Професионални серии за коса - тема 115

• 97 332
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Денси,лично аз ще ти препоръчам нещо,което никога не съм предполагала,че ще направя L'Oréal professional и по-точно Inforcer Biotin! Като цяло марката никога не ме е печелила,с която и да било тяхна серия. Признавам си,че ме заинтригува Липидиума,казах си аха на Про Файбър,но Инфорсъра вече е друга бира! Просто беше любов от първо измиване! Не е толкова тежка и хиипеееер подхранваща и утежняваща като Липидиума,а с няколко идеи само по от Лилавия Про Файбър! Наистина са се постарали! Обожавам ги!

# 391
А от къде ги купи? Аз за сега само в ензо ги откривам, но не са налични разфасовките, които искам. И в английслите сайтове май ги имаше, но там с тените доставки писледно време не гледам даже.

# 392
Ех тази маска на Епруваж така и не разбрах дали е за мен? На коя друга маска прилича като действие и съдържание?
Наскоро си взех нови неща, но за тази маска не посмях без проба... Взех на Лакме синята маска от  k therapy серията и шампона им за чувствителен скалп, маската Goldwell extra rich и спрея от серията, маската за суха коса и разплитащия шампоан на Rolland insight и маслото на Chi с моринга... И сега ме е яд, че не взех и маската на Епруваж... newsm78 Mr. Green Но се притесних да не ми е много протеинова, че косата ми се цупи на протеините все още... Laughing

# 393
Денси,лично аз ще ти препоръчам нещо,което никога не съм предполагала,че ще направя L'Oréal professional и по-точно Inforcer Biotin! Като цяло марката никога не ме е печелила,с която и да било тяхна серия. Признавам си,че ме заинтригува Липидиума,казах си аха на Про Файбър,но Инфорсъра вече е друга бира! Просто беше любов от първо измиване! Не е толкова тежка и хиипеееер подхранваща и утежняваща като Липидиума,а с няколко идеи само по от Лилавия Про Файбър! Наистина са се постарали! Обожавам ги!

Не харесвам нищо освен Лилавите Профабър на марката. Но щом казваш, ще пробвам. Епруваж също.
Благодаря ви! Hug bouquet

# 394
За силно хидратиращ балсам  съм за  екстремно хидратиращия на Филип Кингсли-лека консистенция,аромат като на маската Хроноложист,разплита за секунди ,не замазва,не събаря обема.Макар по описание да е даден за афро коси-моят тънък боядисан косъм го обожава.

# 395
Ех тази маска на Епруваж така и не разбрах дали е за мен? На коя друга маска прилича като действие и съдържание?
Наскоро си взех нови неща, но за тази маска не посмях без проба... Взех на Лакме синята маска от  k therapy серията и шампона им за чувствителен скалп, маската Goldwell extra rich и спрея от серията, маската за суха коса и разплитащия шампоан на Rolland insight и маслото на Chi с моринга... И сега ме е яд, че не взех и маската на Епруваж... newsm78 Mr. Green Но се притесних да не ми е много протеинова, че косата ми се цупи на протеините все още... Laughing
На мен при две поредни миенета с  Епруваж косата ми е ок.На третото вече е като слама Confused .
Затова повече от две поредни измивания не я използвам.
lady1 от къде  ецялата серия?Търся си крема от същата серия.Имам шампоана и харесвам аромата му.За съжаление понеже съм с чувствителен скалп на поредни миенета ми докарва пърхот Sad .

# 396
  • Русе
Виждам,че обсъждате Епруваж!

Закупих си маската с огромно желание,но за съжаление не ми се отразяваше добре и я размених! Sad
Усещам я като силно протеинова,а косата ми харесва протеин!Такава сухота и заплитане не бях си докарвала от близо година!

Стигам до извода,че има различни протеини...Косата ми обожава Терапист,Архитект,Алтерна Рипеър...Дори и при продължителна употреба никога не съм усещала сухота,най-много да утежнят в един момент.
Докато серии като червения и лилавия Про Файбър,3 more inches,Епруваж..., водят бързо до неприятно за мен "напротеинчване".

Сезонния косопад овладях бързо с ампули Алфапарф!

Изненадващо за мен,но съм възхитена от маската Маджистрал!Не утежнява,напоява косата,обемът е запазен!Стана ми любимата хидратираща маска! Heart Eyes

За ориентир:с фин косъм съм,боядисвам с къна и индиго,не обработвам термично.Косата ми е в добро състояния,но напук на логиката се чувства добре със "силни" продукти!

Благодаря на всички момичета,благодарение на които изпробвах доста неща,докато намерих моите! bouquet

# 397
От дълго време пазарувам от тук с посредник https://www.hairstore.fr/inforcer-l-oreal-professionnel-c102x3255413.

# 398
  • Ланкър, планините Овнерог
Кажете нещо свястно за обем, моля (за шампоан иде реч). И ако може, да не е от най-скъпите марки

# 399
d_lady1 , Inforcera по-силна ли е от лилавия про файбър? Защото на мен той ми е доста силен.

# 400
Кажете нещо свястно за обем, моля (за шампоан иде реч). И ако може, да не е от най-скъпите марки
Аз каквото и за обем да съм ползвала (не само шампоани) ефект няма, освен продуктите на Керастаз и Алтерна от досега пробваните. Зависи и какъв обем точно търсиш, както и типа коса.

# 401
Червените продукти за обем на Лейбъл М са прекрасни продукти, обаче да зависи от косата за обем винаги. Освен това сериите за обем винаги пресушават.
Хубави са и Марокан за обем, но аз съм луд фен на марката и харесвам всичко тяхно. Действат ми убийствено на косата. Много добре.

# 402
На мен червения шампоан на Label M за обем ми пресушаваше бързоомазняващата се коса, в резултат на което се омазняваше още по-бързо Grinning. Обем не видях кой знае колко впечатляващ. С тънка и рядка коса съм.
За моя тип коса съм доволна от шампоана за мазни корени и сухи краища на Philip Kingsley.

# 403
Денси, би ли ми казала повече за шампоана за обем на Марокан, че много му се чудя? Как е по предназначение? Икономичен ли е като шампоаните на Алтерна и Керастаз?

# 404
  • Ланкър, планините Овнерог
Ми, нерядка, но с тънък косъм ми е косата, права. На каре съм. Може по-скоро стилизант да ми трябва?  Единия път след постригване ми сложиха един спрей на Лореал за обем (в бяло шише) и беше добре. Обаче как се казваше....

Общи условия

Активация на акаунт