Професионални серии за коса - тема 115

• 97 400
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Ами как е  newsm78-противокосопаден шампоан  Laughing. Малко остъргващ и не до там добре миришещ,но върши това,което трябва. Ползвам го само за скалпа и то с лечебна цел.

Имам предвид добре ли почиства скалпа и предотвратява ли омазняване?

Аз съм с изрусена коса така,че омазняването ми е отпаднало като проблем преди мнооооого години. Измива идеално шампоана и действа много добре на скалпа.

# 241
  • Пловдив
Шампоанът Elixir Ultime и на мен една идея повечко ми смачква обема.

# 242
Отказахте ме от elexir-ultim.
А някой да е попадал на някакъв хубав продукт за коса със силен аромат на кокос? Искам, като си подуша косата и да усещам кокос.

# 243
  • Варна
Отказахте ме от elexir-ultim.
А някой да е попадал на някакъв хубав продукт за коса със силен аромат на кокос? Искам, като си подуша косата и да усещам кокос.

Еластисайзъра на Кингсли  Wink кокосовия. Идва ми да си хапна  Joy.

# 244
  • Бургас / София
cityofangels кажи кажи по-подробно за маската Simple Smile и аз много и се чудя, уплътнява ли, напоява ли добре, смачква ли обема?
Прави косата мека и пухкава, чак да уплънява не. Все пак свойствата и са хидратиращи . Обема е преличен, но сега като се сетя мисля че имаше обем. Много отдавна съм използвала серията. Накрая подарих  маската на майка ми и аз не знам защо Rolling Eyes

# 245
prinzesata, имам го, ухае страхотно наистина, но сега карам на домашния, че дължините са ми прекалено сухи. Иска ми се да е нещо, като финиш за да мога да си го подновявам след известно време.

# 246
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На мен зеления про файбър ми е леко кокосов.

# 247
  • Ловеч
  Аз съм с изрусена коса така,че омазняването ми е отпаднало като проблем преди мнооооого години.

И аз съм изрусена, а ми се омазняват корените 😔

# 248
  • София
Искам да попитам шампоаните на милк шейк подходящи ли са за 9 годишно дете?
Моя позната ги използва за дъщеря си и моето детенце е впечатлено от аромата и иска същите,но не знам дали са о.к.
Фризьорките в салона, където водя моята (почти навършила 9), ми казаха, че са подходящи за тази възраст. Последния път ѝ сложиха от сметаната след измиване и от тогава и тя има голям мерак да ги ползва. Аз все още залагам на детски продукти, ще се радвам и на други мнения Hug

# 249
  • Някъде там
Капризче, Let it shine, може ли да споделите как усещате косата вече като е минало известно време от терапията, за която говорихме LENDAN HAIR ID. Колко често я ползвате?
Ани и аз я бях забравила! Ами какво да ти кажа нищо особено Simple Smile по-скоро ефекта идва от боята! Определено другия път пак ще се боядисам с нея!

# 250
  • София
Поръчах си шампоан Densifique...чудя се с какви маски да го ползвам- Терапист, Мажистрал, Макадамия, хидратиращата на Джойко, Липидиум...маската от серията не ми вдъхва доверие за изрусената ми и суха коса Mr. Green Мисля и възстановяващата на Епруваж да взема, може би с нея newsm78

# 251
  • Варна
 Денсифик е шампоан за проблеми  newsm78/протеинов/. На изрусена суха коса задължително след него богата маска. От изброените само Терапист не бих ползвала след него освен ако преди това не вкараш сериозен хидратиращ преуош. Ако ще бориш косопад вземи някоя ампула аминексил или на алфапарф лилавите и комбинирай Денсифик с маската на Епруваж и по половин ампула на миене.
     При мен комбинацията от енергизиращия шампоан на Давинес, маска Епруваж и ампулите на Алфапарф стопира тоя незнаен междусезонен косопад дето ме беше налегнал.
   Снощи направих еластисайзър,че днес се боядисвах. При миене паднаха нормалните десетина косъма,което си ОК след спане с масла.

# 252
  • София
Нямам косопад, стимулиране на растежа искам.От около 8-9 месеца косата ми расте 2 пъти по бавно от преди(преди боядисвах корен на 25 дни, а сега на 40-45 Shocked) и се чудя как да я събудя. Напоследък гледам да правя много маслени маски, така че не е проблем. Ползвам и гела на Давинес, но за сега кой знае какъв резултат няма, но го слагам само след къпане, а мия косата на 4 дни, може би трябва да го ползвам и между къпанията. Мисля ги и ампулите на Денсифик, но не ми се дават толкова пари май Mr. Green

# 253
Аз ползвах гела на Давинес около 3 месеца през зимата почти ежедневно. Не забелязах да  ми расте по-бързо косата от него, но забелязах страшно много нови растежи. Бях като таралеж в главата с коси стърчащи отвсякъде.

И аз искам стимулиране на растежа. Моята расте невероятно бавно, с по-малко от 1 см на месец. Много е досадно.

# 254
Намазах косата с домашен еластисайзър. Според вас с какво да измия и да сложа като балсам или маска после? Напоследък силните маски ми утежняват косата.

Общи условия

Активация на акаунт