя продуктите, че на село няма голям избор.
Дайте идея за нещо приятно и леко.
Без чийзкейкове, че не обичам да ги правя.

# 694
  • София
Аз като по-млада в периода на майчинството имах някакви такива отклонения в посока перфектната домакиня и най-добрата майка😆Тъй де, човек като не работи, отклоненията му все в нещо трябва да избият😂
Сега 'ич. Толкова съм уморена от работа и толкова бързо ще мине бебешкия период на Козуначко, че нямам грам желание и минута от него да прекарам в чистене. Ще викна фирма в края на лятот да излиже всичко, после ще позамазвам аз отгоре и тъй😄
Сесил, мюсли тортата на Сладка Хапка? Аз не я обичам твърде, лека е за моя вкус, но повечето хора я намират за идеална за лятото. И е много лесна.

# 695
И аз днес позачистих, но не колкото Тарталета и Мари. Само пуснах прахосмукачка, бърсах прах и измих пода. Вчера оправих баня, тоалетна, мивки и плотове. Обикновено всичко това го правя един ден през седмицата, не ми се занимава, а и няма нужда. Не съм готвила, ядене има. И пране няма събрано, всичко е чисто. Grinning  Сега ще пия още едно кафе.

# 696
Някъде в темата ни с рецепти съм дала такава за пай с плодове. Става със сини сливи, череши, праскови, кайсии. Дори съм слагала сладко от пъпеш. Отива си идеално с топка сладолед.
Аз въобще не се стремя да съм перфектната домакиня. Просто гледам да отхвърлям едно по едно.

# 697
Mariat, това което ти правиш за ден, на мен ми отнема около седмица  Laughing

# 698
Сесили, аз такъв ентусиазъм имах само по време на сесия, хем обичам да уча. Докато си правех курсовите, миех като луда прозорци и чистих Simple Smile.

# 699
  • Варна
Сесил, някаква бишкотена тортичка?

# 700
Като споменахте спагети, утре ще направя и аз. Вкъщи си обичаме паста. Simple Smile  И един кекс мисля да врътна, че е най-лесен и бърз. Или може би мляко с ориз..не съм правила скоро.

Сесил, ето ти идея-мляко с ориз. Също бързо и лесно. И не е тежък десерт.

# 701
Искрено се надявам като се прибера довечера, ММ да е сготвил  Mr. Green

# 702
Искрено се надявам като се прибера довечера, ММ да е сготвил  Mr. Green

Така е най-хубаво. Grinning

# 703
Ех, пак ме карате да съжалявам, че съм на диета! Много сте лоши!

# 704
Напомнихте ми, че ме врънкаха за мляко с ориз и мен Grinning Утре сигурно ще приготвя. Аз не го ям, но редовно искат да им правя. Имам си мързелива рецепта за него и става супер. https://receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B0 … D0%BD%D0%BA%D0%B8

Общи условия

Активация на акаунт