Професионални серии за коса - тема 115

• 97 345
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Момичета,някоя от вас да е използвала продукти на Inebrya и ако да,то какви са и впечатленията?

Кой продукт те интересува? Ползвала съм техни маски. Доста добре ми разплитат косата. За силно изтощени коси не бих ги препоръчала. Имат едни хубави кристали с аромат на пъпеш. Иначе боята им е страхотна. Не мирише на гадно. Прави много хубав блясък и е трайна.

Интересува ме като цяло серията им Ice cream (имаш ли мнение за нея?).По принцип използвам шампоани за обем и такъв за почистване на скалпа(нямям пърхут,а просто обичам да отмивам сухия си шампоан и различни замърсявания) и бих опитала тези,които предлагат и някоя маска за изтощена коса,напримерно този с кератин.Лично за мен миришат силно и натрапчиво.Боя все още не използвам,но ще ги имам предвид,ако се реша на някои и друг експеримент.

# 361
Момичета,някоя от вас да е използвала продукти на Inebrya и ако да,то какви са и впечатленията?

Кой продукт те интересува? Ползвала съм техни маски. Доста добре ми разплитат косата. За силно изтощени коси не бих ги препоръчала. Имат едни хубави кристали с аромат на пъпеш. Иначе боята им е страхотна. Не мирише на гадно. Прави много хубав блясък и е трайна.

Интересува ме като цяло серията им Ice cream (имаш ли мнение за нея?).По принцип използвам шампоани за обем и такъв за почистване на скалпа(нямям пърхут,а просто обичам да отмивам сухия си шампоан и различни замърсявания) и бих опитала тези,които предлагат и някоя маска за изтощена коса,напримерно този с кератин.Лично за мен миришат силно и натрапчиво.Боя все още не използвам,но ще ги имам предвид,ако се реша на някои и друг експеримент.

Ice cream имат много серии, не е една. Ползвала съм една лилава за изглаждане и една златиста арганова. Кератиновата не съм. Щом ароматът им ти се струва натрапчив по-добре си вземи нещо медицинско без аромат.

# 362
  • София
Моята коса обича протеин, и поръчах шампоана и балсама Репеар.
Дано ми понесат.

Каква ви е тайната за хидратация на крайщата между къпанията, моите на 1-2 ден са супер, но на 3 вече са леко изпръхнали...

# 363
Моята коса обича протеин, и поръчах шампоана и балсама Репеар.
Дано ми понесат.

Каква ви е тайната за хидратация на крайщата между къпанията, моите на 1-2 ден са супер, но на 3 вече са леко изпръхнали...

За краищата аз всяка вечер нанасям някакъв финиш - олио, крем, дори последния ден преди миене малко хидратираща маска и спя с коса на 2 кокчета за да не се късат краищата. Но косата ми е къдрава и маската стои като стилизант за къдриците.
Проблема с тия финиши е, че май имам само протеинови и не мога да дам съвет за хидратиращ, Mythic Oil
Lóreal ползвам иначе като олио и по съвет от тук май ще си взема Маракеш серума.

Всъщност ще се радвам ако някой сподели мнение за маска, използвана като финиш и стилизант при къдрава коса. Финишите не ми слепват краищата на къдриците, а стилизантите не ми овлажняват, дори напротив. И затова започнах да ползвам маски за оформяне и съответно не ги отмивам.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 11:55 от Moon Flower

# 364
От кое олио за коса сте най-доволни?

И дали може да ли препоръчате нещо за изглаждане на косата?

Редовно правя маски с масла и е станала прекрасно мека, но пък хвърчи навсякъде (все нещо трябва да има)
Много благодаря предварително. Simple Smile

# 365
  • София / Перник
Здравейте дами,

дойде време да се боядисвам, колкото и да не ми се иска, белите косми вече си личат... Искам препоръка за щадяща боя, по възможност безамонячна, която да е издръжлива и да покрива добре белите коси, разбира се.
Ще съм благодарна за всяка информация по темата!

Flowers Hibiscus

# 366
Боите Schwarzkopf Professional IGORA Roya, 1-1 ли се смесваха?

# 367
От кое олио за коса сте най-доволни?

И дали може да ли препоръчате нещо за изглаждане на косата?

Редовно правя маски с масла и е станала прекрасно мека, но пък хвърчи навсякъде (все нещо трябва да има)
Много благодаря предварително. Simple Smile

От всички, които съм опитвала Макадамията ми е фаворит.

Аз скоро се боядисах пак с Олиосета и този път изобщо не съм доволна. Имах около 2-2,5 см корен, намазах първо него, стоях 20 мин. После разредих с вода и намазах и дължините. Така още 25 мин и измих. Белите коси яко лъскат отдолу, не мога да си обясня защо, предния път нямах този проблем Dizzy Face
Ще си постоя така, но следващия път ще взема друга боя. Мисля да опитам Иноа.
И още нещо да попитам, маската на Епруваж дразни ли скалпа понеже, четох че се нанася и по него?

# 368
На мен изобщо не ми дразни на скалпа Епруваж, отразява ми се много добре даже. Аз току-що си купих още 4 броя заради една промоция и тя сега е основната ми маска. Доволна съм от нея, мисля че наистина има заздравяващ ефект.

# 369
На мен изобщо не ми дразни на скалпа Епруваж, отразява ми се много добре даже. Аз току-що си купих още 4 броя заради една промоция и тя сега е основната ми маска. Доволна съм от нея, мисля че наистина има заздравяващ ефект.

Благодаря за бързия отговор!
Тъкмо влизам сега в рибата да я поръчам и тя изчерпана, на това му се вика карък Confounded

# 370
Дано да заредят бързо. Аз сега като се замислих, това е единствената маска, която повтарям. Преди това все изпробвах какви ли не продукти и все нещо не ми достига за да съм напълно доволна.

# 371
Момичета, може ли някоя от вас, ако е ползвала на Лакме противокосопадни шампоан и на Медисеутикс (мисля, така се казваше) да сподели мнение, че се чудя м-у двата. На Лакмето преди месеци пробвах мостра, коста и скалпа ги чувствах добре, но с едно измиване не мога да преценя ефект.

# 372
  • Ланкър, планините Овнерог
Епруваж-а тази вечер най-накрая я тествах. Много жива и тежка си усещам косата, а съм с тънък косъм.
Щерка ми с всичкия си акъл освен маска, метнала и балсам след това, та сега косата й е двойно мината. М/у другото взех балсам за разплитане на Роланд (Кристиян ъф Рома) - хич не е зле.

# 373
Епруваж-а тази вечер най-накрая я тествах. Много жива и тежка си усещам косата, а съм с тънък косъм.
Щерка ми с всичкия си акъл освен маска, метнала и балсам след това, та сега косата й е двойно мината. М/у другото взех балсам за разплитане на Роланд (Кристиян ъф Рома) - хич не е зле.

Кой е този балсам?

# 374
  • Ланкър, планините Овнерог

Кой е този балсам?
Този

Общи условия

Активация на акаунт