Професионални серии за коса - тема 115

• 97 320
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Денси, би ли ми казала повече за шампоана за обем на Марокан, че много му се чудя? Как е по предназначение? Икономичен ли е като шампоаните на Алтерна и Керастаз?
Той заплита страшно много и задължително после трябва балсама от серията. Аз имам гъста, коса и ставам като лъв от тази серия. Не е икономичен въобще, но аз съм от хората които никога нищо не пестят, а дават повече количество и не съм добър критерии.

# 406
d_lady1 , Inforcera по-силна ли е от лилавия про файбър? Защото на мен той ми е доста силен.

Лично за мен не е толкова силен като лилавия Про Файбър. Мисля,че е много по-оздравителен за косата обаче.

# 407
На мен червения шампоан на Label M за обем ми пресушаваше бързоомазняващата се коса, в резултат на което се омазняваше още по-бързо Grinning. Обем не видях кой знае колко впечатляващ. С тънка и рядка коса съм.
За моя тип коса съм доволна от шампоана за мазни корени и сухи краища на Philip Kingsley.
Аз съм със същата коса, червеният Label M ми действа по описания начин, плюс няма и помен от плътност или обем...а съм чела саамо хвалби в тази насока за този шампоан.

# 408
Аз обем какъвто искам постигам единствено с лилавия крем на Тиги, все едно съм слагала ситни вафли, но много ми дразни скалпа когато слагам в корена Sad 

# 409
  • Русе
За истински обем,с две ръце гласувам за тази пяна на Sexy hair: https://www.arlen.bg/product/2806/anti-vlaga-sprey-pyana-za-obem … p-plus-300ml.html

Мисля,че може да се намери и на по-ниска цена!

# 410
  • София
Денси, би ли ми казала повече за шампоана за обем на Марокан, че много му се чудя? Как е по предназначение? Икономичен ли е като шампоаните на Алтерна и Керастаз?
Той заплита страшно много и задължително после трябва балсама от серията. Аз имам гъста, коса и ставам като лъв от тази серия. Не е икономичен въобще, но аз съм от хората които никога нищо не пестят, а дават повече количество и не съм добър критерии.
Моето мнение е същото. Заплита косата и не е икономичен .. задължително балсам или маска след него, но пък аромата му е уникален.

# 411
Новата серия на L'Oréal professional Inforcer Biotin аз си я купих вчера от един от фриз.салони в Парадайс център. Така че смятам, че вече е заредена в салоните, който работят с марката.

# 412
Новата серия на L'Oréal professional Inforcer Biotin аз си я купих вчера от един от фриз.салони в Парадайс център. Така че смятам, че вече е заредена в салоните, който работят с марката.
Какви са цените?

# 413
Моята фризьорка ми даде отливка от шампоана и балсам Inforcer. Веднъж съм ползвала досега. Косата става мекичка и сякаш уплътнява. За тънката ми коса ми допада засега. Simple Smile

# 414
Какви са цените?
По- скъпи са. Peace
Мен днес ме доядя, защото балсамът е 200 мл. Аз харча много продукт и някак не ми се дават 23 лв. за 6 пъти.

# 415
За истински обем,с две ръце гласувам за тази пяна на Sexy hair: https://www.arlen.bg/product/2806/anti-vlaga-sprey-pyana-za-obem … p-plus-300ml.html

Сиси, как го ползваш - само впръскваш като спрей, или разнасяш с ръце? Чета в Арлен, че само се впръсква. А нали уж е пяна....

# 416
Какви са цените?

18лв е шампоана, 28лв балсама и 28лв крем финиша, маската обаче  не можах да я взема, тъй като я нямаше налична и в двата фриз.салона в Парадайс, така че цената на нея не мога да кажа каква е

# 417
Какви са цените?

18лв е шампоана, 28лв балсама и 28лв крем финиша, маската обаче  не можах да я взема, тъй като я нямаше налична и в двата фриз.салона в Парадайс, така че цената на нея не мога да кажа каква е
Мерси  bouquet Пиши впечатления като пробваш.

# 418
  • Русе

Сиси, как го ползваш - само впръскваш като спрей, или разнасяш с ръце? Чета в Арлен, че само се впръсква. А нали уж е пяна....
Пръскам на ръката и после нанасям в корените на влажна коса,защото иначе не мога да контролирам количеството! Peace
Макар че е с пулверизатор,консистенцията е като по-рядка пяна!

# 419
Благодаря, Сиси bouquet
Обмислям покупка, тъй като и аз нямам обем в корена.

Общи условия

Активация на акаунт