Професионални серии за коса - тема 115

• 97 335
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Епруваж-а тази вечер най-накрая я тествах. Много жива и тежка си усещам косата, а съм с тънък косъм.
Щерка ми с всичкия си акъл освен маска, метнала и балсам след това, та сега косата й е двойно мината. М/у другото взех балсам за разплитане на Роланд (Кристиян ъф Рома) - хич не е зле.

А с какъв шампоан я комбинира? Мисля да си я закупя, но не ми се купуват и шампоани, че съм затрупана с какво ли не.

# 376
  • Ланкър, планините Овнерог
Шампоана ми не е про. Бях си взимала на Лакме за обем, ама нещо не ми харесва и днес се измих с шампоана с коприва на Ив Роше.

# 377
 Този балсам и въобще цяла серия са много хубави, силно хидратиращи, но миришат ужасно. Не мога просто да търпя тази евтина миризма.

# 378
Този балсам и въобще цяла серия са много хубави, силно хидратиращи, но миришат ужасно. Не мога просто да търпя тази евтина миризма.

Eprouvage или rolland?

# 379
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
А коя е хвалената маска на Епруваж?

# 380

Eprouvage или rolland?
Rolland

# 381
Момичета,новобранец съм ! Имам нужда от помощ ! Случайно ползвах Макадамия шампоан и маска и косата ми е ок с тях ! От вас прочетох,че на Афоджи 2 минутния реконструктор е хубав,взех и хидратиращия шампоан,на 3 тото миене косата ми стана като слама и седнах да чета...обаче се обърках.Редуват се протеинов и хидратиращ шампоан,нали така? След реконструктора и отмиването му слагате ли маска някаква (примерно Макадамията) ? Найстина се омотах от четене... или да слагам макадамия шампоан и маска 2 пъти примерно и на третия Афоджи протеина... само че след протеина косата ми е твърда,така ли трябва да е ? Извинявам се за многото въпроси,просто ще се радвам някой да ме "светне"! Благодаря !

# 382
  • София
Здравей!
Няма точна схема, трябва да се научиш да си усещаш косата.
Но на първо място реконструктора на Афоджи не действа ок с хидратиращи шампоани, не го ползвай с този на Макадамия. Вземи възстановяващия на Афоджи или някой друг протеинов и преди протеини не е лошо да правиш маслена маска като преуоша, дори най- обикновен зехтин би свършил работа.
Ако пък като цяло не си чувстваш косата ок след протеин, не е задължително да ползваш такъв...наблягай на хидратиращи и балансирани продукти.

# 383
  • Ланкър, планините Овнерог
А, миризмата не я коментирам. То след смардта на Мароканското олио, не се впечатлявам. Също и шампоана ми на Лакме - мирише на препарат за под.

# 384
А, аз обожавам аромата на Марокан! За мен той е абсолютният връх в ароматите за коси.

Момичета, искам да си взема балсам на Епруваж, те хидратиращи ли са, мога ли да ги използвам след хидратиращи шампоани? И въобще тази марка, за която толкова се говори напоследък, става ли за сухи, силно изрусявани, жадни коси или е за нетретирани. Да не си давам парите на вятъра.

# 385
Момичета,новобранец съм ! Имам нужда от помощ ! Случайно ползвах Макадамия шампоан и маска и косата ми е ок с тях ! От вас прочетох,че на Афоджи 2 минутния реконструктор е хубав,взех и хидратиращия шампоан,на 3 тото миене косата ми стана като слама и седнах да чета...обаче се обърках.Редуват се протеинов и хидратиращ шампоан,нали така? След реконструктора и отмиването му слагате ли маска някаква (примерно Макадамията) ? Найстина се омотах от четене... или да слагам макадамия шампоан и маска 2 пъти примерно и на третия Афоджи протеина... само че след протеина косата ми е твърда,така ли трябва да е ? Извинявам се за многото въпроси,просто ще се радвам някой да ме "светне"! Благодаря !
Реконструктора е по силен протеин, може би имаш нужда от нещо по леко. Има много хубави протеинови продукти. Аз съм доволна от Редкен екстриим шампоана и маската.  Пробвай с друго, и ако пак е така косата ти, измивай с протеинов шампоан и слагай хидратираща маска. Или балансирани серии. Прави си домашни маски, когато имаш време.

# 386
А, аз обожавам аромата на Марокан! За мен той е абсолютният връх в ароматите за коси.

Момичета, искам да си взема балсам на Епруваж, те хидратиращи ли са, мога ли да ги използвам след хидратиращи шампоани? И въобще тази марка, за която толкова се говори напоследък, става ли за сухи, силно изрусявани, жадни коси или е за нетретирани. Да не си давам парите на вятъра.

Денси,според мен са си хидратиращи и не достатъчно напояващи,както Мороканойл. На мен например ми идват супер тежки всички продукти от Марокан,а тези на Епруваж са супер за моята коса,която не е боядисвана и не е третирана.Мисля,че няма да са ти достатъчни,но като цяло смятам продуктите на Епруваж за много,много добри с отлична грижа за скалпа и дължините.

# 387
  • Варна
... Бях си взимала на Лакме за обем, ама нещо не ми харесва и днес се измих с шампоана с коприва на Ив Роше.

Лакмето  за обем и мен не ми харесва - нито мирише хубаво, нито усещам косата си хубава след това, пък за обем- не мога да кажа, че има някакъв видим резултат. Определено няма да повторя, пробутах го на мъжа ми, че няма свършване Smile

# 388

Денси,според мен са си хидратиращи и не достатъчно напояващи,както Мороканойл. На мен например ми идват супер тежки всички продукти от Марокан,а тези на Епруваж са супер за моята коса,която не е боядисвана и не е третирана.Мисля,че няма да са ти достатъчни,но като цяло смятам продуктите на Епруваж за много,много добри с отлична грижа за скалпа и дължините.
Свърши ми Марокана маска с кафява капачка, която влачих 2 години в огромна кутия и беше променила миризмата и въпреки, че ми прави косата наистина жестока, не искам пак да я вземам. Ще почина малко. Но имам половинка хидратиращ шампоан на Марокан, плюс на Керастаз и изчиствам наличности. Аз ползвам винаги абсолютно цялата серия и така съм доволна. Но сега искам да пробвам да доизхарча с друг хиратиращ балсам и маска, а за тези доста се говори тук. Със сигурност шампоан не ми трябва, но бих пробвала балсам и маската, която в момента е неналична. Обаче се притеснявам, че не са за моята коса.
Искам много качествен, силно хиратиращ балсам за коса, може ли да предложите нещо?! bouquet

# 389
  • Варна
 Денси Епруваж не са чиста хидратация,балансирани са. Не съм пробвала да ги комбинирам с хидратиращ шампоан,защото нямам,не ползвам такива. Маската е страхотна и за разлика от марокан не ми утежнява дори и втрита в скалпа и загрята със сешоар под шапка. Марокан и аз влача голяма кутия втора година. За сега не забелязвам промяна в аромата и ама толкова я и ползвам де  Laughing. Епруваж ми е любома. Втора купих наскоро.

Моята коса е изрусена до ниво 10. Имам изглаждащия  и възстановяващия шампоан,имам и маската. Марокан не мога да я ползвам на поредни миенета докато с Епруваж такъв проблем нямам. От близо месец ползвам основно изглаждащия шампоан с маската заради есенния косопад и всичко е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт